Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

נולד לי ילד והגיע הזמן להיפטר מהפונטו ספייס2001 ELX ששירתה אותי נאמנה בשנתיים וחצי האחרונות , אני מחפש רכב בתקציב של עד 55K כשהמיקוד הוא על אמינות , הוצאות נמוכות (דלק ,חלפים), ואפשרות לשנתון גבוה ככל שאפשר.

לא ממש מעסיק אותי אם הרכב "ספורטיבי" -נהניתי מהפונטו מאד , ככה שאני מניח שאני לא איזה מקצוען דגול.

מעדיף רכב ידני , אבל אני מניח שאין כמעט ידניות במסגרת הדרישות שלי (משפחתי , נפח 1300-1600) בגדול אני מחפש משהו מהמשפחה של האלמרה , לאנטיס , וכו' , הבנתי שאימפרזה שותה דלק באופן יחסי , ככה שירדתי ממנה.

הבנתי שגם סוזוקי ליאנה צריכה לבוא בחשבון אבל אני ממש לא יודע עליה כלום.

1- אולי יש לכם עוד רעיונות לעוד סוגי רכבים שעליהם אני צריך לחשוב.

2- אולי יש כאן מישהו שיכול לתת לי דגש מה צריך לבדוק בבואי לבדוק לאנטיס או אלמרה , אלו תקלות אופייניות לרכבים הנ"ל , וכו', ממה אני צריך להיזהר.

אשמח לקבל תשובות

יום נעים

פורסם

סיוויק sr מהשנים 99-00 תיכנס לך בתקציב. היא נוחה ויחסית מרווחת מבפנים.יש אותם הרבה למכירה..ניתם למצוא כזו שהיא באמת שמורה. היא אמינה,חלפים זמינים,דלק 1:10 בעיר,זריזה,ולדעתי משרתת טוב ועונה על דרישתך.:wink:

ואם ממש להתאמץ יש אותם גם ידניות.(לרוב של צעירים כך שזה לא בא בחשבון)..

פורסם

לא מחסידי הסיויק, כבר אמרתי שאני לא מחפש ביצועים מי יודע מה ,וזה הקטע של סיויק.

מה שאני מחפש הוא ראש שקט עם הרכב, להגיע מA לB כמו שצריך ,בבטיחות ותוך לא יותר מדי הוצאות.

למיטב הבנתי יחס של 1:11 הוא בסדר אבל לא מדהים , ולא שאני מבין גדול.

ובלי קשר אני מעדיף לקנות רכב משנתונים 2001-2 מאשר 98-00 , ולא משנה אם זה סיויק או רכב אחר.

השנתון הוא שיקול לא פחות ערך בעיני , ובלי קשר לעובדה שאני חושב שסיויק מוערכת קצת יתר על המידה , בעיני היא בטח לא שווה התפשרות על 4 שנים של בלאי ומן הסתם קילומטראז' גבוה בפחות או יותר 80000 ק"מ (ראיתי באיזה עתיון שממוצע ק"מ לשנה הוא כ22000)

פורסם
לא מחסידי הסיויק, כבר אמרתי שאני לא מחפש ביצועים מי יודע מה ,וזה הקטע של סיויק.

מה שאני מחפש הוא ראש שקט עם הרכב, להגיע מA לB כמו שצריך ,בבטיחות ותוך לא יותר מדי הוצאות.

למיטב הבנתי יחס של 1:11 הוא בסדר אבל לא מדהים , ולא שאני מבין גדול.

ובלי קשר אני מעדיף לקנות רכב משנתונים 2001-2 מאשר 98-00 , ולא משנה אם זה סיויק או רכב אחר.

השנתון הוא שיקול לא פחות ערך בעיני , ובלי קשר לעובדה שאני חושב שסיויק מוערכת קצת יתר על המידה , בעיני היא בטח לא שווה התפשרות על 4 שנים של בלאי ומן הסתם קילומטראז' גבוה בפחות או יותר 80000 ק"מ (ראיתי באיזה עתיון שממוצע ק"מ לשנה הוא כ22000)

1.קודם כל לסיוויק אין שום ביצועים חוץ מכך שלא כולם בעולם מבינים שזה אוטו משפחתי ולא ספורטיבי.

2.הדגשתי שניתן למצוא אחת ממש שמורה מהשנתונים הנתונים.

3.אתה חושב שזה ממש משנה 2001 כפי שאתה אומר מ-00??אז לא ניראה לי.

4.אבל אם אתה אומר אני לא יתווכח, קרייזלר נאון שנת 2001-02 נכנסת לך בתקציב.רכב מאוד מפנק,מנוע טוב ואמין,נח וגם כן עונה לדרישות שלך.

יש לחבר שלי והאוטו מאוד טוב.החיסרון שלו הוא זה שהוא לא נסחר הרבה בארץ לכן לא נשמר לו המחירון ונופל במהירות.הרכב נותם הרבה תמורת התשלום.

פורסם

אני לא משוכנע שאתה משוכנע במה שאתה כותב לי , אני מחפש רכב זול לאחזקה , הקרייזלר לא קרובה בשום צורה למה שאני מחפש , החלפים יקרים הרבה יותר מיפניות , זה מגביל אותי מאד במוסך , צריכת דלק גבוהה , באמת זה מה שהתרשמת שאני מחפש?

אני מתמקד ביפניות ולא סתם.

ואגב , לא רוצה סיוויק, פשוט ככה , סיוויק לא אמינה יותר מניסן אלמרה , ולא קל למצוא סיוויק שמורה שלא רוצים עליה הון (כמו שקל למשל למצוא לנטיס) , וחוצמזה , נהגתי על סיוויק , לא התחברתי אליה, אני יודע שזה רכב מצוין, אבל כנראה שלא אלך על הונדה.

פורסם
אני לא משוכנע שאתה משוכנע במה שאתה כותב לי , אני מחפש רכב זול לאחזקה , הקרייזלר לא קרובה בשום צורה למה שאני מחפש , החלפים יקרים הרבה יותר מיפניות , זה מגביל אותי מאד במוסך , צריכת דלק גבוהה , באמת זה מה שהתרשמת שאני מחפש?

אני מתמקד ביפניות ולא סתם.

ואגב , לא רוצה סיוויק, פשוט ככה , סיוויק לא אמינה יותר מניסן אלמרה , ולא קל למצוא סיוויק שמורה שלא רוצים עליה הון (כמו שקל למשל למצוא לנטיס) , וחוצמזה , נהגתי על סיוויק , לא התחברתי אליה, אני יודע שזה רכב מצוין, אבל כנראה שלא אלך על הונדה.

אין בעיות...:)

סהכ ניסתי לעזור.

פורסם

האלמרה אכן תיתן לך אחלה תמורה. אחזקה זולה מאוד.

צריכת דלק ממוצעת, על אף שמדובר ב1.8.

נוחות סבירה, ויש לה טיפה יותר כח מלאנטיס ממוצעת (מנוע עדיף).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ על האלמרה, היא גם אמינה ברמה גבוהה מאוד.

וסיטרואן ZX, למה אתה ממליץ לו על הנאון!?

לא ניראה לי שיש את הצורה החדשה בארץ, והנאון הקודמת (או שזאת אותה אחת רק לפני מתיחת פנים) פשוט זוועתית.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
ממליץ על האלמרה, היא גם אמינה ברמה גבוהה מאוד.

וסיטרואן ZX, למה אתה ממליץ לו על הנאון!?

לא ניראה לי שיש את הצורה החדשה בארץ, והנאון הקודמת (או שזאת אותה אחת רק לפני מתיחת פנים) פשוט זוועתית.

קודם כל הכל פה עניין של טעם.לטעמך הנאון 01-02 היא זוועתית..ולא ניראה לי שאתה אומר זאת מניסון עם הרכב..

הוא ביקש שנתון גבוה וציין את המחיר.

הנאון הזו היא אכן טובה ואמינה ונותנת מספיק תמורת התשלום.

זה לא שיש לו פה בחירה בין שמיים וארץ...

פורסם

אכן הנאון תהיה יקרה בהרבה לאחזקה מהאלמרה.

גם מבחינת דלק וגם מבחינת טיפולים.

(אין מה לטפל במוסך מורשה - באלמרה אפשר לטפל בכל מוסך, שכן קרסו אוהבים לעשות מעט ולגבות על זה הרבה כסף.).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי, האלמרה באמת בחירה לא רעה כלל,

השנתונים והתקציב מובילים אותך לאלמרה פרפקט 1.8, לא היה לי כזה. החזקתי 7 שנים אלמרה 1.6 מהדור הקודם. 0 תקלות. ממש 0 עגול.

לחבר יש פרפקט 1.8 משנת 00 או 01 עד היום 0 תקלות.

עוד חבר החזיק בSUNNY למשך 3 שנים- 0 תקלות.

אני לא אומר שאי אפשר ליפול על רכב נאחס ולבלות איתו במוסך. אבל מנסיון אישי- אם אתה תר אחרי אמינות יפאנית קלאסית, ניסאן זו באמת הכתובת.

איזה עוד אופציות יכולות לבוא בחשבון? הלאנטיס שהזכרת, וגם טויוטה קורולה.

לאנטיס? לאבא שלי יש אחת כזאת משנת 00 (נרכשה ב04)אני מאד נהנה לנהוג בו, הוא גם די מרווח לטעמי. למרות שבזמן שהרכב במשפחה היא עשתה קצת קונצים (תקלות חשמל מעצבנות) וגם איכות הגימור הפאנלים קצת זזים, התפתח סדק על לוח השעונים.

בוודאי שאני לא מנסה לשפוט לגמרי את הדגם רק מנסה לחלוק נסיון אישי.

קורולה מהשנים האלה גם אופציה נחמדה, רק קצת צפופה מאחרה.

ולסיום. האלמרות באות בלי טיימינג, זה חוסך הוצאה תקופתית לא קטנה.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

תודה לכל העונים , ועדיין , פרמטר אחד חסר לי.

בבואי לבדוק אלמרה , יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת? משהו ספציפי שצריך לוודא לגבי אלמרה , או שפשוט לשלוח אותה לבדיקה ואין בה שום נקודות תורפה ידועות?

• תוכן חדש...