Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפודיי עור ברנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, סוף כל סוף הגשמתי את החלום, עכשיו יש לי באותו(כמו שהחברים שלי אמרו) סלון איטלקי,

המושבים שלי רופדו ושופצו בעור תעשייתי בשילוב בד דמויי אלקנטרה(אלקנטרה אמיתית לא ממש לכיס שלי) בגוון שחור עם שילוב של פראגמנתים חומים. הרפד עשה עבודה מצויינת ואיכותית.ששווה כל שקל ששולם. במושבים הקדמיים הוסף ספוג במקומות יישובים ושקועים על מנת להחזיר לכסא צרפתי ונוח את הנוחות ויציבות ליושב.

הנה תמונות מצורפות.

DSCF3046.jpg

DSCF3055.jpg

DSCF3057.jpg

DSCF3064.jpg

DSCF3054.jpg

DSCF3085.jpg

DROZD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רפד נמצא בצפון כל מעוניין מוזמן לפנות אליי ויקבל טלפון פרטני.

עבודה כזאת עולה בערך 2000-+ ש"ח תלוי בחומרים ועיצוב ומבנה של הכסא וכמובן בשיפוץ של הכסא (אם הכסא גמור).

DROZD

פורסם

אני לא הולך לוותר כל כך בקלות על הריפוד המקורי של הרכב :nono: ,אבל יש לי כבר תוכניות לשיפוץ הריפוד במשענות צד של המושב.

פורסם

שוב, כל מקרה לגופו, במקרה שלי זה המחיר וכל רוצה ומעוניין מוזמן לפנות אליי או לסלבה ויקבל מספר והמלצה.

DROZD

פורסם

שלום.

מברוק עבודה יפה.

אם אתה יודע היכן אני יכול להשיג או לקנות שתי מושבים קדמיים כמו שיש לך אני מעונין.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ,מושבים כאלו תמצא בכל רנו 5/9/11 ,הם מאוד נוחים,לצערי ברכב שלי מותקנים כיסאות של סיוויק האצ'בק בכלל לא נוחים ולא תומכים,שהאוטו יצא מפחחות נחליף אותם.

בקשר לתוצאה יצא מעולה,באמת יפה.

פורסם

בני, המושבים האלה הם אוריגינליים של רנו 5 שלי. אם אתה מעוניין אתה אמור לדעת שלרנו 5 ולרנו אקספרס יש אותם מושבים (גם מתאימים וגם במבנה ) מה שכן אני ממליץ לרנו 15 שלך לקנות מושבים מפירוקיה של אקספרס (אצלינו בצפון יש מלא) ולשפץ אותם כמוני!

בברכה

מיכאל

DROZD

פורסם
בני ,מושבים כאלו תמצא בכל רנו 5/9/11 ,הם מאוד נוחים,לצערי ברכב שלי מותקנים כיסאות של סיוויק האצ'בק בכלל לא נוחים ולא תומכים,שהאוטו יצא מפחחות נחליף אותם.

בקשר לתוצאה יצא מעולה,באמת יפה.

תודה.

בקשר לכסאות שלך הם אמורים להיות יותר טובים משלי הם יותר קשיחים ויפים יותר (המקוריים כן...) אם תוכל לשים אורגינליים עדיף.

DROZD

• תוכן חדש...