Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר נתון ש המגבר של הHU נותן 50*4 תכלס הוא נותן משהו כמו 22 .

השאלה שלי היא שנתון שמגבר חיצוני נותן 50*4 זה אומר 50 נקי?

פורסם

יש כל מיני משחקים בקטע הזה שאמורים לגרום לאנשים לחשוב שהמגבר שהם מסתכלים עליו ממש "חזק".

לדוגמא הדבר הכי נפוץ זה עוצמה מקסימלית או PMPO, כמו שיש על מערכות מיני ביתיות. מספר בדר"כ מאד גבוה וחסר משמעות. דוגמא נוספת המגבר של פרוסאונד - 4X200, שטויות במיץ, דובר כבר על זה, צריך לתת בסביבות ה 20 וואט לערוץ.

טריקים נוספים הם : לתת עוצמה ב2 אום או ב 1 אום, כאשר הסבירות היא שאתה תריץ את הרמקולים שלך ב 4 אום. העוצמה גדלה כשההתנגדות קטנה. אם אתה מתכוון להריץ לדוגמא סאב ב 2אום סבבה, אבל עדיין נתון של 1 אום הוא רלוונטי למספר מועט מאד של מגברים.

אחוזי עיוות, העוצמה גבוהה יותר באחוזי עיוות גבוהים, הלקוח לכאורה לא יודע מזה, אז הוא לא מתייחס לזה. יצרן יכול לתת נתון של 100 וואט ב 10% עיוות, כאשר עדיף נתון של לא יותר מ 1% אחד.

תחום תדרים, יותר קל להפיק תדרים גבוהים מאשר נמוכים, בגלל זה הרבה יצרנים יתנו את ההספק של המגבר בנניח - 1000HZ במקום בתחום תדרים מלא של 20HZ - 20KHZ. לא תקף כשמדובר במונובלוק לסאבים.

פורסם

אם ליצרן יש מגבר שיכול להיות יציב ב1 אוהם, אותו מגבר כבר יציין את הנתונים ב4 אוהם משום שרוב המגברים (במיוחד אם לא מדובר על מונובלוקים) לא יורדים ל1 אוהם ואלו שכן הם כבר יהיו של חברות טובות.

כמו כן גם רוב המגברים לא יכולים להריץ סאב 2 אוהם משום שזה 2 אוהם מונו ורובם לא יציבים בהתנגדות הזו.

מדידה ב1 KHZ היא דווקא מדידה מקובלת, זה לא נכון שתדרים גבוהים קל יותר למגבר להפיק. תדרים נמוכים זקוקים ליותר הספק בגלל שלסאב יש ממברנה כבדה שזקוקה ליותר אנרגיה על מנת להזיזה.

אבל אם המגבר יצטרך להפיק 100W, הוא יכול להתאמץ באותה מידה בין אם זה מיד או בין אם זה סאב.

פורסם

אני לא מדבר על מה שנקרא זבל סיני. שמנסים לעבוד עלייך.

אני מדבר על חברה שמכבדת את עצמה(פיונייר,רוקפורד,אלפיין ...וכ'ו)

פורסם
פיוניר במגברים נותנים הספק נמוך בפועל מהמוצהר.

אלפיין ורוקפורד מגיעות מספקות את המוצהר ולעיתים גם יותר ממנו.

לגבי רוקפורד זה כבר לא נכון.

Leon Cupra 2009

פורסם

זה לא ממש עניין של עיוותים נמוכים, אלא יותר בקטע של עיוותים נמוכים בווליום יותר גבוה. הסף של מגבר חיצוני בדר"כ יותר גבוה מאשר של רדיודיסק.

פורסם

נו לזה אני בדיוק מתכוון !!! שמגיעים לווליום גבוה עם מגבר פנימי אז נישמעים עיוותים נוראייים ומחרידים, לעומת מגבר חיצוני ששומעים נקי.

• תוכן חדש...