Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שבתקציב נמוך מגבר 4 ערוצים טוב , הוא לא ימצא

מגבר 2 ערוצים מחייב בעתיד לקנות מונו (או 2 ערוצים) לסאב

היום הוא ישקיע במגבר טוב 2של ערוצים שיתן צליל טוב יותר מ4 ערוצים זול ופשוט

ואז בעתיד הוא לא יבכה על המגבר 4 ערוצים הפשוט שהוא מנסה למכור ואף אחד לא יקנה

כי הוא לא מזיז את הסאב

חשיבה לעתיד

פורסם

sd45,

הכי טוב שתגיד לנו מה התקציב שלך לרכישת המגבר ונוכל לכוון אותך בהתאם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מורל דוטק??

אם כן הם לא מיועדים לעבוד ללא מגבר

ולכן הם לא נשמעים לך מוצלחים

המלצתי לך אם השקעת את הקומפ' הזה

תשתדרג במגבר.

הרדיו הזה מוציא משהו כמו עד 20W RMS אולי

והרמקולים שלך אם אני לא טועה סביב ה150 W RMS

אוווו... כמה בולשיוט! ו בכלל..

"לא מיועדים לעבוד ללא מגבר" נו באמת, אתה רציני?

אין דבר כזה, לא מיועדים, יכול להיות שהוא לא מנצל את הרמקול או קי, כן, זה נכון. אבל הרמקול עובד? וגם ברדיו דיסק יש מגבר אומנם קטן. אבל יש? שאלה לפותח השרשור! הרמקול עובד? ו עובד בסדר?

בטח שאם ניחבר מגבר באיזה 2000 שקל הוא יעבוד יותר טוב. נו זה כל אחד יכול להגיד.

מתקין לא אמר? נו אז יופי לבן אדם יש פוטנציאל במערכת. מורל דוטק עולים סביב ה1000 שקל. אז מה אי אפשר להבין שזה לא סתם רמקול ב 300 שקל? אם הרמקול עולה 1000 שקל אז לפחות משה מגביר אותו שיעלה משהו כזה. אני לא מדבר על HU כי HU זה לא מגבר זה רדיו דיסק אם מגבר קטן פנימי ל רמקול-רדיו מה שניקרא. אם בן אדם קונה רמקולים ב 1000 שקל אז לפי היגיון אפשר להבין שהוא כנרא צריך איזה שהו מגבר! מה זה השטויות האלה? "מתקין דחף לו רמקולים יקרים" מה הוא לא ידע כמה הם עולים? הרי הוא שילם את הכסף.

לפותח התרד. אם לא רציתה להשקיע במערכת אז למה ליקנות רמקול שעולה 1000 שקל? (אולי קניתה אותם ב 300?) המתקין עשה לך "טובה" ו עכשיו על בסיס הקומפוננט הבסיסי שלך (זה דעה שלי) אתה תיבנה מערכת נורמלית לרכב. שתכלול מגבר 4 ערוצים (כי 2 ו מונו זה יקר יותר ו לא נירא לי שאתה צריך רמה של 2 +1) באזיה 1000 שקל מיד שניה, יש מלא אופציות במודעות. רמקולים שכבר יש לך ו סאב שתשקיעה בו מאוחר יותר אם תירצה. סה"כ תבזבז בין 1600 ל 2500 ש"ח למערכת נורמלית.

בהצלחה חבר.

פורסם

נתחיל מזה שאני פשוט שונא שאנשים מזי***ם את השכל!

סבבה זה שזה רמקול טוב דבר אחד!

אבל להתקין משהו מבלי לנצל אותו וסתם לשלם עליו כסף בלי להודיע שזה השקעה לטווח קצת יותר רחוק זה ממש לא במקום מצד המתקין! בוא תקנה מגבר ב 4,000 שקל שיהיו לך רמקולים מקוריים של האוטו הוא לא דפק אותך.. הוא סתם דחף לך משהו שאין לך מה לעשות איתו! חוץ מזה למה אתה נכנס לבנאדם לכיס?? הוא לא רצה להשקיע?

ומזה מערכת עם שתי מגברים? הבנאדם לא רוצה להשקיע אתה בונה לו מערכת.. ובסכום שאמרת הוא יוכל להביא רק זבל!!!

לגבי התגובה שרשמו לי למעלה... יש סאבים ב 150-200 כמו האקספולשן האדום הזה כל מגבר מרים אותו!

הוא נותן יופי של דחיסת אויר! עושה עבודה יותר טוב מכל 6X9

כמו כן חשבתי על זה במידה ואינך רוצה להקטין את הבגאז' עדיף לשים רמקול 6X9 בעל באס טוב

עוד פעם תלוי כמה פותח השרשור מעוניין להשקיע

ולתגובה למעלה (ROMAX)

ברור שאין דבר כזה רמקול שמיועד למגבר ההגדרה היא חוסר ניצול מוחלט של הרמקול הן מבחינת איכות (תחום עיוות של הרדיו הוא ענק) והן בעוצמה בקשר לתגובות שלך אני בטוח שאתה יכול להיות יותר מתון ובקשר למחשבות שלך לגבי מערכת עדיף שלא תגיב אם אתה לא מבין עניין

במערכת צריך להיות איזון בין כל הרכיבים פה אין איזון בגלל זה הרמקול לא מתאים פה לצורך הענין ומה שאומר שהמתקין יצא מניאק בשביל למכור!

SD45 אשמח לעזור לך וכמוני יש עוד כמה שב עם עצמך תראה מה אתה מעוניין לעשות בנוגע למערכת, כמה אתה מעוניין להשקיע איפה הפלוסים ואיפה המינוסים בכל אפשרות

מקווה שעזרתי

חשוב מאד לא להקשיב לאנשים חסרי מערכת שלא לדבר על חסרי ניסיון בסיסי

בהצלחה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
נתחיל מזה שאני פשוט שונא שאנשים מזי***ם את השכל! (אמרת הכול. ורשמת מגילה. ואתה עדיין לא מבין גדול. ואני מציע לך לשתוק, לקרוא עוד טיפה. ללמוד. ורק אז לכתוב)

אבל להתקין משהו מבלי לנצל אותו וסתם לשלם עליו כסף בלי להודיע שזה השקעה לטווח קצת יותר רחוק זה ממש לא במקום מצד המתקין! בוא תקנה מגבר ב 4,000 שקל שיהיו לך רמקולים מקוריים של האוטו הוא לא דפק אותך.. הוא סתם דחף לך משהו שאין לך מה לעשות איתו! חוץ מזה למה אתה נכנס לבנאדם לכיס?? הוא לא רצה להשקיע?

ומזה מערכת עם שתי מגברים? הבנאדם לא רוצה להשקיע אתה בונה לו מערכת.. ובסכום שאמרת הוא יוכל להביא רק זבל!!!

לגבי התגובה שרשמו לי למעלה... יש סאבים ב 150-200 כמו האקספולשן האדום הזה כל מגבר מרים אותו!

כמו כן חשבתי על זה במידה ואינך רוצה להקטין את הבגאז' עדיף לשים רמקול 6X9 בעל באס טוב

עוד פעם תלוי כמה פותח השרשור מעוניין להשקיע

ולתגובה למעלה (ROMAX)

ברור שאין דבר כזה רמקול שמיועד למגבר ההגדרה היא חוסר ניצול מוחלט של הרמקול הן מבחינת איכות (תחום עיוות של הרדיו הוא ענק) והן בעוצמה בקשר לתגובות שלך אני בטוח שאתה יכול להיות יותר מתון ובקשר למחשבות שלך לגבי מערכת עדיף שלא תגיב אם אתה לא מבין עניין

במערכת צריך להיות איזון בין כל הרכיבים פה אין איזון בגלל זה הרמקול לא מתאים פה לצורך הענין ומה שאומר שהמתקין יצא מניאק בשביל למכור!

SD45 אשמח לעזור לך וכמוני יש עוד כמה שב עם עצמך תראה מה אתה מעוניין לעשות בנוגע למערכת, כמה אתה מעוניין להשקיע איפה הפלוסים ואיפה המינוסים בכל אפשרות

מקווה שעזרתי

בהצלחה

ולבעל המערכת.

עם אתה לא רוצה להיכנס להוצאות. ולבנות מערכת סבירה. ובלי בלגן.

תקנה מגבר 2 ערוצים. סביר (כ 300-500 שקל) משומש. זה אופציה מצוייינת.

חוטים זה בין 80-150 והתקנה זה עוד 150. ולעצור כאן!

הניצול היחסי של המגבר 2 ערוצים של 50-75W. יספיק לסט הזה כאשר הוא ללא סאב. (כמובן עדיף יותר חזק. אבל לא חובה. )

וישמע הרבה יותר טוב מההגברה של הHU.

ובעתיד עם תרצה יש לך את היכולת למכור את המגבר הזה, ולקנות משהוא יותר רציני.

מבלי להפסיד הרבה כסף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ולתגובה למעלה (ROMAX)

אני לא מבין עניין? :roflmao: :roflmao:

אני נופל מהכיסא עוד מאת.

אני גם לא צריך להוכיח יותר מידי בקשר להבנה שלי. אבל מספיק ליראות איך אתה רושם, לדוגמא: "סאב שכל מגבר מרים אותו" ו ישר אני רואה שפשוט אתה חסר ניסיון וידע בסיסית אני מדבר על ידע בסיסית! כן! הידע שיש לי לפחות. אני לא אומר שאני מבין גדול כי אני ידע שזה לא ככה. ואתה כנרא חושב אליך להפך.

עוד דבר בקשר לדוגמה הטיפשיט שלך. למה אני אקנה מגבר שעולה 4000 שקל? מה אין לי מע לעשות? אני אקנה דבר כזה רק כשה אני אדע בישביל מה אני צריך אותו בכזה סכום. אני לא מדבר על ידע במערכות. אני מדבר על היגיון. משהו חייב להיות מותקן ברכב כדי שאני אקנה מגבר ב 4000 אלף וגם הגזמתה קצת.

שאלה לי אליך בן אדם לא רוצה להשקיע, למה הוא קונה רמקול יחסית יקר? יש תשובה? כי הוא לא ידע? בולשיט! יש מישהו שלא מסכים..?

אם לא נירא תגובות כמו שלך אז לא נדע מזה טוב ו מזה רע. חה חה חה!!!

תורך...

פורסם
נתחיל מזה שאני פשוט שונא שאנשים מזי***ם את השכל!

בהצלחה

אלירן.

1. אף אחד לא "דפק" אותו, כי לא עמדו לו עם אקדח מכוןן לרקה כאשר הוא שילם.

להיפך, רמקולים טובים תמיד מחזירים את ההשקעה.

הדבר היחידי שהמתקין לא עשה- זה תיאום ציפיות עם הלקוח הרי פותח התרד כתב"זה לא מה שציפיתי".

2.קומפרסור דוחס אוויר, סאבוופר מנגן את צלילי הבאס וסאב-באס, ואין דבר כזה סאב שמרים אותו כל מגבר.

מגבר של 25 וואט RMS יזיז את הסאב הזה בדיוק כמו שהHU מזיז את הדוטק המדוברים.

3.גם אלי(SOUNDMAN) וגם רומן(ROMANX), הם בעלי יותר נסיון וידע ממך.

אתה מדבר הרבה שטויות שאתה גם עומד עליהם כאילו היו חקוקות בסלע.

אני מציע לך פחות להגיב ויותר לקרוא,ללמוד ולקבל מושג יותר עמוק לגבי התחום של אודיו לרכב.

ואני מציע לך להרגיע את התגובות שלך כי אתה רק עושה לעצמך בושות.

הגעת למקום חדש? יופי, תשתלב אל תלחם.

ניר

under construction..

פורסם

אני מבין מה שצריך להבין

וזה לדפוק!

בנאדם קונה רמקול יקר (ואין לו מושג בזה) הוא מצפה ממנו לתמורה

זה נכון ויפה שהוא מכר לו משהו טוב אבל הוא לא אמר לו שהוא לא יוכל להגיע איתו לתוצאות האלה

לעמוד על שטויות? אני לא עומד זה הכל ממערכות שראיתי ושמעתי בעיניים ולא כמו הרבה מהאנשים פה שבכלל אין להם אוטו\מערכת ורושמים לפי דברים שהם קראו

אני רושם נטו דברים מניסיון אם זה במערכות זולות, אי התאמה בין חלקים וכו'

טוב ובקשר אליי (תורי)

בנאדם השקיע בחשיבה שזאתי השקעה חד פעמית ויקבל תמורה מלאה להשקעתו!

זאתי הסיבה היחידה שהוא השקיע הוא לא חשב\ידע שזה גורר עוד השקעה בשביל מגבר

לגבי הדוגמא עם הסאב אני שלם איתה כל סאב חלש ישתלב יפה עם קומפוננט (פרט למקרים יוצאים מן הכלל)

סאב חלש+ קומפוננט חזק= כמעט ולא שומעים את הסאב והוא נותן את התדרים שהקומפוננט לא נותן ולא יכול לתת

בקשר למגילה יצא ארוך כי ניסיתי להסביר את עצמי ולא הלך

אולי הדוגמא שנתתי לא טובה (באמת שאני קורא את זה אי אפשר להבין מה רציתי להעביר)

זה שיש לך ניסיון וידע זה יפה זה לא אומר שאתה לא טועה

אני עדיין חושב שהמתקין יצא מניאק!

פורסם

אלירן,

אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה עד מחר.

עדיין אתה לא היית נוכח יחד עם פותח התרד' בהליך הרכישה ולכן אינך יכול להיות אובייקטיבי.

אם המוכר היה דוחף לו סאב, כאשר אין לו מגבר ברכב זה אכן להיות "מניאק".

אבל למכור לאדם סט קומפוננט בלי מגבר זה עדיין לא בגדר פשע כפי שאתה מתאר אותו.

כבר ראיתי מישהו עם סט של אילייט 2 חלקים על הגברה של קלריון 856 , אז?.

אתה שוב בהודעתך ממשיך עם הזלזול, וזאת אף אחרי שאני מתקן אותך ומאשר שאתה מדבר עם כמה חברי פורום מהיותר מבינים, ומהיותר מנוסים.

קח את זה כחומר למחשבה,

ניר

under construction..

פורסם

אני לא חושב שהמתקין "יצא מניאק".

אם אני לא טועה הייתי באותו מעמד ופותח התר'ד רוצה לשמוע טוב וכנראה לשדרג את המערכת בעתיד.

הומלץ לו על הרמקולים הנ"ל כדי ששדרוג המערכת בעתיד לא יגרור הוצאה נוספת בדמות החלפת סט

הקומפונט.

אני שמעתי את התוצאה הסופית ובוואליום נמוך והתוצאה בהחלט משביעת רצון, לדעתי כמובן.

פורסם

חלילה אני לא מזלזל באף אחד

זה שאני לא מסכים עם דעתי לגבי הנושא הנ"ל לא אומר שאני מזלזל אני פשוט לא מסכים

יכול להיות שהייתי צריך להיות קצת יותר מתון

אקח זאת בחשבון בפעם הבאה

פורסם

ידידי עשיתה קניה מוצלחת ואל תשמע לאף אחד! הרי אתה ידעתה מה אתה קונה, כלומר שליש מהמע' יש לך כבר נכון שזה לא ממש נשמע טוב כי זה מוגבר על רדיו דיסק והמגבר הפנימי שלו לא די חזק עד שתנצל את מלאו הרמקול,כאשר תקנה מגבר וכמובן סאב (אחרת חרם על הדוטק שלך) אתה תהנה מכל העולמות!

ואני אומר לך כי גם לי יש מורל (סידרה אחת מעל דוטק -הייבריד) וגם לפני זה היה לי מורל וגם הרמקולים הבאים שיהיו לי בעתיד זה רק מורל!!!

ובקשר לרדיו דיסק - כל עוד לא נכוותה ממנו הוא בסדר :-)

כל מגבר מורכב מטרנזיסטורים, כשטרנז' עובד הוא פולט חום, טמפ' עבודה נורמלית של טרנז' היא בערך 60 מעלות אם הצריכת זרם גדולה יותר כך גם החום יעלה לכן מצמידים אותם לגוםי קירור על מנת לא לשרוף אותו (עם ניצול נורמלי הטרנזיסטור ישרת אותך בערך כ30.000 שעות עבודה) לכן תהיה רגוע אתה לא תשרוף כלום!

בהצלחה בהרכבת מע' ואל תתבאס על כל משנאמר פה בפורום !

DROZD

• תוכן חדש...