Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסהרה יורדת מהארץ !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיעה בלעדית !!!!!

נצפתה אתמול אחה"צ ה דה שבו סהרה היחידה בארץ - בדרכה לגלות. !!!

הסהרה של דב גרודמן, נצפתה בנמל חיפה, בדרכה לאוניה שתוביל אותה להולנד .

להזכירכם - הסהרה הינה דה שבו בעלת 2 מנועים -בחרטום ובירכתיים -בעלת גיר שמסנכרן ביניהם . יודעי דבר אומרים כי סה"כ מוכרות בעולם לא יותר מ 30 מכוניות כאלו .

האם תחזור? האם תימכר ? אני יכול רק להמר............

תמונות של הסהרה ניתן לראות באתר של מועדון הדה שבו הישראלי .

יניב. ש.

פורסם

יש קשר לזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=15270

"נניח שמכרתי למישהו בחו"ל רכב, (נניח דרך ebay או בדרך אחרת),

ונניח שלרכב רשיונות מסודרים וטסט (בארץ),

האם אני יכול פשוט לשלוח אותו לחו"ל ?! או שזו פרוצדורה מסובכת כמו ייבוא ?

יש הבדל ביצוא אם זה רכב אספנות או לא?

איפה אפשר למצוא תקנות רשמיות ליצוא רכב ?

T"

לא הייתם צריכים לענות לו.אולי הוא לא היה שולח את האוטו.

יש בארץ הערך 10 מכוניות עתיקות ששוות משהו גם בשאר העולם ואחת עזבה אותנו.

מזל שאנשים מיבאים גם לארץ.

אייל

פורסם
ידיעה בלעדית !!!!!

נצפתה אתמול אחה"צ ה דה שבו סהרה היחידה בארץ - בדרכה לגלות. !!!

הסהרה של דב גרודמן, נצפתה בנמל חיפה, בדרכה לאוניה שתוביל אותה להולנד .

להזכירכם - הסהרה הינה דה שבו בעלת 2 מנועים -בחרטום ובירכתיים -בעלת גיר שמסנכרן ביניהם . יודעי דבר אומרים כי סה"כ מוכרות בעולם לא יותר מ 30 מכוניות כאלו .

האם תחזור? האם תימכר ? אני יכול רק להמר............

תמונות של הסהרה ניתן לראות באתר של מועדון הדה שבו הישראלי .

יניב. ש.

חבל שלא שאלת, אני הייתי מספר לך ממזמן שהיא מוצעת למכירה ...

הבעלים מנסה למכור כבר הרבה מאוד זמן, עוד מאז שעשו עליו את הכתבה הענקית בעיתון אספנות מאוד מפורסם בעולם שכרגע לא עולה לי השם שלו ...

אכן הרכב מאוד נדיר בקנה מידה עולמי, אבל המחיר שהוא דרש עליו לא היה כזה דימיוני, בסך הכל 30K דולר, אני בטוח שבחו"ל הוא מכר אותה בהרבה יותר מאשר מה שהוא היה מקבל (או דורש) בארץ ...

בוא לא נשכח בבקשה שיש בארץ עוד הרבה רכבים נדירים כגון הדה שבו סהרה, אחד מהם זו הבורגווארד איזבלה של אבי כתריאל. אני יוצא עם הבת שלו כבר דיי הרבה זמן ועם הזמן גם התידדתי איתו, פשוט בחור זהב, אין מילים לתאר אותו. בכל מקרה, ראיתי את הרכב במציאות ומה אני אגיד לך, בקושי הצלחתי להחזיק את הרגליים שלי ...

אל תשכח שהאיזבלה שיש לאבי היא אחת מתוך 800 שיוצרו בגרסא הזו (3 דלתות), הוא אמר לי שהוא יודע על עוד איזבלה שנמצאת בארץ אבל היא לא במצב נסיעה וגם זה הדגם 5 דלתות ...

אז יש בארץ עוד כמה מכוניות נדירות כמו הדה שבו סהרה. אני לא מאמין שהיא תחזור מתישהו לארץ מכיוון שהמחירון שלה כ"כ גבוה שרק המיסים עליה יהיו המחיר שהוא דורש עליה כיום ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כבר מדברים על מכוניות נדירות, אני חייב להשוויץ קצת. הקרמן גאיה דגם 34 שלי הוא היחיד הידוע בעולם, מחוץ לגרמניה, עם תיבת הילוכים אוטומטית ובמצב נסיעה (טוב, כמעט. . . ).

ידוע לי על עוד שלושה, אחד באמריקה, ושניים באנגליה. אחת המכוניות האנגליות בעצם פורקה לחלקים (הרבה מאיבריה הושתלו באוטו שלי), ואחת עוברת עכשיו שיחזור. האוטו האמריקאי במצב גרוטאה, ובעליה רוצה עליה מחיר דמיוני, ולכן לא מצליח למכור אותו.

בגרמניה ידוע שיש מעט מכוניות כאלה, אבל לא ידוע כמה. כנראה יוצרו בערך 300, אבל זה לא יותר מניחוש, המבוסס על 10 אחוז מהייצור הכללי של הדגם הזה בשנים 1968-1969.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אתם מנסים ליצור מציאות חדשה שתתאים לאגו שלכם.נכון הסהרה נדירה ואף הפכה נחשקת ויקרה בעולם וכך גם המסרשמיט 500 .אבל יש מחירונים בכל חוברת כמו ה"קלסיקס קארס" והבורגוורד איזבלה ממש לא מככבת שם כיקרה ובטח לא הקרמאן דגם 34 שהיא כמעט יקרה כחיפושית "רגילה".יש לי בבעלותי מכונית אמריקאית משנת 1936 ונשארו ממנה די מעט בעולם ובטח לא בארץ,ומחירה במצב נסיעה בארה"ב 5k דולר אז לא יעזור לי זה המחיר,וזו המציאות רק מעט מכוניות קלאסיות רגילות שלא יוצרו בזמנו כמכוניות אקסזוטיות הופכות היום ליקרות ונחשקות גם אם נשארו מעט בעולם.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

לא טענתי שהאוטו שלי שווה הרבה כסף. חוץ מהעובדה הבסיסית שאני לא רוצה למכור אותו, אני יודע פחות או יותר כמה הוא שווה, וזה באמת לא ממש הרבה.

כל מה שאמרתי זה שהוא כמעט היחיד מסוגו בעולם.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...