Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בעל פיאסטה שנת 00 1300 ידנית בקיצור דור 5..

צריכת הדלק של האוטו במשולב 10-10.5 בלי מזגן עם מזגן 9 9.5 זאת אמורה להיות צריכת דלק של האוטו?

וגם הטורים שלו בכלל לא יציבים והוא רועד כשהוא בסרק הוא עומד על 1000-900 ומשחק יורד ל 700 ומגיע עד ל1000,

האוטו נורא רועד אבל הוא לא נכבה מעולם.. מה זה יכול להיות? דרך אגב נסיתי לתדלק בכל מיני תחנות דלק והצריכה נשארה אותה צריכה בכל התחנות.. האוטו מחסל טנקים של דלק חופשי.. :| רציתי פיאסטה עם מנוע קטן שלא אוכל הרבה דלק קיבלתי פיאסטה עם מנוע קטן שאוכל כמו מנוע 2000 אוטומט

פורסם

פירסמת בפורום הלא נכון, זה צריך להיות בטכני אחזקה וטיפולים.

בכל מקרה, מה הרגלי הנסיעה שלך ?אתה נוסע עם רגל כבדה על הגז ?

מתי נעשה טיפול אחרון לרכב?

עד כמה שאני יודע, הטורים שלך יציבים, אצלי באוטו הטורים גם כאלה והאוטו לא רועד.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אחי לדעתי הבעיה בטורים וביחסי העברה של ההילוכים גם אצלנו בסובארו יש בעיה כזאת (קצת יותר חמורה האוטו עומד על 500 סל"ד בהילוך ראשון ולא על 1000 והוא נכבה בעליות בעיקר במהירות נמוכה (בזינוקים)

בכל מקרה האימפרזה 1.6 זוללת כמו אימפרזה GT הבעיה היא בטורים לדעתי ויחס לא נכון של העברת הילוכים

גיר רגיל הכי טוב!

פורסם
כדאי לגשת למכון הזרקות דלק טוב גם לטיפול בתקלת סבובי המנוע וגם בתצרוכת הדלק.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

אני מתל אביב.. עדיף מקום באיזור המרכז, לא עדיף ללכת למוסך מורשה של פורד בדברים כאלה?

דרך אגב לאחר חיפוש בפורום מסתבר שלכמה פיאסטות יש מחלות דומות או לפחות חלק מהן..

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מדבר על הפיאסטה שלי עם מחלה דומה שביצעת בחיפוש.

בכל אופן אני הלכתי למכון הזרקות והם סידרו לי את הכל.

מ1:5 משולב הצריכה עלתה ל1:9-1:8 רק בעירוני.

אכלתי הרבה ח** בגלל המערכת הזרקה של הרכב,כי משה זר לא היה מיומן מספיק.

לי עשו ניקוי,החליפו 2 חיישנים,רצו להחליף מחשב רכב אבל בסוף התברר שכבל מינוס למצבר היה בלוי,ובגלל הטסט הוחלף הממיר הקטליטי.

אתה מוזמן לערוך חיפוש תחת השם שלי,יש שם היסטוריה מלאה על הסרט של צריכת הדלק שהייתה לי.

פורסם
צריכת הדלק של האוטו במשולב 10-10.5 בלי מזגן עם מזגן 9 9.5 זאת אמורה להיות צריכת דלק של האוטו?

רק לי נדמה שאפשרי שהצריכה תקינה?

ידידי בדיקה מבצעים בנסיעה בינעירונית על 90-100. לא ניתן לדעת מהי אותה צריכה "משולבת" עליה אתה מדבר ובטח שזוהי לא אינדיקציה רצינית לבעית צריכה.

לגבי בעיית סל"ד הסרק כדאי לתקן.

פורסם

לטורים לא יציבים קיים מספר רב של סיבות, בינהם:

מעברי מים בבית המצערת סתומים - מה ש"תופס" את הצ'וק האוטומטי.

כמויות גדולות של פיח, רגש וואקום לא תקין, וכמובן הזנחה...וכו'..

נסה כל פעם להתמקד בחלק אחד לבדוק אם הוא תקין, אם כן -נפתרה הבעיה...אם לא תמשיך עד שתמצא.

בברכה עומרי

פורסם

ראשית בדוק את תצרוכת הדלק רק בנסיעה בינעירונית, מזגן כבוי, מהירות נסיעה של כ 90 קמ"ש, ללא האצות חזקות, ומכסימום עוד נוסע איתך.

מכון הזרקות דלק מומלץ "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 יפו, טל' 03-6820841 ובקש את ג'קי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לטורים לא יציבים קיים מספר רב של סיבות, בינהם:

מעברי מים בבית המצערת סתומים - מה ש"תופס" את הצ'וק האוטומטי.

כמויות גדולות של פיח, רגש וואקום לא תקין, וכמובן הזנחה...וכו'..

נסה כל פעם להתמקד בחלק אחד לבדוק אם הוא תקין, אם כן -נפתרה הבעיה...אם לא תמשיך עד שתמצא.

בברכה עומרי

מצערת, צ'וק אוטומטי, רגש וואקום, מעברי מים, מנוע 00. כל אלו במשפט אחד? נשמע כמו הקרבורטור שחזר לעתיד.

• תוכן חדש...