Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל למה לפתוח ת'רד חדש ? קיימים כמה ת'רדים בנושא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

באיזה ווינדוס אתה משתמש?

אני יכול למכור לך את ההגה שלי אבל החסרון היחידי שיש לו דרייברים רק ל98 :roll:

זה הגה רוטט של InterAct בזמן ששיחקתי בו מאוד נהנתי ולדעתי הוא יותר טוב מההגה הרוטט של מיקרוסופט. שוב החסרון היחידי שהז*נ*ת לא הוציא דרייברים לאקספי/2000.

Scooby WRX

פורסם
אני מחפש הגה שיתאים למשחק LFS

שיהיה זול.

אם אתה לא מתכוון להשקיע הרבה כסף אז יש 2 הגאים מומלצים, אחד של מיקרוסופט והשני של לוג'יטק. לי יש את הלוג'יטק, לפי דעתי הוא טוב יותר מהמיקרוסופט (שחקתי קצת על ההגה של מיקרוסופט לפליסטיישן ואני מעריך שזה בערך אותו הדבר). המיקרוסופט קצת יותר מיושן מהלוג'יטק ...

כמו כן יש את ההגה של מומו ולוג'יטק (ההגה שליביו מחפש) שאני שמעתי עליו רק דברים טובים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלושת ההגאים ... הלוגיטק די מוגבל בתזוזה אבל מרגיש יותר טוב לדעתי מהמיקרוסופוט...

המיקרוסופט מעוצב יותר אבל די מת לדעתי...

אני אישית מת על הMOMO פרו שלדעתי ההגה הכי טוב....

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קניתי לפני חצי שנה בנטאקשן הגה כחול עם ידית הילוכים ופדלים ב150 ש"ח אם אני לא טועה כולל משלוח והכל במכירה קבוצתית.

הוא לא רוטט אבל הוא מדויק ברמות סיבוב ובדרגות גז-

יש לי איזו שריטה מאז ומעולם מידי פעם אני אוהב לשחק במירוצים בנסיעה שפויה ואיטית רק שעם מקלדת זה היה קשה, כי להשאר על מהירות איטית קבועה זה קשה, כל הזמן ללחוץ ולשחרר גז, במקום זה כעת אני רק לוחץ חלש על הגז ממש כמו באוטו.

לצערי יצא לי לשחק בו רק כמה ימים בקולין מקריי 2 ומאז פשוט לא יצא לי- שיחקתי בו מספר פעמים שאפשר לספור על שתי ידיים וגם זה היה לפני יותר מ3 חודש.

שורה תחתונה, מי שמחפש הגה זול זו ה תשובה בשבילו.

:-D

פורסם

בפנדה מביאים רק את הMOMO Force

שזה הדגם הישן

אם למישהו יש מושג מאיפו מביאים את הMOMO Racing של לוגיטק שיזרוק עצם....

Then dying is forgetting

פורסם

אבל ... המומו רייסינג בא עם ידית הילוכים נפרדת ... וכמו שאמרת הוא יותר זול ... מה שלצערי כרגע משחק תפקיד חשוב ... כי מבחינת ההגה אני מוכן להתפשר בין שניהם אבל לא לרדת לרמה של המייקרוסופט... ולא לקפוץ , מי שנהג עליהם יודע שהם כמה רמות מעל

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...