Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי משפטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימודי משפטים יש כיום ברוב המכללות והאוניברסיטאות.

ככלל, המכללות תהיינה יקרות יותר, אע"פ שניתן למצוא גם מכללות ששכר הלימוד בהן אוניברסיטאי למהדרין. רק לדוגמה: שנת לימודים במכללת נתניה תעלה לך כ-25K ש"ח לעומת שנת לימודים באריאל שתעלה כ-9K בלבד!

קח בחשבון שלאוניברסיטה יותר קשה להתקבל מאשר למכללה בגלל שע"פ רוב מספר המקומות בה מוגבל יותר.

זהו בגדול, אם יש משהו ספציפי יותר אז תשאל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זהו בגדול, אם יש משהו ספציפי יותר אז תשאל.

כן, בטח.

1) כמה שנים צריך ללמוד, ז''א זה מחולק לפי תארים או משהו?

2) אילו תנאי קבלה ישנם בדרך כלל? חייבים פסיכומטרי?

3) האם יש לימודים בסגנון "אוניברסיטה הפתוחה", או משהו כזה, כאשר ניתן ללמוד בשעות הערב?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא נראה לי שיש טעם ללמוד משפטים במכללה כי יש גם ככה מספיק עורכי דין שסיימו אוניברסיטה.

חוץ מיזה, צריך ללמוד מקצוע שנראה לך מעניין. זה מעניין אותך ללמוד את כל החוקים האלה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
חוץ מיזה, צריך ללמוד מקצוע שנראה לך מעניין. זה מעניין אותך ללמוד את כל החוקים האלה?

כן. זה לא הענין של ללמוד חוקים אלא של השכלה/מקצוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
כן, בטח.

3) האם יש לימודים בסגנון "אוניברסיטה הפתוחה", או משהו כזה, כאשר ניתן ללמוד בשעות הערב?

מצטער שמתעלק על השירשור

אני שוקל ללמוד בודק תוכנה. רציתי לדעת לגבי 1, ו 2 אם למישהו יש מושג תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כן, בטח.

1. עד כמה שידוע לי, לימודי התואר אורכים שלוש שנים, לאחריהן יש שנת התמחות (סטאז') ולאחריה עליך לעבור את בחינת לשכת עורכי הדין.
  2. תנאי הקבלה משתנים ממוסד למוסד. לאחרונה נודע לי על מגמה של העלאת תנאי הקבלה, ולא בגלל שהלימודים כאלה קשים אלא בגלל שישנה בעיה של ביקוש שגובר על ההיצע בכל מה שקשור בלימודי משפטים וקיים צורך להפעיל אמצעי סינון קפדניים יותר. בד"כ יותר קל להתקבל ללימודים במכללה (אגב, לחלקן גם לא צריך אפילו פסיכומטרי!), רק קח בחשבון את מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי לגבי המכללות (כסף). מעבר לכך, יש מקומות עבודה שדורשים שהתואר יהיה מאוניברסיטה בלבד ולא מכירים בתארים שהוצאו במכללות (דרישה תמוהה קצת בעיני).
  3. אין לי מושג, למה לא לבדוק ישירות מול האוניברסיטה הפתוחה? ;)

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדיקות תוכנה? ככל שידוע לי הולכים ללמוד קורס בודקי תוכנה או קורס מהנדס בדיקות, מקבלים הסמכת ISTQB אאל"ט. איפה לומדים? אני מכיר 3 מקומות: סלע יוניברסיטי, מכללת נס, וגון ברייס, בטח יש גם כן עוד כמה מקומות כאלה. תנאי קבלה? תעודת זהות. :)

נ.ב

בשביל ראיון עבודה בQA אתם צריכים קומבינות?

ROOONEEYY

פורסם
בדיקות תוכנה? ככל שידוע לי הולכים ללמוד קורס בודקי תוכנה או קורס מהנדס בדיקות, מקבלים הסמכת ISTQB אאל"ט. איפה לומדים? אני מכיר 3 מקומות: סלע יוניברסיטי, מכללת נס, וגון ברייס, בטח יש גם כן עוד כמה מקומות כאלה. תנאי קבלה? תעודת זהות. :)

נ.ב

בשביל ראיון עבודה בQA אתם צריכים קומבינות?

אם אני לומד בודק תוכנה בסלע, או במכללת נס יש סיכוי שאמצא עבודה בתחום?

פורסם

סביר להניח שכן. אני מדבר מניסיון לא אישי אלא של מישהו קרוב אלי שלמד בדיקות בסלע, מתוך כ14 אנשים בקבוצה שלהם, 12 מתוכם מצאו עבודה בבדיקות לאחר מכן. מה שכן הניסיון פה הוא דיי חשוב, וטוב יהיה אם יהיה לך תואר נלווה להסמכת הISTQB (נאמר תואר במדעי המחשב, או הנדסת תוכנה וכ"ו).

ליותר מידע פנה פשוט למכללת NESS, או לג'ון ברייס או לסלע, הם יספקו לך מידע. ותקרא קצת כאן כדי לקבל תמונה כללית לגבי הדרישה:

http://www.alljobs.co.il/SearchResultsGuest.aspx?page=1&position=1030&region=&type=

ROOONEEYY

פורסם
סביר להניח שכן. אני מדבר מניסיון לא אישי אלא של מישהו קרוב אלי שלמד בדיקות בסלע, מתוך כ14 אנשים בקבוצה שלהם, 12 מתוכם מצאו עבודה בבדיקות לאחר מכן. מה שכן הניסיון פה הוא דיי חשוב, וטוב יהיה אם יהיה לך תואר נלווה להסמכת הISTQB (נאמר תואר במדעי המחשב, או הנדסת תוכנה וכ"ו).

ליותר מידע פנה פשוט למכללת NESS, או לג'ון ברייס או לסלע, הם יספקו לך מידע. ותקרא קצת כאן כדי לקבל תמונה כללית לגבי הדרישה:

http://www.alljobs.co.il/SearchResultsGuest.aspx?page=1&position=1030&region=&type=

תודה פליקס:-D בדקתי את האתר רוב ההצעות עבודה רוצים מדעי המחשב בנוסף.

אני עדין מתלבט אם ללמוד קודם בדיקת תוכנה, ולאחר מכן מדעי המחשב או ההפך :-)

פורסם

הבעיה הכי גדולה עם משפטים היום זה לא לא להתקבל ולא לסיים אלא למצוא עבודה בתחום,

יש כ"כ הרבה עו"ד שמסיימים כל מחזור מכ"כ הרבה פקלוטות ולא פעם נשארים ללא עבודה זמן רב.

וגם שמוצאים בד"כ אלו עבודות עם המוווון שעות ושכר לא מספק.

• תוכן חדש...