Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כשחזרתי היום הביתה שמתי לב שכשאני עומד ברמזור אז החום מנוע עולה עד ל3/4 וכשאאני מתחיל לנסוע אז החום חוזר לאמצע.

ככה זה כמעט כל רמזור יש את העליות והירידות האלה בחום.

בכמה אור שהיה בדקתי וכל הצינורות מחוברים יש מים במיכל עיבוי ורק מאוורר אחד עובד.

ממה מצב כזה יכול לנבוע? והאם זה מסוכן לנסוע ככה כלומר מזיק משמעותית למנוע ? כי אני צריך לנסוע מחר למוסך.

פורסם

אם יש שני מאווררים,בד"כ כשהחום מגיע ל 3/4 השני נכנס לפעולה,תפעיל מזגן ותראה אם המאוורר השני תקין.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תנסה לשטוף עם לחץ מים את הרדיאטור מבחוץ, אולי המעברים של האויר סתומים חלקית.

אצלי היתה בעיה של נזילת מים מהמשאבה שגרמה בדיוק לאותה התופעה.

בריאות לכולם!

פורסם

הפעל את המזגן על קירור. שני המאווררים אמורים להסתובב. אם רק אחד מהם מסתובב בזמן שהמזגן עובד, המאוורר, או החיבורים שלו תקולים.

פורסם

אוקיי זה קרה לי שוב היום ההתחממות והמאווררים עובדים בצורה תקינה, אז נתתי את הרדיאטור לשיפוץ יעלה 400 שקל כולל שיפוץ עבודה של פירוק הרכבה וכמובן ANTFREEZE חדש.

האם המחיר נראה הגיוני וסביר?

פורסם

למה נראה לי שאתה קופץ למסקנות לפני שאתה יודע מהיכן נובעת הבעיה? ניסית קודם לשטןף את הרדיאטור מבחוץ עם מעט לחץ מים?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...