Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לנו במשפחה רובר 620SI, הרכב אמנם עבררק 125K (יד ראשונה) אך חוץ מאלטרנטור שלא מזמן הלך (משופץ + עבודה 1300 ש"ח במוסך המרכזי בפתח תקווה) האוטו מאוד אמין, לא עושה בעיות, נוסע מעולה, לאורך כל חייו לא הייתה בעיה אחת.

לי אישית יש בעיה עם החוזק של המזגן בימים קרים (אולי חסר קצת גז) - דווקא אצלי ב- R25 המזגן מקפיא. תבדוק באמת שלא חסר מזגן או אולי צריך לנקות את הפילטר?

ולדעתי המושבים מקדימה לא כ"כ נוחים (מושבי עור), התמיכה לגב התחתון בולטת מדיי. - איזה קטע, זו דווקא בדיוק הסיבה שקניתי את ה- R25, התמיכה לגב התחתון :-) אצלי, אגב, היא ניתנת לכיוון באמצעות כפתור בצד ימין של המושב (באמצע הגובה, בערך) , כמו למשל ברכבי וולבו. אצלך לא?

בגדול אני מאוד ממליץ - גם אני ;-)

מוטי

- איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לנו הייתה רובר 416 99 יד ראשונה יהי זכרה ברוך הלכה בתאונה.

לענייננו,היא הגיעה אצלנו ל120K אחרי 4 שנים על הכביש,היו לה תקלות לא רציניות בכלל כמו מדחס של המזגן הלך,יוניט חום מנוע והריפוד בדלתות ובגג התנפח ודרש תיקון,חוץ מזה זה האוטו שהכי אהבנו בהיה לנו במשפחה,לא קנינו עוד פעם בגלל הירידת ערך הדרסטית (אני מדבר על לפני 3 שנים) אבל חוץ מזה מומלץ מאוד. אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה416 בנזין.

פורסם

תודה לכולם, אתם עוזרים לי והמון.

אשמח מאוד לקרוא תגובות נוספות על הרכב הזה ספציפי (רובר 600/620 לא טורבו).

אני בינתיים הולך לראות כמה רכבים, ואבדוק אותם במוסך מורשה.

אם מישהו שומע על משהו כזה (חוץ ממה שמפורסם ביד שנייה, פוקוס וקרטל כי אני מסתובב שם הרבה) אשמח לשמוע.

שוב תודה! 8)

שנה טובה לכולם!

וצום קל וגמר חתימה טובה למי שצם! :-)

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

כמובן אם היתה עובד במוסך של סובארו (או כל רכב אחר) - היתה אומר סובארו(או כל רכב אחר) מלא תקלות ...... כי למוסך של רובר מגיעים רוברים ולמוסך של סובארו מגיעים סובארו.

שלום לכולם

אני באמת לא רוצה לשבור פה את ההגמוניה של "זה אחלה רכב"

אך מניסיוני כמכונאי רכב במוסך הראשי של רובר כארבעה חודשים יש לי דבר אחד לומר :

שומר נפשו ירחק !

אני מדבר כרגע על כל רכבי רובר ( כולל לנד רוברים למיניהם ), להלן חלק מהבעיות :

חשמל, שלדה, הגה, מנוע ,הילוכים, טורבו, קירור מנוע , צבע מתקלף/נשרף, גומיות בדלתות, דיפרנציאלים, מחשב רכב/ דרך, קריאה לתיקון תקלה בטרם הרכב אפילו עלה על הכביש !

חוץ מזה שכמעט ואין רכב שלא עבר פעמיים חריטת ראש מנוע - אין ( שלא יספרו לכם אחרת ) , הכי הרבה ה 216,

דגמי ה 600 הם באמת יותר טובים באמינות ( מנועי הונדה ) אך הם הורכבו ע"י בריטים שכנראה היו שיכורים.

זהו מצטער שלכלכתי הרבה כל כך, אך הייתי חייב לומר את דעתי לבחור שרוצה לרכוש שחשוב שידע.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

עידכון,

אני מתחיל לנטות לכיוון גירסאות הטורבו, וה-800.

מכיוון שאין הרבה 600 1999, ואני לא מוצא משהו מתאים.

מישהו יכול לספר לי קצת על המחלות שיש לגירסאת הטורבו?

על המחלות שיש ל-800?

וסתם כדא"ג כמה עולה טיפול 100000 לרובר 620?

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

בגדול, טיפול לרובר עולה כמו טיפול לכל אוטו ברמתו (שוב יש להשוות לרכבים כמו הונדה אקורד ולא סיוויק).

אל תתיאש, תמשיך לחפש 600, אולי תרד בשנתון ל-98 או אפילו 97, אם תמצא אחת שמורה, זה לא כ"כ משנה לדעתי.

600 טורבו - המנוע הוא מנוע מתוצרת רובר ולא הונדה, הרבה רכבים עברו תחת ידיים בעיתיות שהתעללו בהם וכמו כל רכב מודגש יש לבדוק בשבע עינייל את הטורבו שכן החלפתו לא זולה כלל.

800 - הייתה לי בעברי הרחוק 827, אחד הרכבים הטובים שהיו לי, אם זאת עלויות האחזקה יקרות משמעותית מה-600. דגם ה-827, עדיף על ה-825 מכיוון שלאחרון יש מנוע KV6 של רובר הרגיש (מדיי) לבעיות בראש המנוע ואילו ב-827 יש מנוע (וגיר) של הונדה שהתחיל את דרכו מתישהו בשנות השמונים בהונדה לג'נד.

עצתי לך - הרובר הכי מותאמת ומוצלחת לארץ היא ה-620, היא הכי אמינה (יחסית) והכי פופולרית (אחרי ה-200 הלא מוצלחת). תמשיך לחפש קצת ורכוש אחת כזאת.

אופציה נוספת היא ה-416 שהוא גם כן רכב טוב.

פורסם

כדאי לדעת שלפי דיווח של חבר הפורום (ESI, אני חושב שקוראים לו), את דגמי ה- 800 הישנים קשה למכור, וכאשר הם נמכרים זה משמעותית מתחת למחירון. אם אכן דגם ה- 800 מעניין אותך, נסה ליצור עימו קשר בה"פ, נדמה לי שהוא מכיר מישהו שמוכר, אם כי ב- yad2 יש שני רכבי 827 מבטיחים, אחד עם 120K ק"מ בלבד, לפי הפרסומים שם.

בדגם הטורבו שי לבדוק, כאמור לעיל, את הטורבו, שעלותו לא זולה בכלל.

offtopic: אני לא שותף לקטילת דגמי ה- 200. יש לי R25 שהיא שדרוג של ה- 200 ואני מאוד מרוצה, ובנוסף אני מכיר שני בעלים של רכבי 200 למיניהם ושניהם גם מאוד מרוצים.

בסופו של דבר, הרובר היא קצת כמו אלפא בריטית, או סיטראון ספורט אם תרצה: אם טופלה כיאות ובמוסכים מורשים (בלבד!) היא תשרת אותך נאמנה ובזריזות ראויה לציון. אם לא - לך תדע.

והעיקר: שתקנה כבר ותראה לנו תמונה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...