Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבעתי את הטמבונים בפינות הרכב, יצא כל כך טוב שהחלטתי לצבוע גם את הגריל (הסבחה נראה לי שככה קוראים לזה)

אז ככה:

לפני שהתחלתי בצביעת הפגושים החלטתי לצבוע משהו מהבפנים של האוטו כדי שאם הצבע לא מתאים אז אני יוכל להתחרט.

צבעתי את אחד הפלסטיקים שהיה במצב מגעיל.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

פורסם

יצא יפה, אז המשכתי לטמבונים.

שטפתי אותם (את כל האוטו ברחיצה במכונה), שייפתי עם נייר מיים, שטפתי וייבשתי, עטפתי כל מה שלא רציתי בשחור, וצבעתי עם ספריי לפלסטיק בערך 3 שכבות בהפרש של 2-10 דקות את מהשנייה.

ל 4 הטמבונים השתמשתי במיכל ספריי אחד של 400 מ"ל.

בתמונות יש לפני ואחרי. (נחשו לבד מה זה מה)

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

אחרי שצבעתי את 4 הטמבונים הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה אז פרקתי את הגריל מקדימה, עשיתי לו מקלחת טובה (רק שאמא לא תראה את התמונות), שייפתי הכל ושטפתי טוב טוב. אחרי שהכל התייבש עטפתי מה שלא רציתי בשחור ותליתי אותו מחוץ לחלון עם חוטים פשוטים. צבעתי 3 שכבות ועכשיו הצבע מתייבש.

בנתיים פרקתי מהאוטו את הפנס השמאלי (שהיה מאוד מלוכלך) והיה הבדל עצום בין הניקיון של הימני (בן החודשיים) לבין השמאלי (בן ה 13 שנים +-) וניקיתי אותו כמה שיכולתי וייבשתי.

מחר אני ירכיב הכל חזרה ויעלה תמונות של הרכב בשלמותו (בגלל החושך לא רואים ממש אבל יצא יפה).

דין.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

פורסם

לבחור

קודם כל הכבוד על היוזמה,יצא יפה

אני חושב שהכוונה היתה ל"שבכה",ולמעשה בשפת מוכרי החלפים החלק נקרא סורג

יגאל

פורסם

Dean L:

שפרקת את הפנס השמאלי (הבקליה) ולקחתי אותה לבית לשטיפה,

שטפת גם מבפנים וישבת טוב טוב או שרק מבחוץ?

ובאמת אחלה שקעה חסכת לך כמה מאות שקלים טובים.

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר****

קודם כל פרקתי את כל האלקטרוניקה מהפלסטיקה.

את כל הפלסטיק של הפנס הטבעתי בכיור במים חמים ואז עם מקל שמנקים איתו בקבוקים מבפנים ניקיתי את הבפנים של הפנס.

שטפתי הכל טוב טוב, ניערתי הרבה ואז עשיתי לו איזה 10 דקות פן, עד שהכל היה יבש. ושמתי אותו לאיזה 4 שעות להתאוורר בחלון.

חיברתי הכל והרכבתי חזרה על האוטו.

אין מצב שנשארו מים בפנים.

תודה, דין.

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר****

****נמחק חחח מיותר**** כן מין הסתם מעלים את זה לבית ומנקים רק את הבקליה עצמה (הפנס) בלי כול הנורות והרכיבים החשמליים חח.

תודה לך על המידע.

אני גם יבצע איזה שטיפה כזאת בקרוב.

כול הכבוד תמשיך ככה.

פורסם

יפה מאוד!! הצביעה מוסיפה המון למראה החיצוני של הרכב!

צבעת גם שכבת לכה מעל?

השאלה שלי היא האם משתלם לבצע כאלו פרוייקטים באמצעים בייתים, או לשלם כמה מאות לצביעה מקצועית בתנור שעל בטוח תהיה יותר עמידה לאורך זמן.

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...