Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מותר לי להתעלק , אז קודם כול תודה ליוגב על המידע . ורציתי הרחבה , המכונית הזו נתנת לקניה של כול אחד או שהיא רק לקבוצה של מרצדס או לבעלי רשיון מירוצים ? ומה ההבדל בינה לבין גירסת ה AMG של CLK ושל הCL ?

בתודה מראש ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דני - נהיגה יפה מאוד - ולדעתי גם בחרת ברכב טוב, אתה לא רוצה "להיתקע" בפעם הראשונה על מסלול מירוצים עם רכב חזק מדי שיגרום לך לעשות שטויות.

בקשר לאוטובוס שכולם תוהים לגביו - כזכור לי מדובר על אוטובוס של תיירים של הרינג, וזה חלק מהדברים שהם מציאים - קבוצות מאורגנות יכולות להגיע ולעשות את המסלול על אוטובוס (שאני מתאר לעצמי גם לא סטנדרתי).

בדיוק כמו מונית הM5 - רק יותר גדול :)

ערב טוב, דני :)

זו לא הפעם הראשונה שנהגתי על המסלול, אלא השניה. אבל הסיבה לבחירת ה SLK היתה תקציבית ולא יכולת הנהיגה, משום שנסיון במירוצים ונהיגת מסלול יש לי (גם אם עברו לא מעט שנים מאז ישבתי במכונית מרוץ...).

בקשר לאיסור הצילום - בשום מקום לא ניתן למצא הסבר מפורש וחד משמעי לסיבה, אבל השמועות אומרות שהסיבה היא החשש מפירסום רע במקרה של צילום של תאונה זוועתית במיוחד.

חוץ מהוידאו, צילמתי גם לא מעט תמונות (שחלק מהן הופיע ב"הגה"), אבל הנה כמה תמונות אחרות :

IMG_0005.JPG

IMG_0013.JPG

IMG_0016.JPG

IMG_0026.JPG

IMG_1005.JPG

IMG_0064.JPG

פורסם

וגם כמה תמונות שלא צולמו ברינג, אלא במסלול SpaFrancorchamps ועוד אחת ממסלול הקארטינג של מיכאל שומאכר (שגם בו ביקרתי).

IMG_0246.JPG

IMG_0257.JPG

IMG_0057.JPG

פורסם
פורד gt כחולה?קלראקסון?

אני בספק, ההגה נמצא בצד הנכון.

(וכשאני אומר "נכון" אני מתכוון לצד שלנו, שמאל.)

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אני בספק, ההגה נמצא בצד הנכון.

(וכשאני אומר "נכון" אני מתכוון לצד שלנו, שמאל.)

כמדומני כל הפורד ג'יטי יוצרו עם ההגה בצד "הנכון"..

ובכל מקרה, זו לו של קלארקסון כי הלוחית רישוי לא מתאימה (הלוחית רישוי שלו שונה, והיא מופיעה בפרק שהם השוו את הפורד ג'יטי לF430 ספיידר ופגאני זונדה F).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...