Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי בלאנו שנת 96, האוטו עבר תאונה קטנה בפרונט והתחורר לו הרדיאטור והתעקם המכסה מנוע וכו...

מאז יש רדיאטור חדש שהוחלף כמו כל שאר החלקים שהוחלפו בתאונה במוסך מורשה של סוזוקי.

עכשיו כל פעם שאני ממלא מים ירוקים במיכל הלבן של הרדיאטור הם פשוט נגמרים אחרי יומיים שלושה עד לרמה של יובש טוטאלי!

חשבתי בהתחלה שיש אולי חור במיכל אבל אם לא נוסעים כמה ימים אז הוא נשאר כמו שהוא.

לדעתי זה לא הרדיאטור כי אני בטוח שהוא הוחלף וגם רואים שהוא חדש.

מזה עוד יכול להיות שמבזבז מים בכזו מהירות?

תודה מראש,

רועי.

פורסם

אולי אחד החלקים לא הודק כראוי (זרנוקים, פקק מילוי) וכאשר הנוזל חם הוא רותח כי המערכת לא שומרת על לחץ.

הפתרון - בדיקת המערכת בלחץ.

פורסם

בדוק טיפטופי מים מתחת לרכב כאשר המנוע עובד ללא מזגן. תן למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה 90-95 מעלות ובדוק רטיבויות מתחת לצנרת ובחיבור למערכות. בדוק מים ירוקים מתחת לשטיחים בתא הנוסעים (נהג ולידו). באים לא תגלה כלום גש למוסך שיבדוק את המערכת בלחץ.

גמר חתימה טובה יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אוקיי פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שיוצאים מים מהצד הימני עליון של הרדיאטור, שזה בערך חריץ של 15 ס"מ שיוצאים ממנו מים ירוקים.

האוטו היה במוסך והוא אמר שהוא החליף את הדוד או משהו כזה, הוא אומר שזה החלק העליון של הרדיאטור איפה שהמכסה של המים יושב (כל הרוחב הזה).

האם הוא מחרטט אותי? כי אחרי קצת בלאגן הוא לא לקח כסף בגלל שזה היה תיקון שלהם בעבר....סיפור ארוך.

פורסם

סתם שאלה, האם פתחת את הפקק של הרדיאטור ובדקת שהרדיאטור מלא עד הסוף? ז"א, לפני שמילאת מים במיכל.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

בדוק, הוא לא היה מלא...

אם הוא היה מלא והייתי ממלא גם במיכל אז פשוט המים היו גולשים מהחלק הסדוק העליון של הרדיאטור, ואם לא הייתי ממלא אז הם היו יוצאים ברגע שהם מתחממים ונהפכים לאדים מבלי שהמים יגיעו עד למעלה.

בקיצור רוב הזמן הרדיאטור היה ריק לדעתי והמאוורר לא הפסיק לעבוד.

בכל מקרה לשאלתי...מזה הדוד?

נדמה לי שהוא החליף את החלק העליון של הרדיאטור וזה פתר את זה.

• תוכן חדש...