Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין לרכוש צמיגים במידה 205/60R15, התקציב שלי הוא עד 700 שקלים לצמיג (קונה זוג צמיגים).

הצמיגים צריכים להיות בעלי אחיזה טובה, שיהיו טובים גם בגשם ושיחזיקו מעמד זמן סביר. הם מיועדים לשימוש יומיומי, דירוג מהירות מינימלי H.

בעקבות חיפוש גיליתי ששווה לבדוק אצל אנטון ביפו, אסע לשם ברגע שאדע אלו צמיגים לחפש.

בנוסף אני סקרן לדעת מה הזמן המירבי שאחריו הצמיגים שכבו יותר מדי זמן באיחסון, לדוגמא האם צמיגים בני שנה (מאז שיוצרו) טובים לשימוש? אני יודע שהנושא מאוד מעורפל ואשמח להארה :wink:

פורסם

תודה על הלינק, אתר מעולה שלא הכרתי. עברתי על הדגמים במידה שלי וה Dunlop SP Sport 01 קיבל שם ציונים מאוד גבוהים בהכל חוץ משלג (לא מעניין). חוץ מזה שבחיפוש בפורום קראתי שהרבה מהחברים ממליצים עליו. האם ניתן להשיג אותו בישראל? על אלו מחירים מדובר כאשר קונים 2 צמיגים כאלה?

פורסם

מדובר בכ700 פלוס מינוס

הכי טוב שתתקשר לאחת הפנצ'ריות הקרובות אלייך.

אני ממליץ על מקום מצויין - צמיגי NA - בקש את אדיר

שאל אותו בטלפון על כל הדגמים שאתה רוצה

פורסם

הדיעה הרווחת בפורום היא שמומלץ להתקין צמיגים בני עד חצי שנה.

תזכור שאורך חיים של צמיג הוא מוגבל - גם אם לא נסעו עליו כלל - הוא בסופו של דבר מתייבש ומאבד מאחיזתו.

ובמיוחד בישראל, שכן כאן השמש נוטה לייבש את הצמיגים אפילו מהר יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בינתיים מצאתי רק צמיגי SP 01 ששכבו יותר מדי זמן, אבל הציעו לי צמיגי Continental ContiPremiumContact 2 חדשים לגמרי, מה אתם אומרים עליהם?

פורסם

אתה יכול לפרט יותר? אתה אומר את זה מנסיון? no offense אבל אשמח לדעת למה אתה אומר שהוא צמיג טוב מאוד. אגב, אני לא מצליח למצוא ביקורות על הצמיג באף אתר, חוץ מבאתר של קונטיננטל עצמם שם הם אומרים שהצמיג זכה בפרסים ממגזיני רכב.

900 לפני מיקוח

פורסם

יש לי בשני הגלגלים הקדמיים צמיגים "קונטי אקו קונטקט" והאחיזה שלהם

ממש טובה. (עלו לי 700 שח)

הצמיגים שלך ברמה יותר גבוהה מהצמיגים שלי.

חוץ מזה, אתה יכול להזמין את הצמיגים בכל פנצ'ריה שתבחר,

רק תקפיד לבדוק תאריך יצור.

• תוכן חדש...