Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אזעקה של CLIFORD ברכב, כשאני מפעיל אותה דרך השלט החלונות נסגרים אוטומטית אבל הסאן רוף לא נסגר אוטומטית ונשאר פתוח, מה אני צריך לעשות בכדי שהוא יסגר אוטומטית עם הפעלת האזעקה? אני מאמין שאלו רק חוטים שצריך לחבר לא?

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

כפי שיש מרימי שמשות יש מנגנון כזה לסאן רוף שצריך לרכוש ולהתקין. כשרציתי לעשות זאת בזמנו ב-RSI ואחר כך ב-106 XSI עם סאן רוף מגנות נאמר לי ע"י מספר מתקינים שזה לא מומלץ ומביא לשחיקה ובלאי במנגנון הפתיחה/סגירה של הסאנרוף.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

מה אתה אומר, הייתי בטוח שפשוט צריך לחבר את החוטים של הסאן רוף למנגנון של האזעקה.

מוזר שצריך מנגנון שלם בשביל זה

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

שלשום התקנתי שלטי נוחות לנעילה מרכזית וזה עלה 300 שקל עם המנגנון והעבודה, ואת המנגנון כדי שהחלונות יסגרו זה עוד 200 שקלים. אני לא חושב שיש הבדל בין הסאנרוף לחלון ככה שזה בערך המחיר 200 שקל.

פורסם

אבל הסנרוף ביונדאי הוא חשמלי.. עדיין צריך מנגנון מיוחד שיסגור? אי אפשר פשוט לחבר את הכפתור של הסגירה להזעקה ואז שאני מפעיל אותה היא סוגרת את הסנרוף?

• תוכן חדש...