Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, לא חבל על הכסף?

יש לך אוטובוסים שלוקחים אותך עד לבסיס, למה אתה צריך אוטו, ואת כל החבילה שבאה איתו (דלק, תיקונים ביטחים וכ'ו)

לפי דעתי תשמור את הכסף, תקנה רכב נורמלי אחרי הצבא :)

וסליחה שאני מתערב לך בעניינים

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אין בעיה

אני אסביר לך את השיקולים

לצאת מהבסיס שלי אפשר רק בחמש בהסעה

כל שניה לצאת לפני זה צריכה לכלול זמן המתנה לטרמפים.

לא משנה בגשם בשלג צריך לחכות וזה הדבר הכי מעצבן והכי משגע עלי אדמות

כבר חיכיתי כמה וכמה פעמים מעל שעתיים לטרמפ

כשטרמפ זה רק רכבים שיוצאים מהבסיס וכמובן שרכבים יש רק לקצינים

וחלק מהנגדים שבאים עם האוטו לבסיס ופה ושם אם זה חייל גר קרוב הוא בא עם אוטו

בקיצור יוצא שעל ה300 חיילים בערך שיש בבסיס (חיילים בחובה)

יש איזה 20-30 טרמפים סך הכל וגם חלקם יוצאים הרבה אחרי 5

ככה שאוטו יכול לפתור את כל הבעיות בעולם

ואני גם אוכל להגיע לעבודה הרבה יותר מהר ולכסות בקלות את ה40 שקל ביום...

פורסם
מה לגבי סקודה פליסיה? נמכרות במחיר הזה משנתונים יחסית גבוהים..

מחזק (ומשוחד ...)

הרכב עושה בהליכה תל אביב טבריה פעמיים בחודש

ולפני זה היה עושה קריית שמונה תל אביב חופשי בלי בעיות

דבר יחיד שהלך בחצי שנה האחרונה (שלשום) זה סליל הצתה (האוטו מבואס שמוכרים אותו:wink: )

אז בסביבות ה10 אתה מקבל רכב "חדש" יחסית למה שהציעו לך

"מפנק" יותר , ובעל ביצועים סבירים + (ה1.6)

הבעיה היא שאם כבר הולך משהו החלקים יקרים (סליל הצתה מקורי מגרמניה 600 שקל כדוגמה)

:wink:
פורסם

מנסיוני,

ZX 1400.

אני מניח שAX 1400 מתאימה באותה מידה, אבל הנסיון שלי עם הZX הראה 0 תקלות.

אפשר למצוא כאלה גם ב6, לבצע יישור קו וביטוח ובכל יחד לא יגיע ל10.

לדעתי, רכב אמין.

אין לה בעיה לעשות 120 ק"מ ביום.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

האוטו הנוכחי שלי :roll: ... זול (המחירון כנראה 500, ויש שיגידו שלילי) ומעפן (הגב שלך לא יסלח לך וכך גם כל נוסע מזדמן) צריכת דלק לא מדהימה אבל עדיין סבירה (על סמך הערכה מקורבת בלבד 1:10 עירוני ו1:13 בינעירוני) ביטוח וטסט עלות מינימלית פח ושילדה חזקים ומנוע ברזל והצבע עמיד ביותר

אבל -

חלפים יקרים ונדירים כולל צמיגים מידה מיוחדת אמינות לא משהו (אם כי יאמר לזכותו בכל הפעמים שנתקעתי הקלקול נבע מבלאי סביר של איזה חלק שהגיע לגיל פרישה או עבר אותו מזמן... בכל מקרה למדתי את הלקח והביטוח צד ג' שלי כולל גם מנוי גרירות לשלמה sixt) והכי קשה זה למצוא מישהו שיודע ומוכן לטפל בו ומצויד בהתאם (מכשיר למילוי גז בבולמים) חוצמזה הוא גם נמוך מאוד אפילו בשיאו (שכבר נשתכח מלב) לכן אני נאלצת לחזק את האגזוז למקומו ו/או להלחים אותו פעם בכמה חודשים

היו כבר אינספור פעמים שחשבתי לוותר ולפרוש (כמו איזה ידיד שלי שאחרי שהוציא קרוב ל8000 ש"ח בשלושה חודשים על הפליסיה שלו החליט להשבית אותה כשהתקלקלה שוב מייד לאחר מכן) אבל בדיעבד אני שמחה שנהגתי באיפוק ואורך רוח, כי זה איפשר לי בסופו של דבר להשיג תקציב גדול יותר להשתדרג (במהרה בימינו אמן) והתיקונים אפילו היקרים ביותר לא חצו את ה1K בחודש. אני כמובן גם לגמרי מזדהה ומבינה את הרציו שלך שעדיף גרוטאה משום אוטו אבל תיזהר שהיא לא תהפוך לאבן ריחיים על צווארך... שיהיה בהצלחה.

נ.ב. הייתי מוסיפה לרשימת הרכבים שהוצעו פה גם את הסוזוקי סוויפט, נחשב גם אמין וגם חסכוני.

פולו 75 כ"ס החדשה 2001 אוטו' 8)

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

205 - כי היא די מהנה לנהיגה, די חסכונית, אמינות סבירה (למרות שזה מאוד תלוי בטיפול לו זכה הרכב הספציפי) וחלקים לא יקרים במיוחד.

סוויפט - כי יש לה מוניטין אמין וכי היא לא בזבזנית בדלק. אל תחפש בה יותר מזה, כי לא תמצא.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני יכול להמליץ בלב שלם על 2 מכוניות:

1. ג'אסטי 1200 גיר רגיל, היה לי, ב8 חודשים היא עברה 20 אלף ק"מ, נסעתי איתה לכל מקום בארץ בלי לחשוב הרבה (כולל אילת ים המלח ירושלים צפון רחוק וכל מה שתזרקו), מעבר לדלק ? כמעט שומדבר (מצבר הלך פעם אחת, תושבת מנוע שאני אישית גרמתי להריסה שלה עם נהיגה ברוטלית), מומלצת בחום אבל יש לקחת בחשבון שהרכב לא הכי נוח לנסיעה.

2. כמו שזיו המליץ (מעניין למה ;) ): ZX1400, האוטו עם שוק גרוע מאוד מה שמאפשר להשיג אחת במחירי ריצפה, המנוע כמו ב205 ושאר הרכבים של הקונצרן אשר הגיעו עם מנועי 1400, השוני בין אחד לשני הוא בשיטת שבה המנוע מקבל דלק (הכיטוב קרבורטור, פחות מתכונים לצרות במקרה הזה).

האוטו יותר נוח ומרווח מהג'אסטי, אם כי הנושא של האמינות די שנוי במחלוקת כלשהי על האקזמפלר הספציפי שנופלים.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בתור אחד שבבעלותו סוויפט 1300, אוטומטית.

גם ב-10 חודשים האלה, אתה תוציא כסף מיותר מתקלות לא צפויות.

לא עדיף לך לקנות קטנוע? אם אתה מעוניין בחיסכון בדלק.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

אני מצתרף לדעה על ה ZX גם לי יש אחת כזאת מנוע 1400

אצלי כבר שנה וחצי וממש כמו שאומרים 0 תקלות נוסעת מעולה ועושה 1:14 בממוצע !

היא גם יותר גדולה מכל המכוניות שהזכירו כאן .

• תוכן חדש...