Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2001-2?

TShavit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה אלי קורא בבקשת עצה. הנה שאלתו כלשונה:

"אני מעוניין לקנות פיאט פונטו ספייס בתקציב עד 35,000 אולי קצת יותר...

איזה דגם אתה ממליץ של הפונטו בשנתונים 01' - 02'? ידוע לי על ה60 כ"ס דגם SX ועל הדגם 80 כ"ס ELX. (אני מעוניין בגיר ידני בלבד.)

איך האוטו מבחינת אמינות כללית? מבחינת חסכון בדלק? והאם הגרסה החזקה והמאובזרת בעייתית בתחומים מסויימים שבחלשה אין? או בכלל בעיות נפוצות ברכב הזה."

אשמח להעביר לו את המלצותיכם. (אל דאגה, אמרתי לו שאני פונה לכאן לקבלת תשובות והמלצתי לו להתחיל לבקר כאן.)

תודה

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קודם כל מומלץ לבצע חיפוש על השם פונטו ספייס, דובר על הרכב בהרחבה.

בכללי, דגם ה-ELX חזק משמעותית מה-SX, כוח זמין יותר ולא צריך לקרוע את המנוע כדי לייצר קצב ראוי.

רוצי לחפש רכב עם הסיטוריית טיפולים ולבדוק שהרכב לא ביקר הרבה במוסך, איכות הייצור של פיאט לא אחידה וכך יוצא שלפעמים יש רכבם שמבקרים מעל הממוצע במוסכים ועדיף להמנע מהם.

חיפוש יענה לך על כל השאלות.

פורסם

ה ELX פחות נפוצה בתיבה הידנית, מפני שרוב הקונים העדיפו את הגרסה בעלת הגיר הרציף. זה אומר שיהיה יותר קשה למצוא אותם, אבל בהחלט לא בלתי אפשרי.

אני עדיין בדעה שה ELX מומלצת יותר. היא מאוד זריזה ביחוד בגרסה הידנית.

הרציפה שהייתה לי עשתה 1:13.5 בנסיעה עירונית. אני מאמין שהידנית תהיה חסכונית במעט יותר.

כמו בכל רכב אחר, חשוב לחפש היסטורית טיפולים מסודרת, וכמובן שהרכב יהיה במצב טוב.

!AWDSOME

פורסם

תודה לעונים. פיליפ, עשיתי כמובן חיפוש לפני ששאלתי, קיבלתי משהו כמו 180 תוצאות. עם כל הרצון לעזור לבחור שפנה אלי, אין לי עד כדי כך הרבה זמן פנוי...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ראשית,

אני הוא הבחור שטל מתכוון..

ושנית, תודה רבה רבה לך טל, אני מאוד מעריך את עזרתך!

ואכן בהמלצתך הגעתי לכאן.

קראתי את ההודעות וערכתי חיפוש כמו שממליצים,

ואחרי חיפוש מעמיק של הרבה זמן, לא הגעתי למסקנה סופית,

להפך, רק התבלבלתי יותר.. בתקציב שלי (35K) הציעו בנושאים השונים,

(ורכבים שעונים לדרישותי) מספר מכוניות:

פונטו ספייס 01-02 - עם המלצות ברורות על ה ELX..

סקודה פאביה 01 - גם עם המלצות על המנוע 16V

פולו 99-01 - כנ"ל..

איביזה 00-02 - וכנ"ל..

כמו"כ שמתי לב שיש המלצות חמות גם על רכבים יפניים, אבל משום מה, אין הרבה אופציות בתקציב שלי, וגם רובם משפחתיות עם באגאז' ושנתונים נמוכים יותר..

אשמח אם כן, אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי לבחור בין הדגמים, וכמובן גם אשמח להבין מה הסיבות להמלצה.

206xs - זה התענוג שמוביל אותי. 8)

פורסם

יש לנו בבית את דגם הספייס 60 SX.

המכונית אמינה מאוד, מלבד רדיאטור חימום ששבק חיים - לא היו בעיות מיוחדות.

הרכב בעל מנוע חלש מעט, אך בתמורה מחזיר צריכת דלק נמוכה (1ל14 עד 15 ביומיום, וקרוב ל1 ל17 בבינעירוני רגוע).

ברכב הספציפי שלנו הוגדלו הצמיגים בשתי מידות רוחב (וירדו בחתך בהתאמה מן הסתם) למטרות אחיזה, הכיול הברור לתת היגוי שינה מקומו לטובת מעט יותר היגוי יתר - ובמידה הקיימת יש מבחר צמיגים איכותי יותר.

בעיות נפוצות - נורות קטנות שנשרפות פה ושם, נפתר תוך 20 - 50 ש"ח וחצי שעה עבודה (של אבא שלי).

שכחתי להזכיר - 4 שנים ו- 80,000 ק"מ :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מחזק את דעתו של קונדסון לאחר ניסיון עם כמה פונטואים במשפחה.

למעט נורות נשרפות ורדיאטור חימום שהתפגר טרם זמנו - כל מה שהוחלף היה בגדר בלאי סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...