Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לאחרונה החלפתי את ארבעת הבולמים בסיויק 2001 ,בולמים של קוני סידרה אדומה .

שלב ההתקנה היה מתיש ואני מדבר על הבולמים הקידמיים שכן הבולמים של קוני מגיעים ללא כל שרוול ויש צורך לפרק את המקוריים ולחתוך אותם למעלה על מנת לפרק את הבולם המקורי ולהכניס לשרוול המקורי את הבולם של קוני .

בולמים של הונדה או של קייבה מגיעים כולל שרוול וצריך רק להתקין אותם להבדיל מהקוני .

לאחר שלב ההתקנה נותר רק להנות ,אכן הבולמים מצויינים וישנו שיםור משמעותי בנהיגה .

יומיים לאחר ההתקנה חלו תיקתוקים ,היום כבר דפיקות מאוד חזקות בזמן סיבוב הגה ממש מזוויע .

הייתי במוסך שאפאט (כן אצל ניצן ) הבחור פירק את הבולמים בדק כל מתלה בנפרד לא מצא את הבעיה ,אז החלטנו להחליף את מיסב ההחלקה מתחת לכרית הבולם (הכרית במצב מצויין ).

בקיצור מקצועיים ונחמדים מאוד אבל ניצן ודודי יצאו משוגעים , כן גם אני ופתרון אין. אגב המצב מחמיר .

ישנו מישהו שנתקל בבעיה זו או יודע לגבי מישהו שאפשר לפנות אליו על מנת לפתור זאת אחת ולתמיד ?

בתודה .

פורסם

לחבר שלום

הבעיה שהינך מתאר הנה חמורה ומסוכנת ,עד כמה שהבנתי "נאלצתם"בזמן ההרכבה לחתוך את ראש שרוול בית הבולם כדי להכנים את הקוני פנימה (נשמע לי תמוה)בית בולם אשר אינו מיועד לפתיחה כמו בפורד או פיג'ו ישן אין לנסרו או לפותחו!

הבעיה שהנך מתאר יכולה לנבוע מכמה סיבות

1 כריות הבולמים נסגרו כאשר המיסב לחוץ ,ואין מיסוב אשר גורם לקפיץ לדלג בשעת סיבוב, ומכאן הרעש

2 הבולם אינו יושב כראוי בבית הבולם ומסתובב בתוך בית הבולם ,אשר את ראשו חתכתם

3 בודק שהקפיץ (בזהירות )יושב בצלחת הקפיץ כאשר ההגה ישר ובסיבוב (ראה שסוף הקפיץ מגיע למעצור בצלחת)

4 קוטר החיצוני של הבולם אינו מתאים לקוטר בית הבולם ומכאן יש דפיקה

יגאל

פתרונות

יש לפרק את הקפיץ ולבדוק חופשים

צור קשר עם יבואן קוני "ורטהיים" ברח המסגר למקט מתאים

• ספונסר פורום
פורסם

אם פותח השרשור יצרף תמונות אולי נוכל לעזור יותר,כי אני לא ממש הבנתי מהו אותו שרוול שנחתך.

אורן

• תוכן חדש...