Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי מחר באתר ההנצחה במחנה הרצוג ראיון למודיעין.

הסבירו לי פחות או יותר, רציתי לדעת אם מה שרשמתי על המפה שמצורפת נכון.

כמו כן מתי כדאי לצאת בבוקר אם הראיון הוא ב10. אני יוצא ממחלף קסריה. וכנראה ששם אני יסתובב לא מעט למצוא את אתר ההנצחה הזה.

החניה היא בתשלום? תווי חניה? חינם?

תודה רבה!

הרצוג.JPG

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אם אתה מגיע עם רכב, עליך לנסוע באיילון עד היציאה לסינמה סיטי, להמשיך ישר בככר הראשונה ולפנות ימינה בככר השניה. אתה תחצה גשר ולאחריו תגיע לעוד ככר שמצדה השמאלי מגרש חניה, שם תשאיר את מכוניתך (בחינם).

עליך לחצות את הכביש לכיוון דרום ואתר ההנצחה יהיה מצד ימין שלך.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מגיע מכיוון פתח תקוה, על כביש מספר 5, אתה עובר את מחלף הכפר הירוק ובפניה הראשונה ממש לפני הגשר של ההולכי רגל ולפני הירידה לאיילון צפון\דרום, אתה פונה ימינה למתחם גלילות.

סע בערך 300-400 מטר שבמהלכם תעבור 2 צמתים עם אפשרות לפניה שמאלה. הפניה השניה היא לאתר הנצחה ואם תמשיך לנסוע ישר (עוד כ 100 מטר) תגיע לכיכר.

אחרי הכיכר מצד ימין יש מגרש חניה חינם, אתה יכול להחנות שם וללכת ברגל כמה מטרים חזרה לאתר ההנצחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מגיע מכיוון צפון על כביש מס 2.

בצומת גלילות פרסה ואז ימינה לסינמה סיטי.

עכשיו אתה אומר ימינה בכיכר השנייה? לפי מה שהבנתי זה אמור להיות בשלישי.

עכשיו בקשר לזמן, מתי כדאי לצאת אם אני צריך להיות שם ב 10 ואני עוד יסתובב שם כדי למצוא את המקום?

היכן שסימנתי מחנה וחניה זה אלו המקומות?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הנה המפה המתוקנת.

אם אתה מגיע מכביש החוף מכיוון צפון - הכי קל לבצע פרסה בצומת גלילות, ולפנות ימינה לתוך הסינמה סיטי.

בכיכר הראשונה (הכניסה לסינמה) - ישר.

בכיכר השניה - ישר.

עולה על גשר.

יורד מהגשר, הכביש מתעקל בחדות שמאלה.

מגיע לכיכר שלישית - החנייה מצד שמאל שלך, האתר מצד ימין.

הרצוג.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרצוג על שום מה ?

גם בחר את סמל החבצלת של החייל, גם היה ראמ"ן וגם נשיא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה לכולם, רק בבקשה מתי כדאי לצאת? יש פקקים בשעות הבוקר?

אני יוצא ממחלף קסריה ואני צריך להיות שם נניח ברבע ל 10.

תודה רבה.

• תוכן חדש...