Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה ימים ברכב היה מורכב רדיאטור מלוכלך (הורכב בלי שידעתי על מצבו), בכל מקרה הרדיאטור הוסר והוחזר לטובת אחד חדש.

הבעיה שנשארה ובגללה אני לא רוצה לשים את החדש זה שהמעברי מים באוטו כנראה עדיין מלוכלכים מחלודה ובוץ (או מה שזה לא יהיה) ואני לא רוצה לפגוע ברדיאטור החדש ולשלוח אליו מים מלוכלכים.

איך אני מנקה בצורה הטובה את מעברי המים במנוע?

כאן ניתן לראות עד כמה המצב עגום (החיבור מלא מן בוץ + חלודה שיהיו מהם הרבה ברדיאטור)

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/e/t/a/l/s/y/s/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200605150132086168/200612032135092078/SP_A0050.jpg

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה לא כזה עגום כמו שאתה מתאר... קח צינור גינה ותכניס מים בלחץ ממיכל העיבוי שישטפו את כל הג'יפה שאפשר החוצה. פלאשינג אני לא ממליץ לעשות כל המנוע הוותיק שלך מחשש לנזילות אח"כ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו כן אני הייתי מפרק את הטרמוסטט ומכניס מים בלחץ לתוך הבלוק וגם לא לשכוח את רדיאטור החימום (יש להעביר את בורר החימום למצב חימום מכסימלי).

איזה כייף לי :)

פורסם

האם מותר להכניס צינור בלחץ לצינור המים שהולך למשאבה ולהניע מנוע?

השבוע מתחלף לי הרדיאטור ואצלי יש בעיית לכלוך זהה.

פורסם

כל עוד אתה מכניס מים בלחץ והמנוע קר אני לא רואה סיבה למה לא לעשות זאת.

כמובן שמומלץ על הדרך להוציא טרמוסטט ואחרי הניקוי לשים חדש.

עצוב לראות את כל החרא שיש במערכות קירור.

אצלי בלאנטיס אין טיפה של אבנית וג'יפה במערכת וזה שמתי לב כי החלפתי אתמול רדיאטור.

בהצלחה.

פורסם

להחליף צינורות גומי אני לא מתכוון כי הם הוחלפו לפני חודש לחדשים.

לגבי הניקוי תודה רבה! פשוט לא יהיה טעם להרכיב רדיאטור חדש עם כל הלכלוך שיש שם, והלכלוך יכול להשאר שם (המעברים מספיק גדולים) הבעיה היא שהוא זורם לרדיאטור וזה כבר לא טוב.

תודה שוב, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...