Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וערב טוב לכולם!

יש לי כמה שאלות בסיסיות בקשר למערכות סטריאו, אשמח לקבל עליהם תשובה.

כאשר קונים פאנל, בדרך כלל הוא 4X52 , 4X40 וכו, כלומר העוצמה וכפול כמה רמקולים הוא תומך?

אם הדבר כך, כאשר מחברים למערכת כזאת, זוג אחוריים, זוג קדמיים, וזוג טוויטרים בעצם משתמשים ב6 רמקולים, ולא ב4 כפי שהמערכת תומכת, האם הדבר בריא למערכת, האם הוא מוריד מהעוצמה הסופית של השמע לולא היו מחוברים 4 רמקולים כמו שאמורים להיות?

כמו כן יש לי עוד שאלה, ברכב שלי, סופר לנסר יש מקום ל2 אחוריים, ב2 דלתות הקדמיות יש הכנה לעוד 2 רמקולים, ויש בדש בורד למטה בכל צד מין מקום כזה עם רמקול בתוכו, אם אני לא טועה 4 אינץ'.

האם אוכל להתקין 2 רמקולים אחורים, 2 קדמיים בדלתות הקדמיות (6 וחצי אינץ') ועוד 2 רמקולים במקום שדיברתי עליו בדשבורד (4 אינץ), וזה יהיה במקום הטוויטרים.

מצטער אם עשיתי סלט,

חג שמח וגמר חתימה טובה!

פורסם
חג שמח וערב טוב לכולם!

יש לי כמה שאלות בסיסיות בקשר למערכות סטריאו, אשמח לקבל עליהם תשובה.

כאשר קונים פאנל, בדרך כלל הוא 4X52 , 4X40 וכו, כלומר העוצמה וכפול כמה רמקולים הוא תומך?

בערך. 4 הכוונה לערוצים, לערוץ, בדכ מחברים רמקול, או רמקול וטוויטר בנוסף, או חלק מקומפוננט (מידבאס ,טוויטר ,והקרוסאובר הפאסיבי שלהם)

אם הדבר כך, כאשר מחברים למערכת כזאת, זוג אחוריים, זוג קדמיים, וזוג טוויטרים בעצם משתמשים ב6 רמקולים, ולא ב4 כפי שהמערכת תומכת, האם הדבר בריא למערכת, האם הוא מוריד מהעוצמה הסופית של השמע לולא היו מחוברים 4 רמקולים כמו שאמורים להיות?

אין בעיה, הטוויטר לא מייצר בעיה כזו, הוא לא רמקול.

כמו כן יש לי עוד שאלה, ברכב שלי, סופר לנסר יש מקום ל2 אחוריים, ב2 דלתות הקדמיות יש הכנה לעוד 2 רמקולים, ויש בדש בורד למטה בכל צד מין מקום כזה עם רמקול בתוכו, אם אני לא טועה 4 אינץ'.

האם אוכל להתקין 2 רמקולים אחורים, 2 קדמיים בדלתות הקדמיות (6 וחצי אינץ') ועוד 2 רמקולים במקום שדיברתי עליו בדשבורד (4 אינץ), וזה יהיה במקום הטוויטרים.

מכשירים מסויימים תומכים בכך, בכל אופן זה מיותר. זוג רמקולים קדמי מספיק, וסט טוויטרים למעלה בפינות הדשבורד ,או במקום ראוי אחר.

מצטער אם עשיתי סלט,

חג שמח וגמר חתימה טובה!

התשובות, בכחול, בגוף השאלות שלך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבנתי תודה לכולם על העזרה וחג שמח.

אחרי ההעברה הרכבתי פאנל של JVC, שפועל מצוין ואני מרוצה ממנו.

רמקולים אחוריים של קליפורניה בום 230 ואט,

ובנתיים מחוברים עוד 2 קדמיים 3 וחצי אינץ' קטנטנים בדש בורד, שאינם מספיקים בנתיים,

במהלך השבוע אני אתקין בנוסף אליהם עוד 2 רמקולים 6 אינץ' בדלתות.

האם אוכל להשתמש בכל השישה, מכוון שהרמקולים בדש בורד הם ממש כמו טוויטרים טיפה יותר חזקים אולי הם 3 וחצי אינץ'.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...