Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו אמר מופז ולא קיבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, גאל את המדינה מיסוריה ונעל למופז את הפה!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיים כבר בחו"ל ולא חידוש. לדוגמא, בקליפורניה, יש כבישים מהירים שהנתיב השמאלי ביותר מיועד לרכבים עם X נוסעים ומעלה (CAR POOL LANE). יש שילוט שמורה על הכניסה לנתיב וכל כמה יציאות מתאפשרת יציאה/כניסה מחודשת לנתיב. מצד שמאל קיים הקיר הפרדה ומצד ימין יש שוליים צרים מאוד ובנוסף לעיתים גם מכשול נמוך נוסף.אם רוצים לגבות כסף אז אני מאמין שניתן לעשות זאת על ידי מצלמות כמו בכביש 6.

בחלקים שהכביש הוא 2 נתיבים יהיה בלתי אפשרי ליצור נתיב בתשלום ויהיה צורך להרחיב את הכביש.אני רק מקווה שהחברה שתזכה בזיכיון להפעלת הנתיב תצטרך להשתתף בעלויות סלילת הנתיב.

אסף

05.jpg

פורסם

מופז לוקח כמה שיותר רעיונות גרועים מבית היוצר של משרד התחבורה הבריטי, ומיישם אותם בישראל על אף שנכשלו שם כישלון חרוץ, כישלון שמוכח במחקרים. לא ירחק היום שבו מר מופז יציע הצעה לפיה כל רכב הנכנס לת"א רבתי יחויב בתשלום אגרה.

"לאחר דיונים מקיפים, שוכנעתי שעומסי התנועה בכניסה המערבית לירושלים מחייבים לקבוע את הנתיב השמאלי הקיים כנתיב מהיר...".
מעניין מי נותן למופז את עצות האחיתופל, הרי ברור שמשרד התחבורה מעניין אותו כמו מחסום משטרתי באמצע הכביש כשהשוטרים קוראים לו לעצור את הרכב, והוא לא מקדיש מינימום של מחשבה עצמאית והגיון בריא ע"מ לשפר את נושא התחבורה בישראל. היועצים משחקים לפניו, כל אחד זורק משהו פופוליסטי יותר מהשני והוא פשוט בוחר "זה נראה לי". ברור מי משלם כאן את המחיר.
פורסם

עדיין לא הבנתי, במה זה יתרום לפקקים? אנחנו לא חיים בארצות הברית, בה כולם אומרים "בוקר טוב" ו-"שיהיה לך יום טוב", ישראלים יגנבו מהנתיב כמה שאפשר, כמו שגונבים בשוליים. המצלמות בכביש שש הן לפי קטעים, אני בספק אם יהיה פקק בכביש אחד, והנהגים לא יחתכו קצת כביש בנתיב "המהיר".

מישהו מוכן להסביר מהי המטרה חוץ מלהזרים כסף לא נחוץ אל הממשלה?

פורסם

יחסי ציבור למופז, כסף לזכיין, מראית עין שמישהו שם במשרד התחבורה עושה משהו, תרומה לסטטיסטיקת הצעות החוק של מופז (בסוף כל קדנציה בכנסת מפרסמים כמה הצעות חוק הגיש כל ח"כ, גם הצעות חוק מטומטמות ופופוליסטיות נכללות בפרסום הזה. ארדן מככב שם בגדול).

עריכה:

...חוץ מלהזרים כסף לא נחוץ...
למה לא נחוץ? איך יממנו את 200 מצלמות המהירות החדשות ש"יצילו את חיינו"?
פורסם

נכון שכחתי את המצלמות... טוב בעודף של ה117 אחוז מס על רכבים חדשים אפשר לטפל במצלמות, בעצם לא, הרי עכשיו משקמים את כל הכבישים בארץ לרמה של האוטובאן אז צריך תקציב. :)

פורסם

אני לא מבין למה אתה כועס עליו. מתי אתה רוצה שיהיה לו זמן כדי לחשוב על רעיונות לא מטומטמים בשעה שבה הוא מוגיע את מוחו בבעיית הגרעין האיראני ובפגישות שנקבעו לו עם קונדוליסה רייס :?

שר מטומטם... מתעסק בכל הדברים בעולם חוץ מבעיות התחבורה שלנו.

לפעמים אני מסתכל לשמיים ושואל את ההוא שנמצא שם האם היינו כאלה רעים שמגיע לנו כזה עונש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באנגליה יישמו את התוכנית"הגאונית" הזאת, ובטופ גיר מקללים את שר התחבורה שלהם בכל תוכנית, אם אני לא טועה(המחקר שעשו בתוכנית היה מזמן) הגיעו שם למסקנה שאפילו בנתיב המהיר כביכול, המהירות נהייתה איטית יותר ב14%!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
AssafO - יש הבדל בין Car Pool לבין השגעון החדש של מופז. Car Pool זהה ודומה לנת"צ שלנו, ואילו השגעון של מופז הוא פשוט... מטומטם.

אני יודע מה זה CAR POOL. שאלו איך זה יתבצע טכנית ונתתי דוגמא למשהו דומה מחו"ל. שים לב שהנתיב המתוכנן אמור לשמש גם תחבורה ציבורית והנסיעה בו תהיה בתשלום לרכבים פרטיים.

אסף

פורסם

על הרקע הזה התנהלותו האיומה בנושא סגירת מעבר הרכבת בבנימינה, הקמת משטרת נתיבי איילון, ההצעה להשית הוצאות משפט על מי שמעז לבקש להישפט על דו"ח תנועה, ההצעה להעלות את הקנס על דיבור בסלולרי ללא דיבורית ל 2250 ש"ח ועוד ועוד.

קשה להאמין שהצרה הזו נמצאת בתפקידה פחות מחצי שנה.

אני לא מאמין ..

אנחנו לא שמים לב והמופז הזה מחריב לנו את החיים במדינה לאט לאט..

מה יהיה אם הוא ישאר בתפקיד עו 3 שנים?!?!

אינשאללה בחירות עכשיו להעיף את כל פודי המניות, סוחרי הנדל"ן, וה"עושים לביתם" על חשבון בתינו אנו...

פורסם

נתיב אגרה זה דיי דבילי, לא יעבוד.

אבל נתיב לתחבורה ציבורית יהיה מעולה, כי האוטובוסים לא יעמדו בפקקים, וככה יותר אנשים ייסעו באוטובוסים, וכתוצאה מכך הפקקים יידלדלו.

כל מה שאמרתי למעלה במילה אחת:

ר כ ב ת!!! אבל רכבת נורמלית, מהירה וקצרה, לא כמו הקו דרך בית שמש.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
נתיב אגרה זה דיי דבילי, לא יעבוד.

אבל נתיב לתחבורה ציבורית יהיה מעולה, כי האוטובוסים לא יעמדו בפקקים, וככה יותר אנשים ייסעו באוטובוסים, וכתוצאה מכך הפקקים יידלדלו.

כל מה שאמרתי למעלה במילה אחת:

ר כ ב ת!!! אבל רכבת נורמלית, מהירה וקצרה, לא כמו הקו דרך בית שמש.

ב2011 תהיה רכבת שתגיע מירושלים לת"א בחצי שעה עד אז...

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...