Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ! יש לי שאלה אל מנהלי הפורום,בזמן האחרון(בערך כחודש) אני מרגיש שמישהו משתמש לי בשם המשתמש שלי,לפעמים אני נכנס לבדוק מתי הייתה הפעילות האחרונה שלי ואז אני מגלה שבשעה מסויימת הייתי מחובר כשאני ביכלל לא הייתי בבית או לייד המחשב,כמו כן אני מקבל הודעות פרטיות שונות ומשונות ומאנשים שאני ביכלל לא אמור לקבל מהם.

יש מצב שמישהו פרץ לי לשם המשתמש ומשתמש בו? האם היו מקרים דומים בפורום?

מקווה לעזרתכם! תודה מראש.

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה שיימיר!

לא חוץ ממנה,כי אני לפעמים מתחבר מאצלה בבית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...