Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא נוסע על הרכב היום, ומחר אני נוסע להביא את החלק של הפילטר אוויר

אני ישים את הגרביון לצורך סינון גורמים חיצוניים לנסיעה למוסך

אם הרעיון שלי עם הגרביון והטרמפים לא מצא חן בעיניך, אתה יכול להלביש אותו על הראש ולשדוד מונית. גם ככה לא תצטרך ליסוע ברכב שלך ולגרום לו נזק.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר כשעשיתי נסיעה על הקורולה שלי בלי כל הצנרת, שלא כולל רק את הפילטר אלא כל הצנרת פלסטיק עד הפרפר, הצליל אכן היה מדהים בסרק(בגלל מעקף מנוע הצעדים) וכשנותנים גס האוטו מתחיל לשרוק כאילו מותקן ברכב טורבו, וטיפס הרבה יותר מהר לסל"ד גבוה!

אך הרעש כל כך עצום בתאוצה עם מצערת פתוחה עד הסוף פשוט לא ניתן לסבול יותר מכמה דקות נסיעה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני זוכר כשעשיתי נסיעה על הקורולה שלי בלי כל הצנרת, שלא כולל רק את הפילטר אלא כל הצנרת פלסטיק עד הפרפר, הצליל אכן היה מדהים בסרק(בגלל מעקף מנוע הצעדים).

אמנם לא קשור לשרשור, אבל, איך הגעת למסקנה שעקפת מנוע צעדים?

בכלל מאיפה התאוריה הנ"ל? הצליל לא נבע מ"עקיפת מנוע צעדים".

יש לך שתי דרכים ל"עקוף מנוע צעדים":

1. לפרק בית מצערת.

2. להניח אותו על הכביש ולעקוף אותו תוך כדי איתות.

פורסם

גרביון בכלל מחזיק מעמד? בטח הוא ישאב לתוך מצערת ותהיינה לך בוכנות עטופות בגרביונים.

זה יעלה את יחס הדחיסה וישפר את ביצועי המנוע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
גרביון בכלל מחזיק מעמד? בטח הוא ישאב לתוך מצערת ותהיינה לך בוכנות עטופות

בגרביונים.

זה יעלה את יחס הדחיסה וישפר את ביצועי המנוע.

:lol: זה היה אחד הטובים!:lol:

לא ידעתי שאני צריך לציין שכדאי לחזק את הגרביון על הכניסה לצינור.

פורסם
לפי דעתי אתם טועים! כפתרון זמני גרביון יסנן מספיק טוב את האוויר אם אתה ממש דואג תשים שני שכבות. אין סיבה להיות קטנונים במדובר ביומים של נסיעה.

אתה צודק וכולנו טועים ולכן כשפותח השירשור ישפוך מנוע בקרוב (אם הוא ימשיך לנסוע בלי פילטר), אתה משלם על השיפוץ בזכות העצות המצוינות שאתה נותן בפורום.

שימוש בגרב ניילון במקום פילטר יעיל בערך כמו שימוש בגרב ניילון במקום קונדום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה צודק וכולנו טועים ולכן כשפותח השירשור ישפוך מנוע בקרוב (אם הוא ימשיך לנסוע בלי פילטר), אתה משלם על השיפוץ בזכות העצות המצוינות שאתה נותן בפורום.

שימוש בגרב ניילון במקום פילטר יעיל בערך כמו שימוש בגרב ניילון במקום קונדום!

אני מכיר בחור שנוסע אם גרביון במקום פילטר כבר כמה חודשים טובים! והמנוע שלו ברוך השם עובד טוב מאוד, ואתה חייב להסכים איתי שלנסוע בלי פילטר בכלל יהרוג לך את המנוע תוך נסיעה אחת.

זאת אומרת שהגרביון כן עוזר. פותח השרשור אמר שהוא לא מתכוון להשתמש ברעיון שלנו באופן קבוע אלה רק עד למוסף בשביל לתקן את הבעיה. אז אתה מסכים איתי שעדיף גרביון מאשר לנסוע בלי פילטר בכלל ולדאוג לצריכת הדלק? :wink:

פורסם

אבל למה הוא נוסע עם גרביון כמה חודשים? אין לו כסף לפילטר אויר או שזה מתוך עיקרון?

לפחות הוא לא שם גרביונים על הבקליות האחוריות, אני מקווה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא ממש זוכר את הסיבה אבל אני זוכר שזה היה בגלל שהוא היה צריך את המקום של הפילטר בשביל להתקין איזה מערכת. אני אפילו לא זוכר מה הוא רצה להתקין, אבל בגדול מתוך שיקולים של מקום.

שוב אני לא ממליץ לעשות את זה באופן קבוע לפי דעתי זה ממש מסוכן ואין צורך לעשות את זה.

פורסם
אמנם לא קשור לשרשור, אבל, איך הגעת למסקנה שעקפת מנוע צעדים?

בכלל מאיפה התאוריה הנ"ל? הצליל לא נבע מ"עקיפת מנוע צעדים".

יש לך שתי דרכים ל"עקוף מנוע צעדים":

1. לפרק בית מצערת.

2. להניח אותו על הכביש ולעקוף אותו תוך כדי איתות.

עם לא ידוע לך לפני המצערת בתוך הצנרת יש מצדו התחתתון חור בגודל 1 סמ"ר בערך, משם בעצם עובר האוויר כשהמצערת סגורה, בשביל לשמור על המנוע בפעולה גם כאשר המצערת סגורה, אחרי הפתח יש מנוע צעדים שקובע כמה אוויר צריך לקבל המנוע כדי שיוכל לעבוד בסרק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם הרעיון הזה לא מצחיק
חבל שקיבלת את הרושם שאני מנסה להצחיק אותך.

אני מנסה לומר לך, בדרכי, את מה שאחר כך גם אמרו לך אחרים שלא כדאי בכלל ליסוע במצב כזה.

פורסם
האם גרביון במקום פילטר אויר נחשב לשינוי מבנה?

:lol: לא נראה לי בטסט יעשו לך אם זה בעיה!

מקסימום אם בכלל יסימו לב אז יצחקו עליך בטענה שזה יהרוס לך את המנע. אבל אין בזה שום דבר לא בטיחותי. אז כנראה לא יהיה בעיה

• תוכן חדש...