Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנזין ביחס של 1:2 (במקור1:17) האוטו עדיין במוסך לאחר שהתחמם כמה פעמים עשיתי ראש מנוע שופץ גם הרדיאטור שילמתי יצאתי לדרכי עם ענן עשן מסריח וצריכת דלק נוראית : חזרתי למוסך הוא החליף חיישן חום לא עזר עכשיו הוא הזמין מפירוק חיישן למדה(חמצן) ומזרק כיוון שאין ביכולתו לחבר למחשב הוא מנסה לנחש מה הבעייה ואני כבר שבועיים במוסך האם מישהו יכול להצביע על הבעיה? הרכב מודל 94 ידני עשה 60 אלף ק"מ כואב לי הלב ואני גם דיי תפרן ....אודה לכל עצה מקצועית/עניינית:-(

• ספונסר פורום
פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להחליף מוסך

מוסך שפותר תקלות בשיטת המצליח,לרוב על חשבון הלקוח לא נחשב בעייני למוסך מקצועי.

מוסך מקצועי יפתור את הבעיה ויחייב בתשלום רק על פתרון הבעיה ולא על כל רכיבי המערכת.

אורן

פורסם

אם זה קרה לאחר שעשו ראש מנוע, אולי התבלבלו בעת ההרכבה של הכל חזרה בין שקעים תקעים של מע' ההזרקה, או שיש איזה חוט שסגרו עליו משהו והוא מקצר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם הוא רוצה לעשות מצליח על חשבונו בבקשה, כל עוד זה לא מוגזם מבחינת הזמן שזה דורש ממך.

אם הוא מחייב אותך על כל הניסויים שלו החלף מוסך למוסך מקצועי, תקן את כל מה שצריך ודרוש ממנו לשלם. אם הוא לא יסכים תתבע אותו בתביעות קטנות.

פורסם

שאלה מטופשת: בקורס נט"ר לפני שנים רבות לימדה אותנו המדריכה שעשן שחור מעיד על חוסר חמצן. אולי יש בעיה בפילטר האוויר או לחילופין מישהו שכח טיטול בצינור יניקת האוויר?

פורסם

הבעיה שאתה מתאר יכולה לנבוע מצינור וואקום שהתנתק/נקרע.

מחשב ההזרקה מזהה חוסר וואקום ובכך עובד על מצב עם מינימום וואקום, כלומר מצערת פתוחה לגמריי.

בגלל זה העשן השחור וצריכת הדלק החריפה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קודם תבורכו ותהיו בראים על כך שהתחלתם לכוון אותי!

הרכב עדיין במוסך וחלקי חילוף טרם נמצאו המוסכניק טוען שבעזרת בדיקה עם איזה מכשיר טרמומשהו..לדעתו מדובר בחיישן חמצן כמובן שלפני שבוע אני הסבתי את צומת ליבו לנושא חיישן הלמדה...הייתי ברנו המרכזי היום בת"א ואמרו לי שמכיוון שאין להם את האפשרות לבדוק טווינגו במחשב שלהם אני צריך להביא את הרכב והם יתחילו גם כן בשיטת החלקים חלקים מברור במחסן חלפים הראשי שלהם עולה שאין חיישן למדה ואו מזרק במלאי וצריך להזמין כמו כן חיישן סרעפת פליטה אין לי מושג מי זה מי ומה זה מה

מה שברור שכל חלק עולה 2000 ש'ח ואני חסר אונים מה לגרור את הרכב ב500 ש"ח מהצפון הארץ אני גר בר"ג ההורים בצפון

אין לי קצה חוט כרגע והמפלט הוא לשים את הרכב בחצר של אבא שלי להרים על בלוקים ולגשש באפילה...רק עברתי טסט לפני שבועיים רק שילמתי השבוע 2500 ש"ח למוסך הנוכחי על ראש מנוע ורדיאטור והרכב מעשן בנזין ניקינו פלאגים לא עזר...קרוב משפחה שעובד בשגריר אמר לי שאולי זה חיישן למדה אגב מה זה ממיר קטליטי??????ומה נכון לי לעשות אני במינוס נוראי בבנק

פאק אפילו למכור את הרכב אני לא יכול הרכב יפה ועשה רק 60 אלף ק"מ צרך 1:17 בלא מעט בדיקות שעשיתי איזה :?:

פורסם
קודם תבורכו ותהיו בראים על כך שהתחלתם לכוון אותי!

הרכב עדיין במוסך וחלקי חילוף טרם נמצאו המוסכניק טוען שבעזרת בדיקה עם איזה מכשיר טרמומשהו..לדעתו מדובר בחיישן חמצן כמובן שלפני שבוע אני הסבתי את צומת ליבו לנושא חיישן הלמדה...הייתי ברנו המרכזי היום בת"א ואמרו לי שמכיוון שאין להם את האפשרות לבדוק טווינגו במחשב שלהם אני צריך להביא את הרכב והם יתחילו גם כן בשיטת החלקים חלקים מברור במחסן חלפים הראשי שלהם עולה שאין חיישן למדה ואו מזרק במלאי וצריך להזמין כמו כן חיישן סרעפת פליטה אין לי מושג מי זה מי ומה זה מה

מה שברור שכל חלק עולה 2000 ש'ח ואני חסר אונים מה לגרור את הרכב ב500 ש"ח מהצפון הארץ אני גר בר"ג ההורים בצפון

אין לי קצה חוט כרגע והמפלט הוא לשים את הרכב בחצר של אבא שלי להרים על בלוקים ולגשש באפילה...רק עברתי טסט לפני שבועיים רק שילמתי השבוע 2500 ש"ח למוסך הנוכחי על ראש מנוע ורדיאטור והרכב מעשן בנזין ניקינו פלאגים לא עזר...קרוב משפחה שעובד בשגריר אמר לי שאולי זה חיישן למדה אגב מה זה ממיר קטליטי??????ומה נכון לי לעשות אני במינוס נוראי בבנק

פאק אפילו למכור את הרכב אני לא יכול הרכב יפה ועשה רק 60 אלף ק"מ צרך 1:17 בלא מעט בדיקות שעשיתי איזה :?:

מה שברור לחלוטין הוא שהמוסך שעשה לך את "התיקון" , לא יודע מה הוא עושה, וכל רגע נוסף שהרכב מופקר שם, החשבון הסופי שלך רק הולך ותופח.

מציע לך להפסיק לקשקש, לגרור את הרכב למוסך מורשה רנו, אשר יאתר ויפתור את הבעיה, ולא ימשיך את הניסוי והטעיה שהחאפר הנוכחי מבצע.

מציע לך גם לתבוע את המוסך בתביעות קטנות, הוא גרם יותר נזק מאשר תועלת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מה שברור לחלוטין הוא שהמוסך שעשה לך את "התיקון" , לא יודע מה הוא עושה, וכל רגע נוסף שהרכב מופקר שם, החשבון הסופי שלך רק הולך ותופח.

מציע לך להפסיק לקשקש, לגרור את הרכב למוסך מורשה רנו, אשר יאתר ויפתור את הבעיה, ולא ימשיך את הניסוי והטעיה שהחאפר הנוכחי מבצע.

מציע לך גם לתבוע את המוסך בתביעות קטנות, הוא גרם יותר נזק מאשר תועלת.

]מצטרף לדעתו של CX25GTI

ובכלל בזמן האחרון למדתי , שרכב עם קמ'' נמוך לא תמיד אמין יותר:shock2: מרכב שעבר הרבה קמ''.

שיהיה בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

חיישן חמצן, חיישן למבדה, חיישן סעפת פליטה - זה לא הכל אותו חיישן? :roll:

אם הרכב בצפון - אני מכיר שם לפחות מקום אחד שיוכל לעזור לך בצורה המקצועית ביותר - הסדנא של דני זומרשטיין היקר. מצטרף לדיעה שכדאי להעיף את הרכב מהמוסך ולהעביר אותו למוסך אחר. רמז לאחת כזאת נמצא שורה אחת למעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חיישן חמצן, חיישן למבדה, חיישן סעפת פליטה - זה לא הכל אותו חיישן? :roll:

אם הרכב בצפון - אני מכיר שם לפחות מקום אחד שיוכל לעזור לך בצורה המקצועית ביותר - הסדנא של דני זומרשטיין היקר. מצטרף לדיעה שכדאי להעיף את הרכב מהמוסך ולהעביר אותו למוסך אחר. רמז לאחת כזאת נמצא שורה אחת למעלה.

תלוי באיזה מוסך אתה

חיישן חמצן ולמדה זה אותו חיישן.

מצטרף להמלצה על דני זומרשטיין.

פורסם

או.קיי. דני זומרשטיין היכן ממוקמת הסדנא ? אודה למי שיעביר לי מס.טלפון :idea: כנראה שמחר אני נוסע צפונה להוציא את הרכב מהמוסך בבושמת טבעון ובתור התחלה להחנות אצל ההורים .

תודה על האמפטיה.

פורסם

סליחה אני חדש עכשיו קלטתי שדני הוא אחד המומחים----אגב שלום דני אם אתה קורא התופעה החלה עוד בהתחממות הראשונה של הרכב ובסמוך לה התפתחה אח"כ נסעתי עם וונטה עובדת קבוע ומים במנוע עוד 20 ק"מ ואז שוב התחמם הרכב

בזמן שחיכיתי לגרר הרכב התקרר הוספתי עוד מים ונסעתי עוד 20 ק"מ וככה בגאוניות מופלגת דפקתי לעצמי את הצורה...:?::roll:

אבל הסימפטום של עשן שחור מאוד וריח מוזר וכמובן צריכת דלק מטורפת היו בטרם נעשה ראש מנוע והחלפת רדיאטור .אולי אני

בזמן שהתבחבשתי בנסיונות לאתר את עניין הונטה שלא עבדה ואח'כ הקומבינות להפעלת ונטה קבועה נגעתי במשהו אף על-פי שהייתי עדין ביותר. בסך הכל רציתי לבקר את ההורים שלי שאין להם אוטו בעצמם רציתי לעשות להם טיול קטן בחייק הטבע

והרצון העז הזה תקע אותי לאללה..

פורסם

אבל הסימפטום של עשן שחור מאוד וריח מוזר וכמובן צריכת דלק מטורפת היו בטרם נעשה ראש מנוע והחלפת רדיאטור ...

האם אתה יודע או זוכר, מתי החלה התופעה , והאם מישהו מתישהו לפני שהחלה התופעה הזו, נגע או עשה משהו בתא המנוע?

דרך אגב, אתה מייצר נזקים רבים לאוטו בנסיעה בתערובת עשירה שכזו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן דני היה איזה שלב שפתחתי את מכסה המים ויצא גייזר קטן כל זה התרחש בעת שניסיתי לאתר ניתוקים וכו' אח"כ בעודי בודק שמתי לב שחיישן הטמפ' מנותק ווואלה ניסיתי להעביר אל הקונקטור שלו פלוס ומינוס מהמצבר (חשבתי שאותו החיישן יגרום לוונטה לפעול) ויש מצב שבדקות האלו התרחש משהו ...כעבור כמה דקות התנעתי את הרכב ולפתע לבעיית ההתחממות נוספה הבעיה הנ"ל פשוט לא כ'כ יחסתי חשיבות לעניין משום מה לכן אני לא יודע להצביע על רגע מדוייק... ובמהלך הנסיעה כשהאוטו נוסע מהר

בכלל לא שמתי לב והייתי כולי נתון בעניין החום מנוע.

• תוכן חדש...