Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי שנסע 250,000 ק"מ הרכב חנה ל-9 חודשים רצופים ללא נסיעה וללא גיר.

 

לפני כשבוע הוכנס למרפאה כשההוראות לרופא היו: הרכב צריך ליסוע ובבטיחות.

 

הוחלפו:

 

גיר (מפירוק)

קלאץ

מצבר

פלאגים

שמן מנוע

נוזל קירור

שמן גיר

פילטר אויר

 

הרכב מניע בקלות, נוסע, בולם ומעשן. עשן כחלחל ובלחיצת גז הוא (העשן) מלבין ומשחיר ומכחיל והרבה ומסריח.

 

הרופא טוען שיש להחליף את מחזיר השמן {הגומיות שמנקות את השסתומים (אני מקווה שאני ברור. זה מה שהבנתי כי הוא מתעקש לדבר רומנית )} ולצורך כך יש לפתוח את המנוע.

 

עכשיו השאלות:

1. הרכב עמד תקופה ממשוכת, האם ייתכן ועקב כך העשן הוא תוצאה של "לכלוך" במערכת והעישון יפחת לאחר מספר ימי שימוש?

2. הוא טוען שהתיקון יעלה 30 יורו, אני טוען שפתיחת המנוע תגרום רק צרות והחלפת מחזירי השמן בלבד לא ממש תעזור.

אני בטוח שאני צודק. אני רק שואל אם אתם מסכימים איתי? :-D

3. מה ניתן לעשות כדי להפחית \ להפסיק את העישון?

 

מחר הרכב יעבור בהצלחה טסט שנתי, ביטוח החובה יחודש והרכב יצא לדרך.

אשמח לכל עיצה, אני עדיין מוכן להשקיע מעט כדי לשפר את המצב ולהרחיק את הקץ (?)

 

בתודה מראש,

 

חי סולומון

 

נ.ב. הגיר הוא הדבר הרציני הראשון שהוחלף ברכב.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

1. שאלה מיותרת, אם יפחת אתה תדע מזה, אין סיבה לצפות משהו כזה. אני אישית חושב שכן.

2. אל תפתח מנוע אם אתה עוד יכול לסוע באוטו, במיוחד ברומניה.

3. אני הייתי עושה טיפול + ניקוי מזרקים.

 

 

ט"ו בשבט שמח.

 

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אולי כדאי לקפוץ לצביקה, לכיוון של הקרבורטור :wink:

 

מה לגבי שמן בצמיגות גבוהה יותר ותוסף דבש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובות,

 

דניאל, השאלה הראשונה באה כדי לתמוך בשנייה ז"א אם אחד יתקיים הרי שאין טעם לרוץ ולפתוח מנוע כמו שכתוב בשאלה השנייה, ברל מקרה ענית לי ואתה בסדר. 8)

טיפול בוצע בגדול: שמנים ופילטרים. לגבי המזרקים יייבדק.

 

הרצועות נבדקו והוחלט שהם בסדר. לגבי המחיר אני מניח שבסוף זה יהיה 50 יורו ועדיין העבודה היא הדבר הזול האחרון שנשאר בבוקרשט.

 

תוסף דבש?

 

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני מניח שהדוקטור מדבר על גומיות שסתומים. הגיוני במנועים הללו בק"מ הזה, בטח אם הרכב עמד והן התייבשו.

 

ניתן לעשות את העבודה גם בלי להוריד ראש מנוע, אם יש את הכלים המתאימים - מפרקים טיימינג וקאמשפט ומחזיקים את השסתומים שלא יפלו ע"י לחץ אויר מהברגות המצתים.

 

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

×
×
  • תוכן חדש...