Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

התחברנו לחברת הוט לאחר שנתיים ב- yes.

הוט הביאו לנו ממיר של חברת "דוסקסיס" ושלט שדיי חדש בשוק.

השלט לא קורא את הקוד של הטלוויזיה (בראדר) למרות שהשלט של yes עבד עם הטלוויזיה הנ"ל יופי. גם אחד מהשלטים האחרים של הוט (היינו מחוברים אליהם מ- 99 עד 04') עבד עם הטלוויזיה הזו.

ניסיתי להכניס את הקוד ידנית- לא הולך. בצעתי סריקה אוטומטית רצוף במשך 45 דקות- מה שהשגתי שהשלט רק מכבה ומדליק את הטלוויזיה.

מה עושים? לדרוש החלפת השלט? (מצורפת תמונה של כל העסק)

תודה מראש.

1002144xw0.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ולא תמצא קוד מתאים, תוכל ללמד את השלט בצורה ידנית - לאחר הכנסת הקוד המתאים (ללמידה ידנית) יש ללחוץ על כפתור בשלט המקורי ולאחר מכן על הכפתור הרצוי בשלט של הכבלים. כך עוברים על כל הכפתורים הדרושים להפעלה תקינה של הטלוויזיה.

מעט איטי, אבל זה פתרון האחרון.

בכל מקרה, זה מוזר שאינך מוצא קוד מתאים לטלוויזיה של חברה מוכרת - האם ניסית את כל הקודים שניתן (אפשר למצוא אותם באתר של הוט)?

פורסם

אני זוכר שגם לי הייתה בעיה כזאת, ואחי הגיע וראה קוד שהיה על גב השלט(אותו הממיר אבל שלט שונה), ואז לחץ על sat והכניס אותו,ועבד.

תנסה לבדוק לפי השיטה הזאת.

בטח לשמר יש מה לומר בעניין.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

השלט הנ"ל לא קל לקינפוג.

יש הדרכה פשוטה באתר אינטרנט של hot, מומלץ.

שים לב שיש שני שלטים שנראים זהים, אחד שכתוב על הכפתור האמצעי שלו : "OK" והשני שכתוב על האמצעי שלו "SELECT" והקינפוג שונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדובר על השלט שכתוב באמצע "סלקט" ולא OK.

באתר של הוט יש רק קוד אחד לטלוויזיה הזו, והוא לא מתאים.

מה זאת אומרת ללימוד הקוד באמצעות השלט המקורי? איך אני עושה דבר כזה? פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר, אשמח לפירוט.

גיא.

פורסם

אני לא רואה הסבר לפעולה באתר של הוט, כך שתאלץ להתקשר אליהם ולבקש את הקוד.

הפעולה עצמה הולכת בערך כך:

מכניס קוד לשלט הכבלים> שם את השלטים עינית מול עינית> לוחץ על לחצן כלשהו בשלט מקורי>לוחץ על לחצן ייעודי בשלט של הכבלים.

חוזר על הפעולה הזו מספר הפעמים הדרוש, עד שלימדת את שלט הכבלים את כל הלחצנים הדרושים לך.

פורסם
אני לא רואה הסבר לפעולה באתר של הוט, כך שתאלץ להתקשר אליהם ולבקש את הקוד.

הפעולה עצמה הולכת בערך כך:

מכניס קוד לשלט הכבלים> שם את השלטים עינית מול עינית> לוחץ על לחצן כלשהו בשלט מקורי>לוחץ על לחצן ייעודי בשלט של הכבלים.

חוזר על הפעולה הזו מספר הפעמים הדרוש, עד שלימדת את שלט הכבלים את כל הלחצנים הדרושים לך.

ידוע לך הקוד הזה של הקינפוג ?

ניסיתי לקנפג שלט כחול (של הממירים הקודמים של "תומסון") לטלויזית פלזמה חדשה של גרונדיג. באתר של HOT היו מעל 10 קודים שאת כולם ניסיתי 3 פעמים ולא עזר.

למישהו ידוע הקוד שאפשר דרכו ללמד מקש אחר מקש ?

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לשלט הכחול, כנראה שזה הקוד: 975.

וסדר הפעולות הוא כזה:

לחיצה על לחצן TV

לחיצה על לחצן SETUP

יופיעו שני הבהובים

הכנסת קוד (975).

* פה יש סימון מוזר - 2 כפול הסימן של לחצן הכיבוי - אני לא יודע למה כתבתי את זה בזמנו ומה זה עושה.

** עריכה - ניסיתי כעת והצלחתי להכניס פקודה חדשה לשלט הממיר, בצורה מעט צולעת - עוברים על הפעולות שכתבתי קודם לכן, לאחר הכנסת הקוד, כאשר השלטים מונחים עינית מול עינית, לוחצים על הלחצן בשלט המקורי ובלי עזיבתו לוחצים על הלחצן הייעודי בשלט הכבלים.

מדוע צולע? מכיוון שכעת אני לא יכול לעשות כלום עם שלט הכבלים (המנורה מהבהבת כאילו היא אחוזת דיבוק) ולכן יש להוציא את הבטריה. לאחר החזרתה, הלחצן הייעודי יתפקד כמו שרצינו וניתן לחזור על הפעולה עם הלחצן הבא (כולל הוצאת הבטריה שוב..).

בנוסף, כעת אני נזכר, כי קיבלתי קוד למחיקת זכרון שלט הממיר, מכיוון שנציגת השירות טענה שלפעמים הזכרון מתמלא:

לחיצה על GC, לאחר מכן על SETUP ואז הקוד 980.

אצלי זה לא פתר את הבעייה, אבל מצד שני, מאז אני יכול להנמיך ולהגביר בעזרת הממיר (בדומה לאופציה הקיימת בממירי יס, עם העיגול הכחול).

פורסם

תודה רבה על ההסבר, אני יתקשר אליהם ביום ראשון לבקש את הקוד.

אם מישהו יודע אותו- מוזמן לרשום (ולחסוך לי שיחת טלפון שבד"כ מלווה בהמתנה של חצי שעה עד שעונים לך.. :lol: )

גיא.

פורסם

אתה יכול לנסות את הקוד של השלט הכחול. אולי הם זהים.

* שכחתי לציין כי אני השתמשתי בתכנות הזה ע"מ לקנפג את שלט הכבלים כדי שישלוט ברסיבר.

פורסם

הודעתו של romer נכונה ואני רק רוצה להוסיף (ולחדד) את סדר הפעולות;

בוחרים את האיזור המיועד לקינפונג (GC\TV) ע"י לחיצה אחת קצרה

אחכ לוצים על לחצן ה SETUP לחיצה ארוכה עד שה-LED של האיזור המקונפג יהבהב פעמיים

מכניסים את הקוד 975 ושמים את השלט המתכנת מול השלט של הכבלים.

אחר כך לוחצים על הלחצן שרוצים לתכנת לחיצה ארוכה - ובמקביל לכך לוחצים לחיצה קצרה (מספיק) על הלחצן של השלט המתכנת.

אחרי 2 היבהובים של ה LED למעלה, אפשר לעבור למקש הבא באותו הסדר (לחיצה ארוכה בשלט של הכבלים - ושוב לחיצה קצרה בשלט המתכנת).

אחרי שסיימתם לתנכת את כל המקשים הרצויים - פשוט להוציא את הסוללה ל-2 שניות ולהחזיר.

עובד מצויין !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתמיכה הטכנית של הוט לא שמעו על קוד כזה ועל אפשרות כזאת, אני לא יודע מה לעשות- כנראה מדובר באנשים שלא יודעים כלום.

הם קבעו לי טכנאי למחר, פשוט לא ייאומן..

פורסם
הם קבעו לי טכנאי למחר, פשוט לא ייאומן..
חכה , עוד לא ראית כלום . :lol:

אני ניסיתי את הקוד הזה , אצלי זה לא עבד .

תן לו לשבור את הראש , בסוף הוא יהיה חייב להפעיל אותו איכשהו .

• תוכן חדש...