Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכולנו יודעים בגלגל"צ יש איזה 50 שירים שטוחנים אותם וטוחנים עד שנסתם לך החור באוזניים... אולי זה רק אני אבל בשבוע האחרון הם הפסיקו, ומתחילים לשים מוזיקה מגוונת יותר.

רק אני?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אולי הכנסת בטעות דיסק בלי לשים לב ?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בד"כ כשיש בגלגל"צ שינוי ברשימת השירים המחזורית שהושמעה בשעה הקודמת, מדובר כמעט תמיד בעורך מוזיקלי מילואמניק, שמחליף עורך מוזיקלי בסדיר.

הם עושים מילואים קצרים, ותוך יום יומיים תחזור רשימת השירים המחזורית הקבועה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

א' איך זה קשור לפורום?

ב' אם זה כזה מפריע לך אתה פשוט יכול לצלצל ולשאול לפשר השירים

ג' אם ברצונך לדעת איזה שיר נוגןואיזה שיר הולך להתנגן אז הנה קח וקחו כולם אתר שמראה זאת ובעוד כמה תחנות רדיו

http://www.hingi.net/

יום טוב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...