Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר או יודע על מישהו שהצליח לתקן מסילה של סאן רוף במגאן קופה?

כי פשוט לא שמעתי על אחד כזה ובאמת מעניין אותי אם זה אפשרי.

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

הכל אפשר אם רק רוצים!

אם תוכל לתאר את הבעיה ורצוי גם להוסיף תמונות של הנזק, נוכל למצוא לך פתרון הולם.

פורסם

בסאן רוף של מגאן קופה שתי תקלות אופייניות :

מנוע הגג - ניתן להחלפה לחוד.

מסילות - לא ניתנות להחלפה ודורשות החלפת כל הגג קומפלט.

מה קרה אצלך ?

Veni Vidi Vici

פורסם

נצל"ש.

infinty או Wiking, אצלכם התקלקלו גם חלונות החשמל האחוריים ?

לחבר שלי יש מגאן קופה, ובנוסף לסאן-רוף התקול, חלונות החשמל האחורייים שלו לא עובדים.

מה סדר גודל של עלות התיקון ?

תודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן, הבעייה בחלונות אחוריים בדרך כלל המתגים ולא המנוע עצמו. אישית, ניתקתי את הקונקטור לגמרי היות ואינני רואה שום עניין בפתיחה של 5 ס"מ. לפרק את המנוע הנ"ל זה סיפור מהתחת היות וצריך שם לפרק לא מעט חלקים כדי בכלל להגיע.

בתור בדיקה ממליץ לקחת מתג זהה אחר (גם של חלון נהג יתאים למרות הציור השונה) ולהחליף ולבדוק. כמו כן, ניתן "לעזור" לו להיפתח ע"י דחיפה ממש עדינה החוצה בזמן לחיצה על הכפתור.

בקשר לגג: תפרק תחילה את המסילה ותצלם אותה בצורה ברורה. אני מוכן להגיע אליך וביחד למצוא בעל מקצוע שיוכל לשכפל לנו את המסילות הללו.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אז כנראה שח"ח האחוריים זו מחלה נפוצה מאוד במגאן קופה.

נבדוק את עניין המתג, ואם הבעיה בו, אז כנראה שנחליף, אם המנוע תקול, אז כמו אצלך, עדיף שישאר סגור וזהו זה :lol:

ליאור, תודה על העזרה עם הגג הנפתח, כשיתאפשר, אני אצלם ואעדכן כדי שאפשר יהיה לראות אם אכן מדובר במסילות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מישהו מבעלי המגאן קופה יכול לפרסם תמונה ברורה של המסילה הבעייתית?

לפותח השירשור אני מבין שאתה מירושלים,אם נראה את הבעיה אולי פחח ירושלמי שאני מכיר יוכל לשחזר לך מסילה.

לפני הכל תמונה בבקשה.

פורסם

תודה לכולם!!!

מקווה לצלם תמונות במהרה פשוט קור כלבים בחוץ וכרגע אני לא אצא לפרק את החלון.

אחד חלונות הפרפר האחורים לא עובד אצלי והאמת שממש לא אכפת לי אין לחלונות האלה בכלל שימוש.

{נזכרתי טיפ קטן לבעליי המגאן :wink: השבוע נכנסתי לרכב בבוקר לאחר לילה גשום מאוד והופתעתי לגלות בריכה מתחת לריצפת המושב שליד הנהג שאבתי הכול בעזרת שואב מים כדיי שלא יסריח וחשבתי שפשוט נכנס מים דרך החלון שלא היה סגור מספיק.

יום אחרי שוב הופתעתי לגלות שבריכה נוספת התמלאה ברכבי אבל הפעם ערכתי חיפוש מדוקדק ושמתי לב שבמנורה שליד הסאן רוף יש לחות ומיד שפתחתי את המנורה גיליתי נזילה מהאנטנה פירקתי אותה ואטמתי עם rtv והחזרתי,ממליץ לכולם לבדוק אם האנטנה מחוזקת מספיק ואטומה כדיי למנוע דבר מעצבן כזה על הבוקר}.

נזכרתי: בזמנו היה בחור בשם משה שניסה ללא הצלחה לשחזר מסילה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112972

מגאן קופה 16v 2000

• תוכן חדש...