Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים....IASCA בדרך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לשבת אם מי שמתכוון להחזיק בIASCA בארץ.

תחזיקו חזק כי מה שהולך להיות פה זה שואו של ממש כי

לפי מה שאוזני הערבה קלטה זה שהולכים להגיע לפה אנשים מאוד מכובדים(שופטים מארגון IASCA העולמי לשיפוט בארץ הקודש..)

והרמה שם היא רצינית...ואכן יהיה פה עיניין של ספונסרים...והתרוממות רבה.(הכוונה שואו כמו בUSA)

אז בא נחכה לכך בציפייה....ויש למה לחכות :-)

אם זה יהיה כמו שאני חושב ...זה ממש לא יהיה דומה למשהו שכבר קרה פה בארץ...:-D

אני מאמין שיתגלו כמה מכוניות מעניינות שלא ניצפו עד היום בתחריות....

כמה אנשים יתחילו להוציא דברים מעניינים מהבויידם....

חברים תתחילו את הספירה לאחור........!!!!!

:lol:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

ממש לא...

לגבי הפרוצידורה להחזיק בIASCA עדיין לא סגור רישמית ככה שצריך להמתין אבל אני מאמין שאם הכל יסתדר לפי הזמנים הנקובים זה עיניין של ממש כמה חודשים ספורים...אולי אפילו פחות..

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
:) זה נחמד והכול אבל אני בטוח שרוב האנשים שלא השתתפו בתחרויות הקודמות לא השתתפו גם עכשיו מאותם סיבות ...
פורסם
:) זה נחמד והכול אבל אני בטוח שרוב האנשים שלא השתתפו בתחרויות הקודמות לא השתתפו גם עכשיו מאותם סיבות ...
יובל אני מאוד מקוו שאתה לא צודק בדברך אולי הפעם לא היו שחיטויות ורמאויות כמו שהיו "באמה" למה המארגנים של התחרות הנ"ל לפי מיטב ידיעתי מאוד אמינים וישריים לא כמו כמה רכבים שזכו באמה האחרונה
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני לא כל כך הייתי רוצה להתנגח בדעה הזו של שחיתויות כי אני חושב שהאינטרס של כולם (כולל המארגנים )היא קודם לתת ולהרחיב מודעות.

לכן אני מאמין שIASCA תיתן במה לכולם (גם לספקנים של השחיתויות)גם לספונסרים שקצת יתנו אווירה טובה (ודילים מעניינים :))

אני גם מאמין שחלק מהאנשים החליטו שעדיין אין רמה מספקת בארץ בכדי שיוציאו את הרכב החוצה(זה כמו לשאול אם מישהו היה פעם מסוגל להתנגח מול הוואן של אוטופרט...בSPL:lol:)

יש כאלה שממש לא מעניין אותם להציג לציבור הרחב את מה שהשיגה יידם(אולי מחשש לגניבה או סתם עין הרע:lol: )

מה שבטוח זה יוציא(או לפחות אני מקווה...8) ) כמה אנשים מהתקופה ההיא ללכת למחסן ולהוציא(יותר נכון להכין) את ציוד ה-competition שלהם.

אני בספק אבל זה אולי ייתן "come back" לכמה אנשי old school שיודעים לצבור רעש (SPL)

וגם יודעים לשחזר במה (SQ)בצורה אבסולוטית.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

כבר בכיתה ה' אני השתתפתי בתחרות מדע לצעירים שנקראת "יישומדע"

אני בניתי מגליל נייר טואלט, תחתית של פחית קולה, קש שתייה ושנאי וצלוטייפ - שואב אבק מיניטורי שאכן שואב אבק!!!

מישהו שבנה דגם של מכונת כביסה מקרטון שמדליקה שני לדים - שלא עושה שום דבר מעבר לזה - ניצח אותי!!!

- לא פוליטיקה?

חברה - בכל הדברים האלה יש פוליטיקה שמסתתרת היטב מאחורי הדברים, אנשים ששילמו כסף רק בכדי להיות שם וכל מיני דברים כאלה.

גם בתחום של החובבנים זו בעיה - כי המתמודדים שמביאים את המערכות שלהם גם מתמודדים מול אנשים שהמערכת שלהם ברכב נבנתה ע"י אחד המומחים הגדולים בארץ - והם מתחרים כחובבנים - זה פייר?

בתור אחד שבונה את כל המערכת שלו לבד על בסיס ידע עצמאי אני לא חושב שאני יכול להתחרות עדיין באותה קטגוריה עם רכבים שנבנו ע"י חברה כמו סאונדסטורם לצורך העניין בתקציבים מטורפים.

- זה לא קשור לפוליטיקה - אבל זאת גם אחת הבעיות בתחרויות האלה.

בנוסף לזה - כשאני מתחרה זה בעיקר בכדי לקדם את התחום, יש כאן כמה חברה שמגיעים למפגשים שאני מוכן תמיד לזכות במקום יותר נמוך מהם ובכבוד, כי מה לעשות - המערכות שלהם פשוט יותר טובות משלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני בניתי מגליל נייר טואלט, תחתית של פחית קולה, קש שתייה ושנאי וצלוטייפ - שואב אבק מיניטורי שאכן שואב אבק!!!

אפשר תמונות מהבניה + עלויות ?

בשיפוצים

פורסם
כבר בכיתה ה' אני השתתפתי בתחרות מדע לצעירים שנקראת "יישומדע"

אני בניתי מגליל נייר טואלט, תחתית של פחית קולה, קש שתייה ושנאי וצלוטייפ - שואב אבק מיניטורי שאכן שואב אבק!!! דבר ראשון באמת כול הכבוד ,לעשות את זה בגיל ההוא באמת גדול

מישהו שבנה דגם של מכונת כביסה מקרטון שמדליקה שני לדים - שלא עושה שום דבר מעבר לזה - ניצח אותי!!!

- לא פוליטיקה? לא כ"כ בטוח ,כי למעשה יש משהו וגם אם לא אולי ראו צורת חשיבה שהפעימה אותם , אנני יודע כי לא הייתי , אבל לא תמיד זה פוליטיקה , למרות שאני מסכים שיש הורים שדוחפים כ"כ שהם יכולים להשיג ציונים לילדים

הנקודה כאן מחוץ לאכזבתך הבוערת (ואל תחשוב שאני לועג גם אני הייתי מתאכזב וזוכר את זה עד היום) שזה נתן לך שני דברים חשובים 1: התמודדת וניסית ולא ניסית לקצר תהליכים 2: למדת שבחיים לפעמים מפסידים גם אם אתה טוב יותר . וזה נסיון שבטח היה ויהיה שווה לך יותר מהזכיה .

גם בתחום של החובבנים זו בעיה - כי המתמודדים שמביאים את המערכות שלהם גם מתמודדים מול אנשים שהמערכת שלהם ברכב נבנתה ע"י אחד המומחים הגדולים בארץ - והם מתחרים כחובבנים - זה פייר? אתה מסוגל לבנות את המערכת לבד , לי יש מה שנקרא ידיים שמאליות, ואין שום סיכוי שאוכל להרכיב משהו , אז בכול דבר אצטרך למצוא בעל מקצוע ולשלם לו . האם זה אומר שאם תהיה לי אז מכונית עם מערכת לא אוכל להשתתף ? הרי אין ביכולתי להכנס למקצוענים , גם אם ארצה אפילו שמעון מסאונדסטורם לא יעשה את הרכב שלי יותר טוב מרכב שהוא שולח

בתור אחד שבונה את כל המערכת שלו לבד על בסיס ידע עצמאי אני לא חושב שאני יכול להתחרות עדיין באותה קטגוריה עם רכבים שנבנו ע"י חברה כמו סאונדסטורם לצורך העניין בתקציבים מטורפים. מאוד יתכן , אבל האם שווה לך לבוא ולדעת שאתה לא הולך לנצח אבל תלמד ותראה הרבה מאלו שכן בנו ? כי גם לראות את הרכבים אתה תבין קצת יותר איך הרעיון מאחורי זה

- זה לא קשור לפוליטיקה - אבל זאת גם אחת הבעיות בתחרויות האלה.

בנוסף לזה - כשאני מתחרה זה בעיקר בכדי לקדם את התחום, יש כאן כמה חברה שמגיעים למפגשים שאני מוכן תמיד לזכות במקום יותר נמוך מהם ובכבוד, כי מה לעשות - המערכות שלהם פשוט יותר טובות משלי.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אדי , אתה קראת את תקנון התחרות של IASCA?

כל עוד אתה לא יכול להוכיח [עם קבלות מסתבר] שלך לא היה שום חלק בבניית המערכת ברכבך

כלומר , לדוגמא, יש לך קבלות מלאות על כל חלק וחלק + העבודה שבנית , ונאמר ושילמת למתקין הטוב ביותר בארץ סכום מאוד נכבד שהוציא אותך מוכן לתחרויות ברמה אירופית , אתה נחשב חובבן!

כן , חובבן

אבל אם חסרה לך קבלה או שאתה לא יכול להוכיח שלא היה לך שום חלק בהתקנת המערכת , אתה כבר אטומטית ב PRO , ואם בכלל , אז EXPERT

חשוב לציין שלכל רמה יש 3 תת-קטגוריות משלה.

תעשו חיים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תראו אין לי ספק שכול הקטע של ספונסרים ופיתוח המודעות לתחומים של SPL וSQ חשוב מאוד וגם לפי הצפייה שלי בהודעות הכתובות באתר רמת השאלות של " קליפורניה בום זה מדהים ואני מרוצה רצח יש לי SQ מטורף ... " ירדה (לפחות ככה זה נראה), ואני מאלה שמעודדים מאוד את הבנייה העצמית בבית אם יש לך את הידע והניסיון הדרוש, אבל עדיין לצערי הבעיה העיקרית פה תהיה בהחלטה גנבות וכול המשתמע מזה מכוון שהארץ שלנו קטנה ומה לעשות שגם קהל שהגיע לתחרות האחרונה של EMMA לא היה מחובבי הSQ/SPL :-P (ושזה לא ישמע כאילו אני מרים את האף על משהו אבל ... )

בכול מקרה חברים אני ישמח לראות שאכן הרמה תעלה לכיוון אירופה, אז אני ישמח מאוד להוציא את הרכב שלי החוצה ולהתחרות

יובל

פורסם
אפשר תמונות מהבניה + עלויות ?

אני אשתדל למצוא את החוברת פרוייקט של "יישומדע" ולהראות - שמע, מדובר בכיתה ה' - אבל זה שמור איפשהו בבית של אמא.

בכל מקרה מדובר בגליל של נייר טואלט - מחיר - 10 אגורות ובערך ארבע ביקורים בשירותים.

פחית של קולה - 5 שקלים - חתכתי את התכתית של הפחית עם מספרי פלדה - עשיתי חור באמצע ועיצבתי את התחתית בצורה של פרופלור עם 4 כנפיים (מאוורר)

- מנוע של ווקמן - פחות או יותר 10 שקלים

- שנאי 3-12 וולט - לקחתי משהו שכבר היה בבית (בערך 30 שקל בחנות)

מסקינגטייפ - עד ה10 שקלים

וקשית שתייה עם קיפול (אקורדיאון) שחתכתי לה את הקצה בזווית.

- חיברתי את התחתית של הפחית שהפכתי לפרופלור למנוע של הווקמן והדבקתי אותה - את השנאי הלחמתי למנוע של הווקמן - קיבעתי את המנוע של הווקמן ככה שהוא ישב תוך בתוך הגליל.

בצד השני של הגליל עשיתי מכסה עם חור לקשית - אטמתי הכל עם מסטיק בזוקה (עלות של חבילה) ומסקינגטייפ.

ורשמתי vacum cleaner... ואז רק צריך לכוון את הכוון שהמאוורר מסתובב בכדי שהוא ישאב אוויר ולא ידחף אוויר - יכלתי גם לקרוא לפרוייקט "מפוח עלים" באותה המידה...

אלי - יש לי תמונות של עצמי עם רתכת - חורט את השם "פרוייקט מוצוטושי" על פרספקס שהיה לי בתא המטען - מספיק טוב?

נו שויין!

ויהודה (ג'וקר) - תאמין לי, אם כל האכזבה הזאת - זאת לא חוויה עגומה מהילדות ואני לא אכנס לזה כי אתה בסוף תצטרך פסיכולוג מהסיפורים שלי.. זאת היתה חוויה מדהימה שאני לעולם לא אשכח ולא בגלל שיצאתי נחות יותר ממישהו שעשה משהו פחות טוב ממני - בגלל שזה היה אחד הרגעים היותר השגיים בילדות שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אנשים...אני לא מהסס לומר אבל זה סגור (רשום ...בדוק ...ונצור...)

IASCA סגורה כאן אצלינו בארץ הקודש...........:lol: :lol: :lol:

קיבלתי מייל שסגר את העיניין(בתערוכה הקרובה שתתקיים בחו"ל הקצוות האחרונות יסגרו )

אייזק גורן (יהודי נחמד ממייסדי IASCA) שהוא חבר קרוב מאוד (לא לי...:wink: )

יגיע אלינו לכבד אותנו בפתיחה של עונת התחרויות. (אנו מקווים כי באפריל כבר תצא התחרות ה-1 של הסבב)

כולי תקווה שאכן נופתע ורק לטובה.:twisted:

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

לפני כ-15 שנה פתחתי את הגליון הראשון שלי של C&E והזלתי ריר על התחרויות (בעיקר על מה שיש ליד המכוניות, אבל זה כבר סיפור אחר).

אני באמת מקווה שיהיו ארועים ברמה בארץ ואני בהחלט מתכוון לקחת חלק ולא בהכרח בשביל לנצח, קצת קשה עם רכב חברה.

כולנו צריכים לתת חלק, ככל שהתחום יהיה נפוץ יותר יהיו פה יותר חברות, יותר מוצרים ובמחירים סבירים יותר.

בהצלחה לכולם.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...