Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Guardalarm LS635, מפרט טכני מלא אם אפשר, תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם! (הודעה חדשה שניה שלי היום כבר... מלעשות).

יש לי במיצובישי קולט אזעקה מסוג שרשום בכותרת (זו עם השלט הממוחשב ההוא עם המסך שמראה את המצב האוטו בכל רגע).

שמעתי כל מיני שטויות שהשלט\אזעקה הזו יודעת ולא יודעת לעשות כמו שאם השלט יוצא מטווח המכונית של העד קילומטר האוטו לא מניע וככה אי אפשר לגנוב או לדוגמא השלט יכול להראות איפה נגעו באוטו באיזה נקודה בדיוק ועוד כל מיני דברים כאלה...

הדבר היחיד שאני יודע באופן אישי זה לפתוח ולנעול את האוטו מהשלט, ולרוץ לחניה כל פעם שנוגעים באוטו כי השלט מרתיע על כך.

חוץ מזה, יש אפשרות לקבל מפרט מלא של כלללל האפשרויות\תוספות\דברים שהמערכת אזעקה הזו יודעת לעשות? (במחיר ה1300 שקל ששילמתי כולל התקנה עליה).

תודה מראש,

אוהד.

נ.ב בדקתי אין בספר הוראות\חוברת מה שלא יהיה ולא מצאתי אתר רשמי של החברה הזו.

פורסם

נראה לי שלא זה המקום לנושא, אם היית עורך חיפוש היית מוצא מידע רב שנרשם אודות אזעקה זו.

בכל אופן, אתר היבואן ותיאור נושאי האזעקה לתפקודיה השונים והאפשרויות הנוספות :

http://www.guard-ql.co.il/ProductDetails.aspx?productID=441

וגם:

התשובה לשאלה ששאלת הבאה היא לא:

שמעתי כל מיני שטויות שהשלט\אזעקה הזו יודעת ולא יודעת לעשות כמו שאם השלט יוצא מטווח המכונית של העד קילומטר האוטו לא מניע וככה אי אפשר לגנוב או לדוגמא השלט יכול להראות איפה נגעו באוטו באיזה נקודה בדיוק ועוד כל מיני דברים כאלה...

מה שכן, אם ביצעו התקנה ראויה, ברגע שאתה לוחץ על השלט לדריכת המערכת ונעילת הרכב, הוא לא יאפשר הנעה קונבציונלית ללא שיחרור האזעקה (פעולת ניטרול חוקית דרך השלט).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...