Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הדור שלנו הפסיד את ההזדמנות להנות ממכוניות כמו 306GTI ,XSI , 106 ראלי, 205GTI ?

לצורך העניין אם אני הולך היום למצוא אחת,ככל הנראה תהיה שחוטה.

או בעלת יד מאוד גבוהה.

האם הדור שלנו הפסיד את המכוניות הבאמת מהנות?

מה שנותר לנו להנות ממנו הוא איביזה טורבו?

גולף GTI ?

ואיך בכלל יצרן כמו פ'גו מגיע להחלטה "נבונה" של לייצר דגם יותר חדיש ולוותר על כל המאפיינים הכל כך יחודיים שלו.

ראה השוואה 306 XSI VS 307 XSI ?

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון,

אבל אם היום אני בן 18 ולצורך העניין אקנה רכב בגיל 21 הרבה מאוד מהמכוניות המהנות האלה כבר יעלמו לפירוקיות.

ו

פורסם
ואיך בכלל יצרן כמו פ'גו מגיע להחלטה "נבונה" של לייצר דגם יותר חדיש ולוותר על כל המאפיינים הכל כך יחודיים שלו.

ראה השוואה 306 XSI VS 307 XSI ?

היה אחד, לי אייקוקה, שקרא למקבלי ההחלטות על בסיס חשבוני בשם : "סופרי האפונים".

בכל העולם, לא רק המוטורי, הכסף והרווחים חשובים בהרבה מאידיאולוגיה (לרוב האנשים), ולכן מכונית תימדד (תופס ברוב המוחלט של המקרים) על פי הצלחתה במכירות, ולא על פי איכויותיה התרומיות.

אותו רוב גם מעריך יותר ריפוד איכותי ומחזיקי כוסות משוכללים על פני מתלים מכויילים כהלכה והגה מושחז.

התוצאות העסקיות של פז'ו מוכיחות, ככל הנראה, שההחלטה לנטוש את המכונית לנהג חובב ההגה אכן משתלמת.

פורסם
: .

התוצאות העסקיות של פז'ו מוכיחות, ככל הנראה, שההחלטה לנטוש את המכונית לנהג חובב ההגה אכן משתלמת.

שמר,זאת אומרת שזאת ההזדמנות האחרונה שלנו הצעירים יותר להתנסות ברכבים כמו אלפא סוד,106 ראלי? 306 ? 205 GTI ?

:cry:

פורסם

שמר, למכוניות מיוחדות כגון ה 106 וה 306 בגרסאות הספורטיביות שלהן יש ערך מוסף ליצרן שהוא לא פחות מערכן המסחרי. יש להן תפקיד חשוב במיצוהב היצרן כבעל יכולות טכניות וידע וזה שווה לא מעט כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נראה שיש באמת הידרדרות בכל הנוגע לרכבים ספורטיביים במחירים שווים לכל נפש (אולי בגלל שקשה לייצר רכב "זול" שכיף לנהוג בו ועדיין לעמוד בכל תקני הבטיחות המחמירים).

מנגד, יש התקדמות מדהימה ברכבי ההיי אנד (500K +). פשוט תעבוד יותר קשה, כפי שקלארקסון נוהג לומר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

עליך לעשות סדר בדברים .

הרכבים שעליהם אתה מדבר , הן אגדות ישנות - רכבים שבמשך השנים אספו לרקורד שלהן תהילה , והפכו למעין אגדה .

כמובן שרכב הוא דבר שמתבלה , לכן לא תמצא רכב ישן , במצב זהה לזה של חדש מהסוכנות ( אלא אם מישהו החזיק אחת סגורה במחסן , וגם כאן לא הכל בטוח ) .

עם כל הכבוד לרכבים הללו , גם כיום יש לא מעט רכבי ספורט שבעתיד גם יזכרו בדיוק כמו אלו שפרטת - סובארו אימפרזה טורבו , מיצובישי איבולושיין , מאזדה מיאטה , VW גולף GTI , והרשימה עוד ארוכה .

אתה מסתכל על העבר ועל כתבות ישנות , ובעצם לא מבין שבעתיד גם הרכבים שהיום נראים לך כמובן מאליו , יהיו נדירים , ויזכרו בעתיד .

קח בחשבון , שהרבה רכבים לא יוכלו לשחזר תהילות ישנות , בעיקר עקב ההשתכללות של הרכבים - רכבי מיני הפכו לסופר - מיני , משקל יתר , תוספות נוחות ובטיחות , ועיטורי חוץ פוגעים ביכולות הספורטיביות של חלק מהרכבים , ובמקרים מסויימים שיקולי הבטיחות והחוץ , גוברים על שיקולי הספורטיביות למיניהם .

פורסם

זה לא ברור?

כל תקופה והרכבים שלה.

וזה עצוב שהילדים שיהיו לי ייראו רכבים כמו 127 ספורט ואונו טורבו (הזכרת סוד,את זה אני לא חושב שהם כבר ייזכו לראות:wink: )רק בתערוכות או מפגשים של אוהבי תוצרת מסוימת.

אבל יש לי הרגשה שמאזדה 3 תמיד תראה על הכביש.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
נראה שיש באמת הידרדרות בכל הנוגע לרכבים ספורטיביים במחירים שווים לכל נפש (אולי בגלל שקשה לייצר רכב "זול" שכיף לנהוג בו ועדיין לעמוד בכל תקני הבטיחות המחמירים).

.

היום לרוב המשפחתיות מכוילות לתת-היגוי,תת היגוי כבד אפילו.

פורסם

זה חלק מהרעה חולה של המודרניזציה , הנטישה של המכוניות הספרטניות של פעם שהיו הרבה יותר מחוברות לכביש ללא בקרות מיותרות , לעומת היום שזה הרבה יותר נוח אך חסר משהו , משהו שלא נמצא יותר לעולם , למעט הברקות של יצרנים קטנים שבלאו הכי לא יגיעו לארץ לעולם

הקיצר נדפקתם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא איבדנו כלום. צריך רק לחפש ולהבין לאן הולכת (נוסעת) תעשיית הרכב. שמר, באמת העבר היה נוצץ? הינו קמים לשמיים כחולים, ציפורים שרות ו... בולשיט סבלו בעבר ויסבלו בעתיד.

בקצרה ומבלי להיכנס לפסיכולגיה, הטבע האנושי תמיד היה להסתכל על העבר כוורוד ועל העתיד כשחור, אבל זה ממש לא כך.

קיבלנו מכוניות בעלות אחיזת כביש אבסולוטית גבוהה יותר מהמכוניות של פעם-תנהג במאזדה 3 וב106 ראלי ותראה, בנוסף קיבלנו מכוניות שיכולות לתקן חלק גדול מהטעויות שלנו-ESP (כן זה בייביסיטר, אבל אני תמיד אהבתי את הבייביסיטר שלי!). קיבלנו מכוניות שבכויל אחר, הרבה יותר קל לשלוט בהם ובכך נרוויח חיים וכנראה גם זמן (זו באמת הדרך הקצרה להגיע מנק' A ל-B).

בראיון שהיה בירחון אוטו עם מהנדס של אלפא, המנהדס טען (ותאמין לי שהוא לא זורק דברים מבלי לבסס אותם) שרוב הלקוחות הפוטנציאלים (מדובר על לקוחות אלפא, לא קאיה!) לא מבדלים בין הנעה קידמית לאחורית. כך שרוב הלקוחות בכלל לא מבינים על מה כל המהומה.

ושוב, תנהג במשפחתומטית 1,6 כדוגמאת מאזדה 3 ותראה שהעולם לא כזה קודר (אגב, הרכב ממש מהנה)

ועדיין BMW מייצרות מכוניות לפי דרישותיך. אני לא מכיר הרבה אנשים שלא התלהבו מנסיעה קצרה על איבו או אסתי. הכול כאן הכול קיים רק תחפש.

לגבי רגש/נשמה? מישהו כבר אמר פעם (שמר או מוטי), תחפש אצל אבי ביטר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
לא איבדנו כלום. צריך רק לחפש ולהבין לאן הולכת (נוסעת) תעשיית הרכב. שמר, באמת העבר היה נוצץ? הינו קמים לשמיים כחולים, ציפורים שרות ו... בולשיט סבלו בעבר ויסבלו בעתיד.

בקצרה ומבלי להיכנס לפסיכולגיה, הטבע האנושי תמיד היה להסתכל על העבר כוורוד ועל העתיד כשחור, אבל זה ממש לא כך.

קיבלנו מכוניות בעלות אחיזת כביש אבסולוטית גבוהה יותר מהמכוניות של פעם-תנהג במאזדה 3 וב106 ראלי ותראה, בנוסף קיבלנו מכוניות שיכולות לתקן חלק גדול מהטעויות שלנו-ESP (כן זה בייביסיטר, אבל אני תמיד אהבתי את הבייביסיטר שלי!). קיבלנו מכוניות שבכויל אחר, הרבה יותר קל לשלוט בהם ובכך נרוויח חיים וכנראה גם זמן (זו באמת הדרך הקצרה להגיע מנק' A ל-B).

תמכור את הראלי,ותקנה מאזדה 3.

• תוכן חדש...