Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתיחס לשני הצדדים:

winer100: כמו שאמרתי , היו דברים שבהם צדקת, אבל מצד שני, כמו שאתה רוצה לקבל את מלוא תשומת הלב, אפילו אם הוא לא מוכן לעזור לך, אתה מצפה שישב איתך ויסביר לך ולא יגיד לך "טוב זמנך תם - להתראות", ככה גם הלקוחות האחרים ציפו.

לטובת השאר: אל תקפצו סתם על הבחור ותתקפו. זה באמת לא הולם , לא אחראי ולא בוגר להגיד ללקוח "עוד 2 דקות אני איתך" ולמשוך את זה. יותר קל להגיד "אולי תעשה סיבוב בסביבה ותחזור עוד מעט" או במקרה אחר , פשוט להציע לו קפה, שישב ויחכה. מעבר לזה, גם הלקוחות שישבו אצלו במשרד, מועמדים במצב לא נעים, בזמן שהוא אומר ללקוח אחר "עוד 2 דקות", במילים אחרות זה "עוד 2 דקות אני מסיים איתם", והם אפילו לא קבלו את התמורה שהם רצו, אז למה כבר לגרש אותם בעקיפין?

בקשר למחירים - אני משרת במחסן עם מעל 2000 מק"טים ואני יודע הרבה מק"טים בע"פ , כלומר - איזה ציוד עומד מאחורי המקט, כמות וכו'. אם אני זוכר את זה, אני חושב, שגם בנאדם בעל עסק (שמן הסתם יש לו אינטרס ללמוד את המחירים בע"פ), צריך גם הוא להתמצא קצת בחומר שבידיו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רוצה להתיחס לשני הצדדים:

winer100: כמו שאמרתי , היו דברים שבהם צדקת, אבל מצד שני, כמו שאתה רוצה לקבל את מלוא תשומת הלב, אפילו אם הוא לא מוכן לעזור לך, אתה מצפה שישב איתך ויסביר לך ולא יגיד לך "טוב זמנך תם - להתראות", ככה גם הלקוחות האחרים ציפו.

לטובת השאר: אל תקפצו סתם על הבחור ותתקפו. זה באמת לא הולם , לא אחראי ולא בוגר להגיד ללקוח "עוד 2 דקות אני איתך" ולמשוך את זה. יותר קל להגיד "אולי תעשה סיבוב בסביבה ותחזור עוד מעט" או במקרה אחר , פשוט להציע לו קפה, שישב ויחכה. מעבר לזה, גם הלקוחות שישבו אצלו במשרד, מועמדים במצב לא נעים, בזמן שהוא אומר ללקוח אחר "עוד 2 דקות", במילים אחרות זה "עוד 2 דקות אני מסיים איתם", והם אפילו לא קבלו את התמורה שהם רצו, אז למה כבר לגרש אותם בעקיפין?

בקשר למחירים - אני משרת במחסן עם מעל 2000 מק"טים ואני יודע הרבה מק"טים בע"פ , כלומר - איזה ציוד עומד מאחורי המקט, כמות וכו'. אם אני זוכר את זה, אני חושב, שגם בנאדם בעל עסק (שמן הסתם יש לו אינטרס ללמוד את המחירים בע"פ), צריך גם הוא להתמצא קצת בחומר שבידיו.

חס וחלילה! אם הבן אדם יגיד לי 30 דקות או זמן של לפחות "בערך.." אני יבין..

או יגיד לי כמו שאמרת יקח קצת זמן תצא בנתיים תסתכל על עבודות משהו.. או תשב תשתה משהו אני יבין.

אבל סתם עמדתי... חצי שעה לעמוד סתם? לא עינייני....

ואם אתה זוכר רוב מק"טים בראש אז כול הכבוד.

כי הוא לא זוכר אפילו 1 בראש וחבל לי לומר את זה.

לא רק שהוא לא יודע מחיר הוא לא יודע גם מידע טכני עליו.

אין לי בעיה לחכות אני יגיד את זה שוב פעם.

אבל המצב לא היה מצב של חכה וקבל זה היה מצב אחר לגמרי.

אני הייתי שם על סטנד ביי "העולם של תומר" ואני בטוח שאם לא הייתי קם והולך אותו תומר היה נותן לי לעמוד גם שעה ושעתיים.

ואם הייתי עומד שם שעה או שעתיים ואז הייתי רושם כאן אני בטוח שאף אחד לא היה מדבר.

פורסם

תשמעו חברים. לא מכיר את תומר, קראתי את הת'רד ויש לי דבר אחד להגיד.

היחס שהמוכר נותן ללקוח, זה דבר מאוד חשוב ובסיסי, אם לא הכי חשוב והכי בסיסי.

נניח שהמחירים אצל תומר מעל הממוצע, כלומר יקר, אבל היחס אצלו מלבב, לא מחכים לעזרה/שירות, הוא עובד במקצוענות ונותן שירות ואחריות ואין אצלו בעיות בשום נושא - אני אישית הייתי הולך אליו. היחס של המוכר אפילו יותר חשוב מלשלם פחות. זו דעתי.

בברכה.

מושיק.

פורסם
תשמעו חברים. לא מכיר את תומר, קראתי את הת'רד ויש לי דבר אחד להגיד.

היחס שהמוכר נותן ללקוח, זה דבר מאוד חשוב ובסיסי, אם לא הכי חשוב והכי בסיסי.

נניח שהמחירים אצל תומר מעל הממוצע, כלומר יקר, אבל היחס אצלו מלבב, לא מחכים לעזרה/שירות, הוא עובד במקצוענות ונותן שירות ואחריות ואין אצלו בעיות בשום נושא - אני אישית הייתי הולך אליו. היחס של המוכר אפילו יותר חשוב מלשלם פחות. זו דעתי.

בברכה.

מושיק.

מה שהבחור מעלי כתב לא תואם לתאוריה שהעלית.

פורסם

cold-sorrow:

אז מצטער להגיד לך זה ממש לא ככה.

המחירים לא הכי זולים אצלו (קיים יותר זול) המחירים לא הכי גבוהים אבל גם לא כאלו זולים שאפשר להגיד "הוא הכי זול שמצאתי"

וגם היחס לא משהו בגלל זה לפי דעתי אפשר לדלג עליו כמו שהוא עושה להרבה מהלקוחות שלו.

יש הרבה בתי עסק ואני מכיר לא 1 ולא 5 אלה הרבה יותר.

ואני יכול להגיד לך שזה הפעם הראשונה והאחרונה שעשו לי את זה.

פורסם

יש לכם טעות.

אני לא יצאתי להגנתו של תומר וגם ציינתי שאני לא מכיר אותו ולא הייתי בחנות שלו בחיים.

אני כן הצגתי את מה שלפי דעתי, על פי הדברים שלכם, אין לתומר - וזה היחס ללקוח, זה הכל בעצם.

בברכה.

מושיק.

פורסם

אני לא מכיר את החנות המדוברת, ואין לי שום מושג וחצי מושג לגביה.

אבל תחשוב על נקודת המבט הזו:

אם הוא יעבוד "חפיף" הוא יצליח לגרום לך לחכות מעט זמן בתור, אבל אז מי שמקבל שירות לא יקבל את מלוא השירות.

הסיבה שאתה מתעכב בתור אצלי מישהו (שבאמת עובד ולא סתם) היא שהוא כרגע עסוק במתן שירות למישהו אחר.

אצל המתקינים הרציניים אתה מזמין תור רק כדי לבוא ולהתייעץ על ההתקנה, אגב.

ואז אתה באמת לא מחכה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צודק מילה במילה מר תעלול :p

הבן אדם שהיה שם לפניך היה מרגיש שהוא מקבל יחס גרוע, אם פתאום באמצע השיחה איתו, בעל החנות יתפנה אליך, תחשוב על זה.

תחשוב עם אתה היית במקומו, יושב ומנסה לסגור עניינים, ופתאום באמצע השיחה הוא עובר ללקוח אחר..

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני לא יתווכח עם כול אחד שיבוא....

אף אחד לא היה שם במקומי ואף אחד לא אכל אותה כמה הבחור למעלה עם הסאב.

(וזה רק קצה הבעיות)

מי שלא חווה את זה אז לא יכול לתת חוות דעת על הנושא.

• תוכן חדש...