Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאבי רכב מאזדה B2000 שנת 94, יד ראשונה.

לאחר 290,000 ק"מ, הגיע קיצו של המנוע (2000 סמ"ק).

נסיונות לאתר מנוע כזה בארץ מיבוא- עלו בתוהו. מסתבר שהמנוע הנ"ל הוא מצרך די נדיר בקרב היבואנים ואין לאף אחד מנוע כזה במלאי. לעומת זו המחיר- לא כ"כ נורא. המחירים שקיבלתי הם ממוצע של 3500 ש"ח, שזה מבחינתינו בסדר.

הבעיה היא- שאין בארץ.

אם מישהו יודע על יבואן שנמצא אצלו מנוע כזה במצב טוב, אשמח לשמוע.

מעבר לזאת, עקב חוסר במנוע הנ"ל מיבוא, התחלנו לשקול את אופציה ב'- אוברול מנוע.

אני אישית מעדיף מנוע סגור מיבוא, מאשר לתת לאיזשהו מוסך שאני לא מכיר, לעשות למנוע שלנו אוברול.

בנושא הזה-

אשמח להמלצות על בעל מקצוע רציני והגון, שאתם יכולים להמליץ עליו בתור אחד שכדאי לסמוך עליו ולתת לו את עבודת האוברול על המנוע שלנו.

בכל מקרה- עוד המלצות או הערות בנושא- יתקבלו בברכה.

תודה מראש.

פורסם

בדקתי עכשיו עם חלפי אזולאי

קיבלתי את התשובה המוכרת- לא אין... יהיה אולי עוד 45 יום.

לשאלתך רפי- אנחנו מרמת גן.

תודה.

פורסם

ברחוב המסגר בת"א יש כמה מקומות שמוכרים שם מנועים אני חושב שחייב להיות שם למישהו את המנוע , מיבאים שם כל מיני מנועים ועושים עבודה טובה ומחיר טוב.

ובעניין האוברול - לא כדאי עדיף מנוע מיבוא (שתדע מנוע מיבוא הוא לא חדש) יעלה לך הרבה יותר זול ואם מנוע שכמעט לא עבר כלום

בהצלחה =]

פורסם

בעקרון אם אתה ממש רוצה אפשר לבדוק בשטחים,אם אתה מכיר איזה פועל משם,או משהו כזה.

אני מכיר מישהו שהחליף שם מנוע למאזדה 323 96' בכלום כסף.

אבל רק אם אתה ממש לחוץ על זה , אני אישית לא הייתי מתאמץ כל כך בשביל רכב כזה.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני לא הבנתי, אם אתה לא לחוץ אז תזמין מנוע מיבוא, במידה ואתה כן זקוק לרכב אז אופציית השיפוץ גם תופסת אבל זה הרבה יותר יקר מהמחירים שקיבלת למנוע מיבוא.

פורסם

הבהרה קטנה-

ידוע לי שמנוע מיבוא הוא לא מנוע חדש, אבל ויש אבל גדול- אני לא סומך על אוברולים שנעשים בארץ.

אני מעדיף מנוע עם 50,000-100,000 ק"מ שעדין סגור ועובד, מאשר מנוע ששופץ בארץ ולא על ידי.

לכן יבוא הוא האופציה הראשונה שרציתי, אבל מאחר והיום חיפשנו ברוב הארץ ואין מנוע כזה, כנראה שנלך על אוברול- ולכן ביקשתי המלצות לבעל מקצוע שאפשר לסמוך עליו בעבודה כזו על מנוע כזה.

כרגע, קיבלנו הצעת מחיר מאיזשהו מקום באיזור רחוב המסגר בת"א- 5,000 ש"ח לאוברול + פירוק והרכבה לרכב.

אני עדין מברר באשר למקום ראוי לעשות בו את השיפוץ הנ"ל.

עוד הבהרה קטנה-

ברור לי לחלוטין שאין דבר מיוחד במנוע הזה, וברור לי באותה מידה שעלויות השיפוץ או היבוא הן לא מהגבוהות בשוק

אבל אחרי הכל- אם כבר אני עושה את העבודה הזו במקום מסויים, אני רוצה לקבל תמורה לכסף ששילמתי.

תודה לכולם.

פורסם

לחבר שלום

אוברול לרכב הנל אמור להתחיל מ8000 וצפונה כאשר 11000 עד 14000 זה יהיה הסכום הסופי וזה כולל שיפוץ ראש מקיף מובילים שסתומים אולי גם קמשפט וקפיצי שסתומים סט אטמים משאבת מים רצועת תיזמון מותחים רצועות אביזרים מחזירי שמן נקוי ראדיטור טרמוסטט אולי גם פקקי מים ,חריטת הבלוק בוכנות טבעות מיסבים שמנים מסננים מצתים באיכות טובה, אוברול ב5000 שח נשמע מעט לא טוב בלשון המעטה ,הזהר!, יש כאן בעלי מקצוע מומלצים באוף טופיק ערוך חיפוש ותרויח

יגאל

פורסם

8000 ש"ח וצפונה זה מחיר לא ריאלי מבחינתינו, לרכב ששווה בערך 20-25 אלף.

ידוע לי שאוברול ב5,000 ש"ח זה מחיר חשוד לאוברול מלא, וסביר להניח שבמחיר הזה אקבל "חצי אוברול" שלא כולל חריטת בלוק והחלפת בוכנות ורינגים.

אם 8,000 ש"ח וצפונה זה המחיר לאוברול למנוע כזה- יבוא זו האופציה היחידה.

תודה.

פורסם

ארז היית מת שהאוטו יהיה שווה 20,000 שקל.

לדעתי חד משמעית - האוטו כולו לפח וחסל, עברתם את החיים המועילים שלו, ביי-ביי, כל שקל נוסף שאתם שמים זה טמטום.

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד הרכב שמור מכל הבחינות

מה גם שהמצב לא מאפשר לנו להחליף רכב שיענה על הדרישות כמו שזה עונה

מנוע מיבוא, שיעלה לנו 3-4 אלף ש"ח, יפתור לנו את המצב הזה.

לאחר בירורים נוספים, מתברר שיש מנוע אחד ויחיד בקונטיינר בארץ, אבל משחררים אותו מהמכס רק עוד שלושה שבועות.

עדין מחפשים.

פורסם

לכל המעוניין

בא גואל לציון

היום הרכב נכנס לפירוק מנוע ישן והרכבת מנוע מיבוא.

המחיר- 5000 ש"ח למנוע + פירוק והרכבה.

תודה לכל מי שהגיב.

פורסם
סוף טוב הכול טוב.

נקווה שלא תחזור עם בעיות נוספות במנוע החדש :-P .

קודם כל על זה אומרים באנגלית "חמסה בעינק"

ומעבר לזה, יש אחריות.

• תוכן חדש...