Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיקון הכללי - מה זה בעצם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך לעבודה ברכבם
להלן התקנות בדבר תיקון כללי כשנמצאים בדרך לעבודה:

מתוך תקנות התעבורה סעיף 154:

(א) לא יתקן אדם רכב בדרך או במקום חניה ציבורי.

(ב) נתקלקל רכב בדרך, תוך כדי נסיעתו, קלקול קל המעכב את התחלת הנסיעה או המשכתה, מותר לתקנו במקום שאירע הקלקול, ובלבד שלא ייגרמו על ידי כך מטרד או אי-נוחות לעוברי דרך או במקום החניה הציבורי ושהרכב יישאר באותו מקום אך לזמן הדרוש לתיקונו ולא למעלה מעשרים וארבע שעות, ובלבד שמקום התיקון איננו קטע דרך הגובל עם מוסך או בית מלאכה לתיקון רכב.

(ג) אדם המתקן רכב או מחליף גלגל לא יימצא בכביש באופן שגופו בולט אל מחוץ לדופן הצדדי של הרכב כלפי זרם התנועה, אלא אם אין דרך סבירה אחרת לבצע את התיקון.

כמו כן רלוונטי תמיד להזכיר את סעיף 65 לפקודת התעבורה -

(א) ברכב מנועי יימצא אפוד זוהר.

(ב) הנוהג ברכב שאינו אופנוע, יחזיק את האפוד הזוהר, בכל עת, בתא הנהג ברכב.

(ג) הנוהג ברכב מנועי בדרך שאינה דרך עירונית, היוצא או היורד מהרכב, לפי הענין, ילבש אפוד זוהר, למעט במדרכה; ואולם הוא יהיה פטור מהחובה האמורה אם אחד מנוסעי הרכב יצא או ירד מהרכב כשהוא לבוש אפוד זוהר.

תיקון נעים וקל לכולם, וזיכרו - אם אינכם בטוחים במעשיכם, הזמינו גרר ופנו הרכב למוסך. זוהי אינה שפיכת כסף לבטלה, במיוחד כשמדובר במכלולי בטיחות!

פורסם

LOL

תעבירו את זה לפורום הטכני :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תיקון הכללי זה על משקל "סמל הראשון" (ראה אורי גלר)?

אז תגידו, איך הוא בחר? אנדנדינו, או שמא הקב"ה התגלה לו בחלומו ולחש לו אילו פרקים לבחור? מצחיק מאוד:evil:

וליהודה - לא חושב שזה נכון לזלזל בשופט ברק, שהוא בפירוש אחד מהשופטים הגדולים של מדינת ישראל בטוח אז לפי שיטתך זה שהכול שפיט ועכשיו המדינה הדמוקרטית כביכול לא יכולה לחוקק חוקים כי הבג"ץ ישנה אותם , נהפכה לדיקטטורה של שופטים שנבחרים בשיטת הסניוריטי ?!!

ודבר שני מדוע מותר לך לזלזל ברבי נחמן ולי אסור לזלזל במשפטן שלך ?.

השנאה שלכם לדת , הופכת אתכם לאנשים שלא שומרים אפילו על תרבות דיון נורמלית , מעניין מה זה אומר עליכם ? שכשאתם שונאים משהו אתם כבר לא יכולים לשמור על תרבות ?! אז אולי תבינו למה אתם ירודים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הג'וקר צודק. לא צריך לזלזל באמונה של אחרים גם אם זה נראה לכם טיפשי מאוד.

והתיקון הכללי לא בא לכפר על זרע לבטל כשמישהו מז**ן או מביא ביד איך שלא תקראו לזה.

הוא בא לכפר על קרי לילה שזה כמו שאתם יודעים לא ממש ניתן לשליטה ועל זה בעצם התיקון.

כמובן שקל להגיד שזה בשביל הדתיים שיחטאו ואז ירגישו יותר טוב עם עצמם וזה לא ככה.

ולעניינו התיקון הכללי הוא בעצם מקבץ של 10 פרקי תהילים שבעצם מכסים את כל סוגי המזמורים שכתובים בתהילים: אשרי, ברכה, משכיל שיר,ניצוח, ניגון, תפילה, הודאה, מזמור, הללוליה.

בגוגל וויקיפדיה תוכל ללמוד הרבה יותר על זה.

ולשאר המשתמשים זה בסדר לצחוק עם אנשים אבל שימו לב שיש יותר תגובות שצוחקות על הנושא מאשר עונות לו, וזה קצת מפספס את המטרה של הפורום לא?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

המטרה של פורום אוף טופיק איננה להיות פורום תמיכה במחשבים, פורום סיוע בבחירת מכונות תספורת וסכיני גילוח, פורום חיפוש שירים או פורום שו"ת בנושאי דת.

מי שרוצה תשובות ענייניות ומעמיקות בנושאים אלו יכול לפנות לפורומים הדנים בנושא ובהם כותבים מומחים לעניין.

אוף טופיק של פורום רכב הוא מקום שבו אנשים מתקשקשים ולא אוספים מידע רלוונטי בנושאי נישה.

פורסם

אבל כמו שעונים לכל מי ששואל בנושאי מחשבים/מכונות תספורת וכו' בעניינייות אז כדאי שיענו לו גם ברצינות הוא לא שאל שאלה הלכתית שבאמת לא מתאימה לפה אלא משהו פשוט.

כמובן שאם הוא רוצה לדעת על הנושא יותר פשוט שיכנס לוויקיפדיה או יחפש בגוגל.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

גם למי ששואל על מכונות תספורת עולות תשובות שעניינן צחוקים ושיגועים.

ואם תסתכל על השרשור בו אנו כותבים תראה שפותח השרשור קיבל תשובה עניינות תוך ארבע דקות מרגע פתיחתו ורק אחר כך התחילו הברבורים והזרזורים.

ואני חוזר על עיקר הנושא - פורום אוף טופיק של פורום רכב אינו מקום בו יש איזו שהיא חובה לענות תשובות ענייניות. מי שיודע ומוכן לענות, סבבה - עשה שירות. מי שחושב שאפשר לפתח את הנושא לקשקשת, גם זה לגיטימי כל עוד זה לא גולש הרבה מעבר לגבולות הטעם הטוב (כמו נגיד הסתה לרצח או

).

כשאני מחפש תשובות ענייניות לשאלות אמיתיות שמטרידות אותי אני עורך חיפוש באינטרנט ואם אני לא מוצא תשובה אני לא מתבייש לשאול בפורום רלוונטי.

פורסם

עזוב אנחנו לא נתווכח פה.

רק שים לב שכל פעם שכשיש פה נושאים שאיכשהו קשורים לדת אז ישר מספר התגובות הלא ענייניות עולה.

ושוב אמרתי שאני מסכים איתך שמי שרוצה לדעת משהו צריך קודם כל לעשות חיפוש ורק אח"כ לשאול.

אבל תגובות כמו:

"אחלה נוסחה-לזיין ואח"כ לחפר בתפילה, אחלה דת יש לנו."

"ה.. ה... הטפה דתית.. האפצ'יייי......"

לא תורמות לא לנושא ולא לאווירה ובטח שלא לצחוקים.

המשך יום נעים לכולם 8)

VW PASSAT 1.8T

פורסם
המטרה של פורום אוף טופיק איננה להיות פורום תמיכה במחשבים, פורום סיוע בבחירת מכונות תספורת וסכיני גילוח, פורום חיפוש שירים או פורום שו"ת בנושאי דת.

מי שרוצה תשובות ענייניות ומעמיקות בנושאים אלו יכול לפנות לפורומים הדנים בנושא ובהם כותבים מומחים לעניין.

אוף טופיק של פורום רכב הוא מקום שבו אנשים מתקשקשים ולא אוספים מידע רלוונטי בנושאי נישה.

עדיין, כללי הפורום חלים גם על "אוף-טופיק" :!:

הנה שניים מהם:

1. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעיוניים בין המשתמשים.
  2. כבדו את חברי הפורום האחרים!

פורסם
עזוב אנחנו לא נתווכח פה.

רק שים לב שכל פעם שכשיש פה נושאים שאיכשהו קשורים לדת אז ישר מספר התגובות הלא ענייניות עולה.

ושוב אמרתי שאני מסכים איתך שמי שרוצה לדעת משהו צריך קודם כל לעשות חיפוש ורק אח"כ לשאול.

אבל תגובות כמו:

"אחלה נוסחה-לזיין ואח"כ לחפר בתפילה, אחלה דת יש לנו."

"ה.. ה... הטפה דתית.. האפצ'יייי......"

לא תורמות לא לנושא ולא לאווירה ובטח שלא לצחוקים.

המשך יום נעים לכולם 8)

זה לא השרשור הראשון בו אנו נתקלים בתגובות כאלה, לצערי.

זכורות לי גם אמירות בסגנון "ספרי קודש נמכרים לפי קילו", ו"אין שכל - אין דאגות", בהקשר לדתיים.

• תוכן חדש...