Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כאמור לפני כחודש רכשתי קליאו RSI שנת 96.

לפי בדיקות במוסכים מהרכזיים לא צויין שבוצע טיימינג וצויינו רק טיפולים.

חיפשתי וחיפשתי מקום לעשות טיימינג ושאר ירקות ושאני עוד ייצא עם בית על הקרקע וקצת ריהוט ובלי שיעקלו לי את האוטו.

בהמלצה מקרית של מישהו מהפורום, הגעתי בסופו של דבר לבחור בשם שרון קוזמה בעל מוסך בכפ"ס בבעלות המשפחה כמעט 30 שנה.

במחירים שהוצע לי לעשות טיימינג במוסכים מרכזיים, ביצעתי טיימינג, טיפול 10,000, החלפת קיט לפילטר אוויר , פילטר נשם, ועוד כל מיני שיפצורים פה ושם

הגעתי למוסך ב8 בבוקר, ונשארתי שם עד 5 בערב, הבן אדם וביחד איתו צוות פועליו משקיע ברכב שמטופל אצלו את כל הנשמה, ולא מבצע עבודה חאפרית כפי שהוצע לי במקומות רבים שבדקתי לפני כן. פעם ראשונה שנתקלתי ביחס בגובהה העיניים, טיפול מקצועי, ואפילו נהנתי להעביר את זמני שם (מי שבילה במוסך רנו אי פעם בכפס מבין זאת)

אסכם ואומר, שהופתעתי לטובה מהמוסך ואני ממליץ לכל מי שקצת קצר בכסף, ורוצה עבודה (לפי דעתי ולפי עוד מספר אנשים כאן) באמת אחת מהטובות, לקבל יחס כמו שצריך בגובהה העניים, מוזמן ליצור קשר עם שרון ממוסך המרכז בכל מה שקשור למכונאות פשוטה ולשיפורים רציניים לכל סוגי הרכבים. הבן אדם תותח.

09-7654877

מחיר טוב תקבלו אם תציינו שהגעתם מהפורום .

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

מדובר במוסך שאינו מוסך מורשה של רנו.

הבחור, שרון, הינו בחור שמיומו הראשון של רשיון הנהיגה שלו התעסק עם רכבים כגון פז'ו 205 GTI, לנצ'יה HF-Turbo, סיטרואן וולקן וכיום איביזה טורבו.

היו לו כמה וכמה רכבים אבל אלו הם מה שאני זוכר)

הוא ביצע ברכביו שיפורים כגון חלפת מנועים ושיפור מנועים (כגון בוכנות וכו..) והכל כמובן לבד במוסך שלו.

הוא האדם היחידי שאני סומך עליו עם מפתחות הרכב שלי ועם כלים באזור המנוע.

אני ממליץ עליו.

אגב, למוסך קוראים מוסך המרכז אבל לסדנה שלו שהיא חלק מהמוסך קוראים

SK High Performance

• תוכן חדש...