Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?  

75 הצבעות

1. 1. פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?

• פרננדו אלונסו
      26
    • מיכאל שומאכר
      33
    • לא משנה לי העיקר שישאר מותח עד הסוף
      16

פוסטים מומלצים

פורסם

שומאכר עשה את זה ללא כל דיווח בקשר שאלונסו מהיר ממנו .

לכן , הוא לא ידע שאלונסו מהיר ממנו והוא גם נענש על כך !

מי יודע אולי הנקודות במירוץ הזה הם אלו שיחסרו לו לאליפות הנוכחית בסוף העונה .

השחצנות של אלונסו כלפיי שאר הנהגים היא לא היתה מעידה חד פעמית אלא לאחר מירוץ הוא פתח "בריקוד בג'ונגל" אל מול מתחריו .

ללא כל ספק שומאכר לא מושלם ולא קרוב לזה .אבל לצערי זה משהו שקרה כמעט לכל הנהגים כמעט אם זה סנה או פרוסט וכו'...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנחנו נכנסים פה לויכוח עקרוני .

שומאכר עשה את זה מסיבה אחת ברורה ופשוטה - הוא ידע שלא משנה למי הוא מפריע , ככה הוא יבטיח את עמדת הזינוק הבכירה במרוץ , שבו הזינוק זה יותר מחמישים אחוז מהמרוץ עצמו .

הוא נענש על זה שחסם את המסלול וסיכן נהגים אחרים .

אתה צריך לקרוא את תגובות הנהגים שהיו על המסלול או כל מיני אנשים אחרים שמבינים מעט יותר ממני או ממך בכדי להבין עד כמה חמור היה המעשה שלו .

רוזברג סניור היטיב להתבטא בעניין ואמר שהעניין דפוק !!! ואני בכוונה לא מצטט ומתרגם .

אני חושב שאתה טועה וחוטא פה בעניין הזה אם במתכוון ואם לא .

שומאכר אף פעם לא היה כוס התה שלי (אני בכלל שותה קפוצ'ינו ) אני מחסידי איירטון סנה , שגם הוא לא חסיד גדול , ונראה לי שאי אפשר להשוות בכלל בין ההתנהגות של שומאכר לזו של אלונסו .

תנסה להבין רגע על מה מדובר פה בכלל ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אתה כנראה לא מתאמץ להבין אותי . אני לא טוען ששומאכר צדיק .

גם לא שהוא עשה משהו פשוט חמור מאלונסו .

אלא שלי קל יותר להבין את התנהגות של שומאכר לעומת של אלונסו .

שומאכר חשב על המירוץ נטו בהתנהגות שלו . כמו סנה , גם מבחינתו הניצחון הוא הכל . התנהגות בזויה אבל היתה לה סיבה .

אלונסו פשוט התנהג מגעיל . אבל אין שום סיבה להתנהגות הזו .

קל וחומר כשהוא חוזר על זה מס' פעמים .

אל תשכחו,

פורסם

:lol:

סגור !

בכל מקרה , שנינו מסכימים שגם אלונסו וגם שומאכר הם נהגים ענקים !

לא במידות הגוף לפחות .

( חוץ מזה שהראש של אלונסו ממש גדול ביחס לגוף . וקוביצה הזה פשוט ענק ולא ברור איך הוא נכנס למכונית פורמולה... די ! מספיק ! אני הולך לשתות שוקו .)

אל תשכחו,

פורסם

דובי, בשבילך.

אדי גורדון היה זה שהחתים את מייקל שומאכר לקראת הגרנד-פרי הבלגי (לאחר שאיבד את ברנרד גאכוט שנעצר עקב התפרעות במונית בלונדון) וכבר במקצי הדרוג הימם מייקל את עולם הפורמולה בתוצאה שביעי על הגריד וזאת בפעם הראשונה בה נהג בפורמולה 1.

פלאביו בריטורה באחד המהלכים השנויים במחלוקת מאז, החתים את מייקל מיד לאחר הגרנד פרי הבלגי, תוך כדי תשלום פיצוי בגין הפרת חוזה לאדי גורדון.

והשאר כתוב בספרי ההיסטוריה.

הייתי שם במונזה 1991 כדי לראות את שומאכר נוהג בפעם הראשונה במדי בנטון.

בחדר אחד עם ענקים כמו נייגל מנסל שניצח עם איירטון סנה שסיים שני ואלן פרוסט שהגיע שלישי.

שומאכר הגיע באותו גרנד פרי רק חמישי.

ב 1 למאי 1994 נהרג איירטון סנה ובזה בעצם הסתיימה תקופה של דור הנפילים.

מאמצע שנות ה -80 ותחילת שנות ה-90 כשנהגים כמו ניקי לאודה, קקה רוזברד, אלן פרוסט, איירטון סנה , נלסון פיקה, נייגל מנסל, גרהרד ברגר, זאן אלסי, ריקרדו פאטרסה ואחרים, איישו את הגריד.

לא היה מקבץ כזה של נהגים איכותיים שהתחרו על אותה משבצת .

מייקל שומאכר לטוב ולרע, הגיע בשלהי אותה תקופה לפורמולה 1 העימות בין סנה לפרוסט כבר סחט כל תאור אפשרי מכתבי הספורט של אותה תקופה,

ומייקל עם כשרון אדיר, שרבים ראו בו כיורש של איירטון סנה, לאחר ניצחון בודד בעונת 92 וניצחון בודד גם בעונת 93 , זוכה באליפות הראשונה שלו לאחר 8 ניצחונות דווקא בעונת 94 בה מאבד העולם את איירטון סנה (כן הוא גם מנצח בסאן מרינו באותו יום ארור).

וכך התחילה התקופה בה זהר הכוכב שומאכר כמעט לבד ללא תחרות מול נהגים ברמתו כפי שהיה בדור הקודם.

נקודה קטנה מתחום אהוב אחר שתמחיש, שימו לב כמה מתסכל לנהוג ב - WRC כשמולך מתחרה סטסטיאן לואב ולך קוראים מרטין גרונהולם.

מייקל שומאכר בעיני הוא שילוב של שני הנהגים הגדולים ביותר בתקופתנו, איירטון סנה עם הנשמה האדירה הטמפרמנט המתפרץ והדם הברזילי החם ואלן פרוסט "המהנדס" השקול המחושב והמהיר כברק.

מייקל שומאכר לבטח הינו גדול נהגי הפורמולה 1 של כל הזמנים, לא בגלל שאהבתי לראות אותו נוהג במיוחד, אלא בגלל היכולת שלו להיות מהיר כמעט בכל מצב והיכולת שלו להניע קבוצות שיעשו מעל למקסימום עבורו.

אסטרטג, טקטיקן, מחושב, קר, ברוטלי לעיתים על המסלול הכל נאמר על שומאכר.

וצריך לזכור הבחור יודע לנהוג.

לכן מה 1.5.94 הפכה פורמולה 1 למשעממת.

איתן

בב"ח

איתן

פורסם

איתן

אדי ג'ורדן ולא גורדון .

מיכאל שומאכר נהג בג'ורדן ולא חתם שם חוזה אלא מכתב כוונות וזה הפיספוס הגדול ביותר שלו בהיסטוריה כנראה .

מיכאל שומאכר הוא לדעתי לא גדול נהגי הפורמולה-1 בכל הזמנים אלא בעל הסטטיסטיקה הטובה ביותר , שחלקה נבע מזה שלא היתה לו תחרות ממשית בתקופתו .

הבעיה שלי עם שומאכר , מבחינה מקצועית , הוא תמיד דאג שלא יהיה לו בן-זוג תחרותי או שבן-הזוג יוגבל בחוזה שלו וזה דבר שאיירטון סנה בימיו הגדולים לא עשה , דגש על ימיו הגדולים כי כאשר סנה נהג בלוטוס הוא הגביל את ג'וני דאמפריז ואת נאקאג'ימה בדיוק כמו ששומאכר עושה , כאשר סנה עבר למקלארן הכל היה פתוח .

יותר מזה , איירטון סנה חיפש להגיע לקבוצה הטובה ביותר עם המכונית הטובה ביותר - מקלארן הונדה של אותה תקופה - ולהתחרות נגד פרוסט כשווה מול שווה .

חלק מהסטטיסטיקה של שניהם "נפגעה" כתוצאה מהקרבות בינהם .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

מכתב כוונות או חוזה אני לא נכנס לסמנטיקה.

אבל במונזה 1991 השיחה בחדרי העיתונות וברחבי הפאדוק הייתה מייקל שומאכר

והמעבר המהיר (מידי, אולי) לבנטון.

וכן, הוא הנהג הטוב בהיסטוריה.

איירטון סנה עד למעבר למקלארן ביחד עם פרוסט תמיד ציוות לידו בן זוג שלא איים עליו ועל תפקוד הקבוצה עבורו.

תאר לעצמך עוד נהג ברמתו של שומאכר ב 8 שנים האחרונות שפרארי הייתה רוצה להחתים.

מעניין לא.

לאיזה מצבים היינו נחשפים ולאיזה רמה.

וזה בדיוק מה שהיה בימיהם של סנה ופרוסט וכל כך חסר בעידן שומאכר.

ובבקשה לא להשחיז אותי על האיות מצרפתית לעברית. העיקר שהבנתם.

איתן

בב"ח

איתן

פורסם

היי לכולם, אני ממש לא יודע מי יהיה האלוף הבא, מה שאני כן יודע שיקח עוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן למצוא מישהו שיגיע לקרסוליים של מיכאל שומאכר, וממש רלונטי לנסות להשות את איירטון סנה שנהרג לפני המון שנים במקצוע הזה ולא משנה מה שהיתה הסיבה, ומיכאל שומאכר, היום ללא צל של ספק לכול המומחים במקצוע הזה מיכאל שומאכר הוא הגדול מכולם ( צר לי דובי ), מה שכן הייתי רצה לראות ששומכאר יהיה פעם אחרונה אלוף העולם,יש לי הרגשה שלא שמענו את המילה האחרונה ממנו בעסק הזה, הוא היום יכול לממן את כל הוצאות המלחמה האחרונה שלנו :lol:

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
היי לכולם, אני ממש לא יודע מי יהיה האלוף הבא, מה שאני כן יודע שיקח עוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן למצוא מישהו שיגיע לקרסוליים של מיכאל שומאכר, וממש רלונטי לנסות להשות את איירטון סנה שנהרג לפני המון שנים במקצוע הזה ולא משנה מה שהיתה הסיבה, ומיכאל שומאכר, היום ללא צל של ספק לכול המומחים במקצוע הזה מיכאל שומאכר הוא הגדול מכולם ( צר לי דובי ), מה שכן הייתי רצה לראות ששומכאר יהיה פעם אחרונה אלוף העולם,יש לי הרגשה שלא שמענו את המילה האחרונה ממנו בעסק הזה, הוא היום יכול לממן את כל הוצאות המלחמה האחרונה שלנו :lol:

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

מי אלה בדיוק "המומחים" האלה ? על מה אתה מקשקש ?

פורסם

יהיה קשה מאד לקחת משומי את האליפות האחרונה שלו, כשמאחוריו תמיכה כמעט גלויה מה-FIA,

מה שהיה במירוץ האחרון באמת לא היה מאד ספורטיבי, אני אישית לא סובל את אלונסו, אבל הנהיגה שלו במונזה היתה הרואית.

הסיום של המרוץ נראה יותר ממבוים, כאילו שהתוצאה הוזמנה מראש, חוץ מפולני אחד מצחיק שנראה שהשתרבב לתמונה בלי שאף אחד הזמין אותו.

פלביו בריאטורה אמר במהלך הסופ"ש לאחר הפסילה של אלונסו, שהאליפות כבר הוכרעה, צריך להקשיב לו, הוא בד"כ יודע מה הוא אומר.

• תוכן חדש...