Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לחות דעה על הרמקול 7" על 10" של חברת מאגנט:

Magnat Xtract 7130

ואיך הוא עומד במבחן עם הקנווד hq-718?

האם אפקט המחיר באמת נכון כאן? 500 ש"ח למאגנט לעומת כ-800 לקנווד?

האם למישהו יש עוד רעיונות לרמקולי 7 על 10 מחברות אחרות שמיובאים לארץ?

פורסם

את ה Magnat לא יצא לי לשמוע.

את הדגם הישן יותר של קנווד שמעתי והוא היה באיכות גבוהה יחסית לשאר ה 6X9 וה 7X10 שמסתובבים בשוק. אפילו יצא לי להשוות אותו עם עוד 3-4 דגמים על עמדת הדגמה.

Leon Cupra 2009

פורסם

לי היה את הקנווד כשנה עד שהוא נגנב.. הוא היה מעולה!

השאלה היא איך המגנט בהשוואה אליו מכיוון שיש פה הבדל של כ-40 אחוז במחיר..

פורסם

יש לי את הקונווד והוא באמת מעולה (יחסית) המגנט זול ממנו בהרבה וכנראה שזה מורה גם על האיכות, הייתי הולך עליו כמובן בהנחה שיש לך את כל שאר החלקים הנחוצים במערכת... פשוט אתה יכול לקנות במחיר זול יותר סאב (פיוניר 304C שעולה 600 ש"ח) שיתן שיפור ניכר יותר למערכת שלך...

וקח בחשבון שמה שלא טוב בקנווד הזה הוא שהוא נציל מאוד וקשה לשלב אותו עם רמקולים קידמיים...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

הקנווד הוא רמקול טוב אבל היה לך קשה לשלב אותו אם המערכת הוא מושך הרבה את הבמה

ואת הקנווד את יכול לקנות בדיוטי פרי בהרבה יותר זול ביחד אם מגבר של JBL ( לדעתי אתה לא צריך אותו :) )

פורסם

זה נכון שרמקול אחורי מושך את הבמה,אבל זה עניין של טעם,שמעתי את הkenwood ומי שמחפש רמקול שנותן המון בס ולא מפריע לו כל הנושא של הבמה מאחור אז מדובר ברמקול לא רע

פורסם

סלחו לי על חוסר המקצועיות.. אבל מה זה "במה"?

האם מדובר על המדף האחורי של הרכב שעליו נתלים הרמקולים?

על איזה משיכה אתם מדברים? משיכה שנגרמת בגלל המשקל של הרמקולים?

פורסם

במה זה קיצור למונח במת צליל (soundstage). בהקלטת סטריאו טכנאי ההקלטות יוצר במה כך שלמרות שאתה מאזין לדיסק בשני רמקולים אתה שומע כלים שונים במקומות שונים ולמשל את הזמרים אתה שומע באמצע הבמה למרות שאין רמקול באמצע.

לבמה יש רוחב רחב יותר מגבולות הרמקולים, גובה ועומק והיא תמיד נמצאת מלפנייך. כל זאת נעשה ע"י הקלטה טובה.

ההקלטה נועדה לרוב לשחזר הופעה חיה, למשל קונצרט שבו אתה יושב במרכז האולם בשורה טובה.

מוסיקה מוקלטת לרוב בסטריאו ועל כן תוכננה להיות מופקת ע"י שני רמקולים (הכוונה לימין ושמאל ולא למספר האלמנטים) כדי לשחזר את החומר המוקלט בצורה נכונה.

ברגע שאתה שם רמקולים אחוריים הם מושכים את אותה במה שצריכה להיות מלפנייך, אחורנית ובכך הורסים את הניסיון לשחזר את החומר המוקלט בצורה טובה.

פורסם

תודה על ההסבר, אם כך אתם צדקים.

התופעה נמצאת בעצם בכל רמקול אחורי חזק.. בגלל זה רוב האנשים פה מתבססים על סאב מאחורה וקומפונט איכותי מקדימה..

לי יש פונטו שנת 95, כך שאני לא מכיר קומפוננט איכותי שנכנס ב3.5 אינטש שיש שם בדאש... גם אם אני יצליח לדחוף שם 4.. זה לא משהו.

דרך אגב, לכל ה"כלים שונים במקומות אחרים" קוראים לדעתי panning..

ולשחזור מוזיקה בצורה הטובה מומלץ שהרמקול יהיה בגובה האוזניים, מה שקצת קשה לשחזר ברכב.. אולי עם טוויטרים ממוקמים הייטב וגבוה מההתקנות המקובלות (20-30 ס"מ בגובה מהמראה)

פורסם

לא, קוראים לזה imaging.

במה בגובה נכון קשה לשחזר ברכב אבל לא בלתי אפשרי גם אם הרמקולים לא נמצאים בגובה האוזניים אלא ע"י משחק עם זוויות. כמו כן יש עוד שיטות נוספות בהתקנה, אבל זה אפשרי.

פורסם

בקשר לגודל של הדלת אתה תמיד יכול לבנות פודים לרמקולים וכך גם לשחק אם הזווית של הרמקול ולקבל צליל הרבה יותר טוב מהמיקום המקורי של האוטו ...

• תוכן חדש...