Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש לי YES אז זה אפשרי גם כן?

לקנפג את השלט בצורה ידנית, ככה שאני הופך אותו לשלט אוניברסלי שישלוט על הרסיבר DVD

בחדר.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקרון אם יש לך שלט חכם אז כן.

רוב השלטים החדשים הם אכן חכמים.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

וולוו 240: יום לפני ש"הטכנאי" צריך לבוא אני יכול לומר בע"פ מה הוא יגיד:

"אין דבר כזה, כנראה שהשלט לא מתאים לטלוויזיה הזאת. אין מה לעשות, יש הרבה טלוויזיות שזה לא מתאים להם. אני ניסיתי את הסריקה האוטומטית, אתה ראית שזה לא עבד..."

פורסם

אני חייב לכם עדכון קטן: הגדיל הטכנאי והתקשר אליי היום בבוקר, ואמר בדיוק את מה שרשמתי למעלה...

אם אתם יודעים על פורמים בנושא תקשורת, צלחות לויין וכבלים או משהו בנושא שאני יכול לשאול שם בנושא השלט, אשמח לקישור.

תודה,

גיא.

פורסם
אני חייב לכם עדכון קטן: הגדיל הטכנאי והתקשר אליי היום בבוקר, ואמר בדיוק את מה שרשמתי למעלה...
זה פשוט Too Good To Be True ... הם כל כך צפויים . :roflmao: :roflmao: :roflmao:

בקשר לשאלתך - נסה כאן .

פורסם

הצלחתי לעלות על קוד השלט לאחר סריקה אוטומטית לאחור (מקוד 9999 ואחורה), לאחר 40 דקות של סריקה הקוד תפס, כל פעולות השלט ניתנות לשליטה באמצעות שלט הכבלים.

כמה חבל שאפילו הטכנאי של החברה הודיע לי חגיגית שאני יכול לשכוח מזה שהשלט ישלוט על הטלוויזיה, ועוד יותר חבל שהם מפרסמים קודים לא נכונים באתר שלהם. זה היה יכול לחסוך לי את הטרחה.

פורסם

לחץ TV והחזק לחוץ עד שהנורה תהבהב פעמיים.

הקש את הקוד 991

לחת לסירוגין על לחצן העברת תחנות + או -, עד שהטלוויזיה תתכבה.

לחץ שוב על TV פעמיים והשאר לחוץ עד שהנורה תהבהב פעמיים, לנעילת הקוד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן STIO,

מחר אני צריך לתכנת שלט דומה אני מבין שהסריקה היא בעצם ידנית? לחיצה על + או - תעבור על כל התדרים שיש בשלט?

אין בעצם סריקה של לחץ ושכח עד שהTV נכבת בעצמה?

תודה מראש.

פורסם

היי רומן,

כל לחיצה בודדת על פלוס או מינוס תסרוק קוד אחר בשלט.

עליך ללחוץ ולעזוב את הלחצן פעם אחר פעם עד שהטלוויזיה תתכבה.

אין שיטה כזו ללחוץ פעם אחת וזה יסרוק לבד. כמה חבל שלא חשבו על זה..

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע אולי את הקוד של השלט השחור על מנת שילמד משלט אחר?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אני רוצה ללמד את השלט שלי רק להפעיל ולכבות את ה TV... מה התהליך?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשביל הפעלה וכיבוי בלבד, ישנו סיכוי שהחיפוש הרנדומלי (כאשר אינך יודע את הקוד המתאים ל-TV שלך) יתאים.

הנחה שלי היא, שהתדר של כפתור ההפעלה/כיבוי הוא סוג אוניברסלי כלשהו.

• תוכן חדש...