Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממחזרים שמן מנוע ישן או לפחות שמים בחביות אטומות ברמת חובב???

שופכים את זה שם לקרקע?

אמורים לטפל בחומרים מהסוג הזה, ולמנוע מהם להגיע לקרקרע ולזהם את מי התהום של ישראל.

בפועל מה שקורה(על פי כתבה המלווה בתמונות רבות שפורסמה במעריב), החביות אינן אטומות כלל, במקום לקבור אותן באדמה, הן חשופות בשמש, עם הזמן החביות נפרצות והחומרים מחלחלים לקרקרע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עצוב מאד מה שאתם מספרים פה,

יצרתי קשר עם חברה בשם טביב בפ"ת שהם שהם מתיימרים להיות חברה לאיסוף ומחזור שמן משומש וטיפול בחומרים רעילים באופן כללי.

אגב אפשר שמיחזור פירושו הפרדת החומרים המזהמים מהלא מזהמים ונטרולם. אך קטונטי מלהבין...

בכל מקרה אני מחכה לתשובתם לגבי אם הם יהיו מוכנים לקבל את השמן. אם התשובה תהיה חיובית אני אעדכן.

פורסם

לידיעת החברים,

מחברת טביב שאוספת ומטפלת ברעלים (ממוקמת בא.ת. סגולה פתח תקוה) החזירו לי תשובה שהם אוספים שמן משומש בתשלום אך אם מביאים אליהם את השמן הם מקבלים אותו ללא תשלום.

למי שגר בסביבה, אפשר לאסוף את השמן במיכל ופעם בכמה זמן ללכת לרוקן אותו אצלהם...

פורסם

"זה לא אתה, זה אני"

"אני בדיוק אחרי סיום מערכת יחסים"

"מצטער, אבל לא מתאים לי קשר מחייב"

"לפני שקורה משהו בינינו רציתי לספר לך שיש לי איידס (או הרפס, או זיבה וכו, וסליחה על הגסות)"

"מצטער, אבל יש לי קולסטרול גבוה, והרופא המליץ לי להשתמש בשמן זית או קנולה בלבד"

"מצטער, אבל מצנן הביניים שלי מצונן"

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אכן בעיה קשה ומילים קשות.

"זה לא אתה, זה אני"

"אני בדיוק אחרי סיום מערכת יחסים"

"מצטער, אבל לא מתאים לי קשר מחייב"

"לפני שקורה משהו בינינו רציתי לספר לך שיש לי איידס (או הרפס, או זיבה וכו, וסליחה על הגסות)"

"מצטער, אבל יש לי קולסטרול גבוה, והרופא המליץ לי להשתמש בשמן זית או קנולה בלבד"

"מצטער, אבל מצנן הביניים שלי מצונן"

• ספונסר פורום
פורסם

אני יכול לספר מה קורה בשטח אצלי במוסך , היו תקופות עד לפני כ שלוש שנים שבהם המוביל שבא לרוקן את הצובר 1000 ליטר היה משלם לי 300 שח ,כנראה שהיה מה לעשות איתו ,שאלתי פעם מה עושים עם זה והוא אמר שהשמן משמש להסקת תנורים של מאפיות ,לאחר מכן עד לפני שנה אני שילמתי 200 שח עבור הפינוי ,ועכשוי המצב הוא שהפינוי מתבצע ללא שום תמורה לאחד הצדדים.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...