Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת עו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בד"כ לא כותב פה הרבה, אבל הפעם אני חייב עזרה! טני מתנצל מראש על השפה, אבל הכל הוא ספציפית למקרה המדובר ותו לא!

בעקבות התאונה שעשיתי לפני חצי שנה (מטומטמת שנכנסה בי מאחורה), אני במלחמה נגד החברת ביטוח שלה.

בקיצור החברה החליטה שהנזק לא נראה לה. ואני חייב עו"ד שמתמצא בעיניין תביעות עם חברות ביטוח, כי אחרת לא נראה לי שאני אקבל את הכסף.

תודה מראש.

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

אם הנזק הוא יחסית קטן (לא זוכר על כמה עומד המקסימום שניתן לתבוע בתביעות קטנות), אפשר פשוט לתבוע בתביעות קטנות את הפוגעת עצמה.

אסף

פורסם

אני יודע . אבל הבעיה היא שאני צריך להלחם מול חברת ביטוח גדולה שסתם תסחב אותי אם אני אלך בעצמי.

פורסם
אתה תובע את הנהגת הפוגעת אישית ולא את חברת הביטוח שלה.

מה :shock: ? מה פתאום? החברת ביטוח לא מוכנה לשלם את הסכום כי אחרי שהשמאי של החברת ביטוח נתן להם חוות דעת הם החליטו שהוא טועה ושלא נגרם כזה נזק!

פורסם

ואם הסכום הוא 17900 ש"ח או פחות - תגיש תביעה כנגד הנהגת.

מי שהיה מעורב בתאונה זו הנהגת, לא חברת הביטוח. תתבע את הנהגת, שתשלם לך ואח"כ שהיא תסגור את העניינים מול חברת הביטוח שלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש הרבה מקרים כאלה אני לא מאמין שיתיחסו אליו בעיתונות.

אם היא נכנסה בך מאחורה אני לא מבין מה הבעיה? היא האשמה וזהו. תבע אותה לא את הביטוח.

לך איתה ראש בראש בלי ביטוחים.

פורסם
למה למהר לתבוע?

תתחיל בלפנות לעיתונות (או לפחות לאיים על החברה שתעשה כן).

רק שלא ישכח לאותת לפני שהוא פונה, שלא ייכנסו בו שוב.:screwy:

למה אתה חושב שלעיתונות זה יזיז (ולא כמו אלה שעל תקן ידידים לעת משכב) ? מה מיוחד בסיפור ?

פורסם

לא עיתונות ולא חברת ביטוח. עליך לתבוע את הנהגת, והיא צריכה להסתדר מול חברת הביטוח שלה. בדיוק התוודעתי למקרה בו נהג ברכב של חברת השכרה פגע במישהו, הודה בנזק, ושילם השתתפות עצמית לחברה. הם מצידם לא העבירו כלום לנהג שנפגע, שמגיש עכשיו תביעה כנגד הנהג הפוגע. אבסורד, אבל אין מה לעשות. רק הנהג הפוגע הוא צד לעניין כאשר זה מסתבך.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על כל התשובות.

דבר שני, אני מפחד מלהכניס אותה למשפט יותר מאשר את החברת ביטוח.

כבר שמעתי על כמה סיפורי "זוועה" של אנשים שנכנסו בהם מאחורה ואיך שהוא הם יצאו אשמים במשפט (אל תשאלו איך, פשוט היה עו"ד בן @#*& לאדם השני) ולה ולמשפחה שלה יש את הכוח והכסף להביא אחד כזה (כן, אני יודע ולא, לא מצאתי מישהו יותר פשוט שיכנס בי :lol: ).

עכשיו כבר אני אחרי שיחה נוספת עם הסוכנת ביטוח שלי ואני מקווה שתהייה תשובה חיובית מהחברה עד 15:00 היום, אם לא אז אני ממש ממש אצטרך עו"ד.

אז למרות שהבנתי, אני שוב מבקש לדעת אם מישהו מכיר (אחד מהעו"ד, שהתייחסתי לאמא שלהם לפני זה :lol: ), ואם כן אז שיתן טלפון בבקשה.

ושוב, תודה לכל מי שענה.

פורסם

מתוך ניסיון, בבימ"ש לתביעות קטנות אין עורכי דין.

תנסה קודם כל למצות את כל האפשרויות עם חברת הביטוח. למה לא מאשרים לך את כל עלות התיקון? האם כי השתמשת בחלפים מקוריים? האם תיקנת דברים מעבר לתאונה עצמה?

לי היה מקרה שבו נהג סטה ימינה ונכנס ברכב שלי. הנהג הפוגע לא היה מוכן להודות באשמה והגענו לבית המשפט. לשופטים (לפחות זאת שנתקלתי בה במשפט) יש מדיניות של לנסות ולפשר בין הצדדים. למרות שהצלחתי להוכיח שהצד השני משקר וגרסתו אינה נכונה, השופטת עדיין לא היתה משוכנעת לגבי איך שהתאונה קרתה והכריחה אותנו לצאת החוצה ולהתפשר על מחצית הסכום שתבעתי.

אסף

פורסם

אם יש לך מקיף על הרכב אז שחברת הביטוח שלך תדאג לריב עם הביטוח של הצד השני.

במקרה של תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות מותר לך להתנגד להכנסת עו"ד של הצד השני.

פורסם
מתוך ניסיון, בבימ"ש לתביעות קטנות אין עורכי דין.

תנסה קודם כל למצות את כל האפשרויות עם חברת הביטוח. למה לא מאשרים לך את כל עלות התיקון? האם כי השתמשת בחלפים מקוריים? האם תיקנת דברים מעבר לתאונה עצמה?

לי היה מקרה שבו נהג סטה ימינה ונכנס ברכב שלי. הנהג הפוגע לא היה מוכן להודות באשמה והגענו לבית המשפט. לשופטים (לפחות זאת שנתקלתי בה במשפט) יש מדיניות של לנסות ולפשר בין הצדדים. למרות שהצלחתי להוכיח שהצד השני משקר וגרסתו אינה נכונה, השופטת עדיין לא היתה משוכנעת לגבי איך שהתאונה קרתה והכריחה אותנו לצאת החוצה ולהתפשר על מחצית הסכום שתבעתי.

אסף

לנהגת שפגעה בי אין הרבה אופציות חוץ מלהודות, היא נכנסה בי מאחורה.

והסיפור לגבי הסכום הוא כזה, חברת הביטוח שלה היא כלל.החברה שלחה שמאי שלה לברר מה הנזק, לאחר הגשת הדו"ח שמאי, חברת הביטוח החליטה שהנזק שנגרם לי וללקוחה שלהם לא נראה סביר. החברה טוענת ששמאי נוסף הגיע ללקוחה (אלי לא הגיע אף אחד) וקבע שזה סכום מוגזם. וזה לאחר שתיקנתי את הרכב ותשלום נעשה!

אם יש לך מקיף על הרכב אז שחברת הביטוח שלך תדאג לריב עם הביטוח של הצד השני.

במקרה של תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות מותר לך להתנגד להכנסת עו"ד של הצד השני.

לצערי הרב, חברת הביטוח שלי לא מעורבת מכיוון שהבחורה נכנסה בי, אז החלטתי לתבוע ישירות את הביטוח שלה ולא לערב את שלי. זה נשעה הרבה בתביעות מסוג זה ובד"כ חוסך מאמצים (חוץ מבמקרה שלי, כנראה).

• תוכן חדש...