Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי מערכת בלנטיס שלי בדיסק מונטנה (נמל הישן).

HU: SONY 7810

AMP: sierra RR אין לי מושג מה זה אבל הוא אומר שזה קליף דיזיין באריזה שונה

המגבר נותן 50 RMS לערוץ ובסביבות ה200 RMS בגישור.

COMP: DOTEK MK II

SUB: HERTZ 300 12''

הוא שם לי דיינמיט מסביב למידים ובתוך התיבת תהודה שלהם ואת הסאב בגישור על המגבר.

מעבר לזה אפשר לומר שהעבודה נראית מקצועית אפילו שאני לא ממש מבין בתחום עדיין מעבר למה שקראתי בפורום.

מה דעתכם על המערכת? בלי לחשוב שאני יתבאס

ברכב של הבעלים של החנות היה קטע נחמד שלמרות שהרדיו דיסק היה פיוניר ב600 שקל הבמה הייתה ממרוכזת פרפקט וגם שמעו מעולה (מגבר אודיסון, סאב הרץ כמו שלי אני חושב, קומפוננט הרץ היי אנרג'י).

אני מניח שמעבר למה שהם עשו אצלי התוספת של האיטום שבטח הייתה אצלו, המגבר והקומפוננט המשמעותית יותר איכותיים הם שעשו את ההבדל? (לא הייתה שום בנייה)

מה שכן גם אצלי וגם אצלו קצת הייתי מרים את הגובה של הבמה אבל את זה בלי בנייה אני מניח שאי אפשר לעשות.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

בלי להעליב או לפגוע, מעטים מאוד האנשים שיודעים מה זאת במה, מה זה רוחב, גובה ועומק. בלי הדרכה מקצועית המושגים האלה הם תיאורטיים ומופשטים מאוד.

עם זאת בהחלט ייתכן שהוא הגיע לבמה או תוצאה יפה מאוד גם עם רכיבים זולים. ברגע שיש התקנה נכונה אפשר להגיע לתוצאות מעולות גם בלי להוציא הון על הרכיבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול להעלות תמונות כמו שבקשו כאן, ולרשום מחירים של כל דבר והתקנה?

ומתוך סקרנות בלבד, מדוע בחרת במקום הזה דווקא? האם מנסיון קודם, מהמלצה של מישהו, אקראי?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוי עכשיו ראיתי שהתקנת אצל הגנב במונטנה...

אויי לזוועה.

אני נפלתי בפח שלו כשהייתי טיפש ועצלן.

את דעותיי עליו כתבתי פה כבר אבל אני לאחר שחיבר לי כבל 10 G לשני מגברים אני חושב שזה מספיק .

ושבר לי קרוסים של קנטון.

וניסה לחבר לי BRIDGE בלי לקרוא שהוא טועה ושהחוברת+הכיתוב על המגבר שונים.

וחיבר לי חוטים(שעד היום אני סובל מהם) של 0.8 mm לסט מהטובים שיש באירופה.

אדם אפס.

חבל שניגשת אליו.

פורסם

רכיבים זולים?

הרדיו דיסק היה הרכיב היחיד שזול וזה לא שחסר לו רדיו דיסקים בחנות, בקלות הוא יכל לשים 9855R,

הוא רוצה להראות שאפשר להשיג תוצאות טובות גם בלי רדיו דיסק ב3 אלף.

.המגבר

הסאב אם הוא כמו הסאב שלי אז הוא נמכר ב1600 עם תיבה.

אפשר להגיע פה בקלות עם דיינמיט כל האוטו ל10K בלי לדבר על ההתקנה עצמה.

חבר שישב במושב האחורי , הקשיב ואמר שהסאונד מגיע מעל הרדיו דיסק (איפה שראיתי ברכבי SQ שתוקעים בדש רמקול) לא יודע איזה הישג זה תגיד לי אתה בגלל זה שאלתי.

פורסם
אתה יכול להעלות תמונות כמו שבקשו כאן, ולרשום מחירים של כל דבר והתקנה?

ומתוך סקרנות בלבד, מדוע בחרת במקום הזה דווקא? האם מנסיון קודם, מהמלצה של מישהו, אקראי?

דני

אין בעיה אני אעלה תמונות בהזדמנות שתהיה לי ואני אנסה להגיע למפגש שבוע הבא.

רונן הפיק או ערך לא יודע בדיוק את הדיסק של באבל (בועות) אם מישהו מכיר ואח של חבר הוא בהרכב הזה אז בהמלצת הרכב ניגשתי אליו.

קורווין אני לא יודע באיזה חוטים השתמשו אצלך, אצלי הכבל מתח הוא 8 וכל שאר הכבלים סטנדרטים ואיכותיים.

למערכת ברמה שאני התקנתי סכום ההתקנה הוא פרופורציונאלי, אם אתה לקחת רכיבים בעשרות אלפים והשקעת כמה מאות על התקנה אתה טיפש.

לדוגמא בקלות יכלתי ללכת למישהו כמו שמעון מסאונדסטורם אבל אמרו לי שהוא היה שוחט אותי במחיר על התקנה סטנדרטית וגם המליצו על רונן אז החלטתי ללכת על זה וזהו.

בקיצור קורווין לא צריך להתלהם יותר מדי תרגיע.

פורסם
audison=sierra rr?
לא, הקישור שהבאתי למגבר של אודיסון זה המגבר שיש ברכב של המתקין.

הוא אומר שהמגבר שלי זה קליף דיזיינס באריזה שונה אבל קשה לי להאמין כי אין לקליף דיזיינס באתר מגבר של 4 כפול 50 אלה רק 4 כפול 80.

בקיצור נבדוק את זה שבוע הבא כשאני אהיה אצלו.

בינתיים אין פה שום האשמה, אני ידעתי שאני קונה חתול בשק אבל החלטתי ללכת על זה כי סמכתי עליו ובינתיים שומעים לא רע בכלל, לא מתחמם, החיבורים, כל מה שאפשר לראות נראה איכותי ומעוצב והמחיר היה לא רע בכלל.

פורסם

א. אל תקרא לי טיפש! הלכתי אליו כי חשבתי שהוא מקצוען.

שילמתי לו הרבה כסף.

הוא יצא אפס.

הוא עדיין אפס.

זה ללא קשר לזה שהוא טען שהאזעקה שלי לא תקינה בבדיקה לביטוח אפילו שהיא הייתה , שהוא לכלך על המוצרים שקניתי , קנטון QS2.16 , פייז PB4 , ובזמנו soundstream tarantula 6X9 ).

חתיכת חרא הבנאדם הזה.

אפס מאופס . הלך וסיפר לי כמה כל מה שקניתי חרא , ולא טוב .

זה מתקין זה? שלא נדבר שאחרי שדחה לי את ההתקנה הראשונה גם את השניה הוא התקשר בבוקר ואמר שהמקין ה"טוב שלו" לא בא אז הוא רוצה לדחות לי את ההתקנה (שלקחתי בשבילה יום חופש מהעבודה בזמנו).

בקיצור איש אפס.

פורסם

קרווין,

צורת ההתבטאות שלך ממש רדודה. גם אם יצאת לא מרוצה מההתקנה, זו לא סיבה לכתוב בצורה כזאת מעל דפי הפורום. בשביל זה קיימת הודעה פרטית.

מעניין לדעת איך היית מגיב אם היו כותבים עליך בצורה כזאת?

נ.ב.

אני לא מכיר ואין לי כל קשר לבעל העסק ו/או לעסק עצמו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מסכים עם שלו.

אפשר לספר מה היה בדיוק ולהעביר ביקורת על בנאדם, עם רמת התבטאות קצת יותר גבוה משל ילד בן 16.

ואני לא קראתי לך טיפש אתה קראת לעצמך טיפש:

"אויי לזוועה.

אני נפלתי בפח שלו כשהייתי טיפש ועצלן."

ובקשר למה שהוא אמר על הרכיבים, מה איכפת לך!? הוא גם אמר שהמורל שלי לא לטעמו, זכותו!

הוא בעל עסק והוא צריך להרוויח אז ברור שהוא לא יהיה אובייקטיבי לגבי כל דבר שתשאל אותו אתה צריך לעשות את השיקולים שלך ולהחליט מה אתה מתקין גם בלי קשר אליו.

בוא נמשיך את זה בפרטי.

שוב השאלות שלי: האם מישהו מכיר את המגבר ? (סיירה)

האם הספק 200 RMS מהמגבר על סאב של 350 RMS בנצילות 94/97 (תלוי בסלילים אני חושב ששלי 94) מספיק גבוה בשביל הסאב הזה?

אפשר יהיה לחבר עם מונובלוק את הסאב הזה אם יש לו התנגדות סופית של 4 אום? (לפי מה שהבנתי יהיה אפשר לחבר או ב4 אום או ב1 אום)

ועוד שאלה האם זה נכון שלוקח לסאב כמה ימים עד שהוא "נפתח"? אם כן, במה ההבדל מתבטא?

תודה,

מאור.

פורסם
מסכים עם שלו.

האם הספק 200 RMS מהמגבר על סאב של 350 RMS בנצילות 94/97 (תלוי בסלילים אני חושב ששלי 94) מספיק גבוה בשביל הסאב הזה? טיפה בעייתי , כי מדובר בסאב וה200 שלך הם בגישור כך שאין לך מספיק חוזק למגבר לשלוט היטב על הממברנה של הסאב

אפשר יהיה לחבר עם מונובלוק את הסאב הזה אם יש לו התנגדות סופית של 4 אום? (לפי מה שהבנתי יהיה אפשר לחבר או ב4 אום או ב1 אום) יש מגבר פניקס גולד קסנון שנמכר עכשיו שהוא 400.1 שזה אומר שהוא יציב בכול התנגדות מ4 עד 1 אום . הוא יהיה מספיק חזק לסאב שלך . או שתקח מגבר שני ערוצים של רעידת אדמה שנותן בגישור 500 אבל הוא עולה די יקר בסביבות ה1500

ועוד שאלה האם זה נכון שלוקח לסאב כמה ימים עד שהוא "נפתח"? אם כן, במה ההבדל מתבטא? לא מאמין שזה קיים גם בסאבים לרכב . ברמקולים ביתיים טובים המשמעות היא שנותנים לרמקול לעבוד כמה ימים על עוצמה מאוד חלשה ורק אח"כ שומעים אותו . בדרך כלל יש הבדל די גדול בשמיעה וזה מומלץ

תודה,

מאור.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מסכים עם שלו.

אפשר לספר מה היה בדיוק ולהעביר ביקורת על בנאדם, עם רמת התבטאות קצת יותר גבוה משל ילד בן 16.תבין שכשמישהו שובר לך את הקרוסים מול העיניים ומאשים אותך ואומר לך "לך חפש אני סוגר עכשיו, תרכיב אותם לבד אבל תשלם לי 1000+ שקל " זה מרתיח.עד היום זה מרגיז אותי מה לעשות נפלתי קורבן להונאה. ראיתי לאחר מכן עוד התקנות שלו והזדעזעתי.

ואני לא קראתי לך טיפש אתה קראת לעצמך טיפש:

"אויי לזוועה.

אני נפלתי בפח שלו כשהייתי טיפש ועצלן."טל"ח.figure of speech.

ובקשר למה שהוא אמר על הרכיבים, מה איכפת לך!? הוא גם אמר שהמורל שלי לא לטעמו, זכותו!יש הבדל גדול בין להגיד לא לטעמו לבין להגיד שזה מוצר חרא, הוא לכלך על איכות הבניה של המוצר של הקרוסים , תראה איך בנויים הקנטון ותבין למה זה מרתיח.

הוא בעל עסק והוא צריך להרוויח אז ברור שהוא לא יהיה אובייקטיבי לגבי כל דבר שתשאל אותו אתה צריך לעשות את השיקולים שלך ולהחליט מה אתה מתקין גם בלי קשר אליו.הוא עוד קונה מוצרים של SG בחנות שלו אבל מלכלך על המוצרים שלהם כשהוא לא שם.

בוא נמשיך את זה בפרטי.

האם הספק 200 RMS מהמגבר על סאב של 350 RMS בנצילות 94/97 (תלוי בסלילים אני חושב ששלי 94) מספיק גבוה בשביל הסאב הזה?

אפשר יהיה לחבר עם מונובלוק את הסאב הזה אם יש לו התנגדות סופית של 4 אום? (לפי מה שהבנתי יהיה אפשר לחבר או ב4 אום או ב1 אום)

ועוד שאלה האם זה נכון שלוקח לסאב כמה ימים עד שהוא "נפתח"? אם כן, במה ההבדל מתבטא?

תודה,

מאור.

ולשליו עזוב אותי בשקט. :mad:
פורסם

מההתבטאויות של קורווין בת'רד הזה מקבלים רושם שהוא סובל אולי מתיסמונת טורט.

על מה כל הזעם הזה? על מה כל הכעס? למה זה יוצא החוצה בצורה כזאת?

גם אני פעם הלכתי לצחי מערכות בחולון והוא הרכיב לאבא שלי מערכת סטריאו ב700 שקל התקנה שאח"כ אני הייתי צריך לפרק אותה לגמרי ולעשות מחדש - ועוד צחי לא פתר לו את בעיית הרעש אלטרנטור שהיתה לו ברכב - להפך! הוא רק החמיר אותה - ובסוף פתרתי את הבעיה עם מחבר ביתי פשוט שעלה לי 7 שקל!

כמעט כל אחד נופל מתישהו קורבן לבעל מקצוע שלא עושה את המקצוע שלו היטב - ואני לא אומר שצחי לא מקצוען - אני אומר שהוא פישל בגדול במקרה שלי. למדתי לקח - יותר לא אחזור אליו.

ואני אומר לכם כאן משהו על שמעון מסאונדסטורם -

הוא שווה את הכסף שמשלמים על התקנה שלו. זה נכון שהוא לא מנדב את הידע שלו באותו הרצון שאנשים אחרים במפגשים מנדבים שכן עובדים במקצוע הזה.

אבל מדובר כאן באדם מקצועי מהליגה הגבוהה של תחום האודיו בארץ. הוא עושה את מה שהוא עושה כי זאת האהבה שלו.

ומי שבאמת אוהב את התחום הזה גם מקבל ממנו עזרה ויעוץ שלא עולים כסף - אני אומר לכם חד משמעית שביום שבו הכיסים שלי יעמיקו קצת יותר ואני ארצה לעשות משהו ברכב שלי שאני מאמין שהידיים שלי לא מספיק מיומנות בשביל לעשות - אני אגש אליו ואני אשלם עד הגרוש האחרון.

ובאותה הנימה אני גם אגש לאנשים אחרים בפורום הזה כמו עופר או דני ואני לא אתווכח עם המחיר כי אני יודע מה אני מקבל בתמורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...