Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

חיפשתי הרבה בהודעות הפורום ומלבד התשובות של תחפש מוסך או תחנת דלק שמוכנים לקבל לא מצאתי פתרון קונקרטי.

מצד אחד לא בא לי להתחנן לאף אחד שיקבל את השמן ומצד שני לא רוצה לזהם את הסביבה. כרגע אני שומר את השמן המשומש ומחכה לפתרון.

אשמח אם למישהו יש מקום ספציפי באיזור המרכז (עדיפות קרוב לפתח תקוה) בו הוא מוסר שמן משומש.

פורסם

בכל מוסך.

ואתה לא צריך להתחנן. גש למנהל העבודה, הוא ישמח לקבל ממך את השמן. הוא מזדכה עליו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק כדי לסבר קצת את האוזן:

שלא תטעה ותחשוב שמי שמוסמך לאסוף שמן משומש מהמוסכים מטפל בו כראוי ועושה הוקוס פוקוס. בדרך כלל השמן עובר עוד 2 ידיים ונוחת בסוף באדמת הנגב, שם הוא מזהם יפה יפה ולצמיתות, את הסביבה. לעכשיו ולאלפי השנים שיבואו (אם יבואו...).

פורסם

לא ממחזרים שמן מנוע ישן או לפחות שמים בחביות אטומות ברמת חובב???

שופכים את זה שם לקרקע?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. אם הוא עובר מיחזור - אזי שיטת המיחזור בארץ היא מן הפרימיטיביות שיש ויוצרת הרבה זיהום סביבתי. לא כול השמן מגיע שוב לשימוש לאחר מיחזור זה. לשם דוגמא: בצרפת נחנך לפני מספר שנים מיתקן המיחזור המודרני ביותר, אשר בו ממוחזר (או נעשה שימוש) 100% מהשמן המשומש.

2. ואם הוא מגיע לרמת חובב, אז פשוט כדאי לנסוע לשם ולראות מה עושים איתו ואיך משמרים אותו. טוב מראה עיניים.

פורסם
רק כדי לסבר קצת את האוזן:

שלא תטעה ותחשוב שמי שמוסמך לאסוף שמן משומש מהמוסכים מטפל בו כראוי ועושה הוקוס פוקוס. בדרך כלל השמן עובר עוד 2 ידיים ונוחת בסוף באדמת הנגב, שם הוא מזהם יפה יפה ולצמיתות, את הסביבה. לעכשיו ולאלפי השנים שיבואו (אם יבואו...).

חשבתי וחשבתי, ולא הצלחתי למצוא סיבה טובה לעשות את זה.

למה שמישהו ירצה לקנות שמן משומש ממוסכים, רק כדי לזרוק אותו בנגב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המפעל שבוא אבא שלי עובד מייצר כמה מאות ליטרים של שמן משומש בכל חודש. אמנם לא מדובר בשמן מנוע, אבל לאחר השימוש הוא חסר תועלת באותה מידה.

הם מאכסנים את השמן בצובר, ואחת לכמה שבועות מגיעה מיכלית, לוקחת את השמן ומשלמת לבעל הבית תמורת השמן המשומש.

את השמן המשומש שלי אני שופך לשם.

למה אני מספר את זה?

כי אני לא רואה סיבה שמוסך ישלם בעבור פינוי השמן כשיש חברות שרוצות שמן משומש.

ואם יש חברות שרוצות שמן כזה - כנראה שלאדמה הוא לא מגיע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף.

ברשותי 2 בקבוקי שמן מנוע גדול, של אמריקן איג'ל.

אין לי כל שימוש בהם מה אפשר לעשות איתם? לזרוק אסור,לשפוך אסור, מה כן?

פורסם

ברשותי 2 בקבוקי שמן מנוע גדול, של אמריקן איג'ל.

אין לי כל שימוש בהם מה אפשר לעשות איתם? לזרוק אסור,לשפוך אסור, מה כן?

מה כן? מגלגלים את הדף כמה הודעות למעלה ורואים שיש כבר תשובה לשאלה:

גש למוסך, תן לו חינם אין כסף את בקבוקי השמן שלך וסע לשלום.

פורסם

שמתי לב טוב מאוד לתשובות שמעלי, הם הרי ישפכו את זה באיזשהו מקום.

אין איזה אירגון ירוק שאוסף דברים כאלה?

פורסם
שמתי לב טוב מאוד לתשובות שמעלי, הם הרי ישפכו את זה באיזשהו מקום.

אין איזה אירגון ירוק שאוסף דברים כאלה?

אם אכן מדובר בקניית השמן המשומש אז אולי באמת יש איזשהו שימוש חוזר לשמן הנ"ל.

הרי בסופו של דבר מנקזים פסולת שכזו במקום אחד (רמת-חובב נגיד) ומשם חייבים למצוא איזושהי דרך להיפטר מהפסולת.

בתחנות הכח לוקחים את כל האפר שנשאר מהבעירה של הפחמים ומרוקנים אותו עם מיכליות בלב הים- למרות שעל פניו זה נראה מזהם לכל דבר. :shock:

את מי הקירור של פרסטון, אותם אנחנו מנקזים בכמויות ממנועי הטנקים (קרוב ל-120 ליטר למנוע) אנחנו שולחים בחביות לרמת-חובב. מה עושים עם זה שם אין לי מושג.

פורסם

מכיר את התרכיזים הממותקים שמוכרים בחנויות ? כל הזרחניים האלה בטעמים יעני אקזוטיים ?

אז זה זה. "תרכיזי רמת חובב".

פורסם
בתחנות הכח לוקחים את כל האפר שנשאר מהבעירה של הפחמים ומרוקנים אותו עם מיכליות בלב הים- למרות שעל פניו זה נראה מזהם לכל דבר. :shock:

אז זהו שלא - לא מעט אפר פחם מוכנס למלט בתהליך הייצור הסופי שלו (בתהליך הטחינה) - על שקי המלט זה מצויין במפורש - '10% אפר פחם מרחף'.

זו דרך חצי אלגנטית להשתמש שימוש מושכל בפסולת (חצי כי נדמה לי שישנם עקבות של רדיואקטיביות באפר).

יוסי

פורסם

החלטתי ברוח ההומור לתת לך כמה פתרונות יצירתיים :

א. אם תמיד לשכן שלך יש דשא ירוק יותר, אז תתגנב בלילה ותשפוך את השמן אצלו בגינה, הדשא שלו בחמש השנים הקרובות כבר לא יהיה ירוק.

ב. אם לשכן שלך יש רכב חדש, תמרח לו את הרכב בשמן, תסביר לו שזה "ציפוי טפלון"

ג. אם אישתך מתלוננת שלדלת האחורית חורקת כאשר אתה נכנס, אז תשמן לפני כן.

ד. לדעתי השמן שאוספים מהמוסכים לא מגיע לרמת חובב אלא למקדונלד לטובת הצ'יפס שלהם, לכן אתה יכול לקצר תהליכים וישר למסור להם.

מקווה שהצלחתי לגרום לקוראים לחייך :)

• תוכן חדש...