Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שהיה מקור הכנסה אחר שהיה מאפשר את הפחתת הדוחות המיותרים, והיה הופך את דוחות התנועה למה שיועדו מראש. להרתעה בלבד.

לצערי השורה הזו ממצה הכל..

דוחות תנועה לא מיועדים להרתעה, אלא כאמצעי עונשין כנגד עברינים.

תפקידה של המשטרה לבצע את האכיפה וההרתעה, אך היא כרגיל מתעסקת במה שקל.. , הענשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני לא.

מדיון על מדיניות האכיפה סחבת אותנו לצורך לפתח את קו הרכבת. מה בין זה לבין מהירות נסיעה שתקועה אי שם בשנות ה-70, ואכיפה מיותרת שלא באה לשמור על החוק, אלא להעשיר את קופת המדינה?

אז אני אגיד לך מה הקשר . הקשר הוא בזה שאין בישראל צורך שכולם יעצבנו את כולם , יהרגו אחד את השני , יגדילו את תלות המשק בייבוא דלקים מעולם עויין , ייקרו את המקרקעין המועטים , יבזבזו מלאכותית על עירוב מופרך בין צורך והנאה כאשר הפתרונות שונים לגמרי.

במרחקים שלנו היה עדיף רכבת . מכיוון שעדיין אין - סע באוטו . אם אתה מתעקש לנסוע מהר כהנאה שמסכנת אותי , מורידה לי את רמת החיים, מעכבת את פיתוח המשק ועוד סיבות שבינן לזמן ההגעה שלך , ככלי חברתי-כלכלי , אין ולא כלום - שלם.

פורסם
לכביש הזה זה ממש לא נחשב למהר וזה פעם ראשונה שיש שם שוטר בגלל זה הייתי מופתע

לא קראתי את כל השרשור, אבל,

לצער כולנו אני גר שם.

ובכביש הזה מעבר להונדה הסמויה, יש מצלמה שעומדת על עמוד תאורה.

הכביש הזה לא "נחשב" ולא נעליים, 80 אחוז נוסעים שם 60 ומי שנוסע שם 80 זה אותם אנשים שנוסעים בכל העיר 80-90.

הכביש הזה הוא אמנם דו מסלולי, אבל עדיין בתוך העיר ועדיין מוגבל ל50, וקיימת שם מצלמה שלעיתים עובדת לעיתים לא.

אני דיי משוכנע שההונדה שראית אינה קשורה לפלאש, אלא המצלמה.

אין שום סיבה לנסוע שם 80, והוא לא נחשב לכביש שנוסעים בו 80.

:idea:

פורסם

במרחקים שלנו היה עדיף רכבת . מכיוון שעדיין אין - סע באוטו . אם אתה מתעקש לנסוע מהר כהנאה שמסכנת אותי , מורידה לי את רמת החיים, מעכבת את פיתוח המשק ועוד סיבות שבינן לזמן ההגעה שלך , ככלי חברתי-כלכלי , אין ולא כלום - שלם.

מי שמסכן אותי בהתנהלותו במהירות צב-צבית שנמוכה בכמה עשרות קילומטרים מהמהירות ההגיונית (בה נוסעים 98 אחוז מהמשתמשים בדרך), גורם צריכת דלק מוגברת (של רכבים שתקועים סתם בפקק) מוריד לי את רמת החיים (גורם לפקקים בעכבו את התנועה), מעכב את פיתוח המשק (גורם לכולם להיתקע בפקקים ללא צורך) ועוד סיבות שבינן לבין המציאות אין ולו כזית , כאג'נדה ארכאית וחסרת שחר - הוא אתה. שב בבית או סע בתחבורה ציבורית !

פורסם
הכביש הזה הוא אמנם דו מסלולי, אבל עדיין בתוך העיר ועדיין מוגבל ל50, וקיימת שם מצלמה שלעיתים עובדת לעיתים לא.

אני דיי משוכנע שההונדה שראית אינה קשורה לפלאש, אלא המצלמה.

:idea:

זו לא מצלמה, זה המיקרוגל שלך , תלוי על שרשרת.

פורסם
מי שמסכן אותי בהתנהלותו במהירות צב-צבית שנמוכה בכמה עשרות קילומטרים מהמהירות ההגיונית (בה נוסעים 98 אחוז מהמשתמשים בדרך), מוריד לי את רמת החיים (גורם לפקקים בעכבו את התנועה), מעכב את פיתוח המשק (גורם לכולם להיתקע בפקקים ללא צורך) ועוד סיבות שבינן לבין המציאות אין ולו כזית , כאג'נדה ארכאית וחסרת שחר - הוא אתה. שב בבית או סע בתחבורה ציבורית !

אם אתם , שוחרי המהירות מהווים 98% , איך זה שלא הצלחתם להשפיע על המחוקקים , ששיקולים אלקטורליים ולעיתים רק הם ,מנחים אותם לכל מיני חיקוקי שטות , תועבה ואבסורד ? כנראה שכל חכ"ינו נרדמו בשמירה ולא ראו איזה אוצר אתם. אני , מה 2% לסברתך, נחשב הנורמטיבי משום מה . לא צריך לעלות על בריקדות (לא עושה שום פקקק ולא נוסע עשרות קמ"ש מתחת לרוב הכביש -כולם מגיעים ביחד .) . שוב , אדון שמר. כולם שוטים - רק לך נתנה התבונה.

בזה נראה לי שמיציתי את מה שיש לי להגיד בנושא תבונת המהירות בעיירה . תודה.

פורסם

חסכתי לעצמי הודעה, אני מתחיל למחזר איתך , למרות שנראה לי שכבר עדיף להיכנס בקיר (ב-90 קמ"ש , אף לא אחד יותר, חלילה).

(אגב, אני יכול לחסוך מזמנך. אתה יכול להשיג את חוברת מס. 1 של מגזין "אוטו" , בו בוצע מארב דומה לנבחרי העם. רובם המוחלט פשוט מצפצף על הגבלת המהירות. אתה יכול גם לבדוק את כמות המקרים בהם נבחרי ציבור (כולל שר התחבורע מופז, שנסע במכונית שהתניידה באיזור ה-160 קמ"ש) מתעלמים לחלוטין מההגבלה. אם לא הייתה להם חסינות פרלמנטרית או נהג לטפול עליו את האשמה - אני מבטיח לך שהגבלת המהירות הייתה נעלמת מזמן).

חוץ ממך ומעוד 3 - כולם כבר הפנימו עד כמה הגבלת המהירות הנהוגה בישראל מגוחכת ושייכת לשנות ה-70 במקרה הטוב. תתעורר !

את נבחרי הציבור מעניינת רווחת הציבור והדאגה לו , כמו שאותי מעניין מצב גידולי הבטטה בדר' נפאל, ואולי אף פחות. לא רק בנושא מהירות.

פורסם
את נבחרי הציבור מעניינת רווחת הציבור והדאגה לו , כמו שאותי מעניין מצב גידולי הבטטה בדר' נפאל, ואולי אף פחות. לא רק בנושא מהירות.

שמר, אני לא יודע אם אתה תמים או שסתם מסרב להכיר בעובדות.

אם באמת אתה חושב שזה משהו שאינו נורמלי, אתה מוזמן לשנות את זה.

אם אתה מוכן להכיר בעובדות ובדרכו של עולם, אז אתה צריך כבר לדעת שככה העולם עובד ועד שלא יבחרו לכנסת 120 מלאי תבונה ותמימי דעים כפי שנוהגים להפגין באינטרנט ובדרכי התקשורת השונים, ככה זה ישאר.

הכנסת לא עובדת כפי שתמיד נראה לנו הכי טוב, וזה לא משנה מי יעמוד בראשינו.

פורסם
אמן.

העובדה היא שכמות ההרוגים לא יורדת, ותמשיך לעלות. אם המטרה של משטרת התנועה היא למנוע תאונות ובעיקר נפגעים - הציון לאורך השנים הוא : נכשל !.

.

תיקון טעות קטן, מספר ההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2006, הנמוך מזה 20 שנים.

ציינו את זה היום ברדיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמר,

לי ולך יש ויכוח ארוך בכמה וכמה שירשורים בדיוק על הנושא הזה.

אם אתה רוצה לנסוע 110 או 130, תפדל, תעשה חיים אבל באיזה זכות אתה מעיז בכלל לבוא ולנסות לקבוע למדינה איך יענישו אותך כשתופסים אותך?

למה צריך להתחשב בך ולתת לך כרטיס חנינה גלובלי עבור 1000 ש"ח (או כמה שאתה חושב לנכון?)

רוצה לנסוע 180? אתה בטוח שאתה לא מסכן אף אחד? אז תהנה ותעשה חיים אבל אל תיילל על הקנס.

תנסה פעם להתפס ע"י חוקר של מס הכנסה בהעלמה של 10 ש"ח ותראה מה קורה...

יניב (שנהנה להתווכח איתך) :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אף אחד לא בא לקבוע את גובה הקנסות או את דרכי הענישה,סה"כ אומרים שצריך להעלות את הגבלת המהירות למהירות נורמלית כמו בשאר העולם,נראה לי שהגיע הזמן לרענן חוקים שנכתבו אי שם בתקופת הטורקים.

פורסם
שמר,

לי ולך יש ויכוח ארוך בכמה וכמה שירשורים בדיוק על הנושא הזה.

אם אתה רוצה לנסוע 110 או 130, תפדל, תעשה חיים אבל באיזה זכות אתה מעיז בכלל לבוא ולנסות לקבוע למדינה איך יענישו אותך כשתופסים אותך?

הבנת הנקרא , ידידי.

לא ביקשתי לקבוע אילו קנסות.

האמן לי שמדינת ישראל כבר הוציאה ממני באופן ישיר ועקיף כבר די הרבה כסף.

הצעתי פשוט לחסוך מזמנם של השוטרים ובובות הקרטון שלהם, ומכיוון שכל העניין מתמצה בסופו של דבר לכסף (ואין לו שום קשר לבטיחות או מניעת תאונות) - שיקחו ממני מראש בכל שנה את הכסף, ויפסיקו את האכיפה המטופשת הזו.

את הזמן שיתפנה יוכלו לנצל לאכיפה איכותית אמיתית, וכך ירווח לכולם.

המדינה תקבל את ליטרת הבשר שלה, אני אוכל לנסוע עם עיניים על הכביש, ויותר עברייני תנועה שמסכנים את הציבור ייתפסו.

מה רע בזה?

• תוכן חדש...