Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שהוא שוחרר. לפחות לא עד שיסגיר את חבריו.

בארץ כשהמשטרה רוצה היא יכולה למצא כל אחד, יש את היכולת בדרך כלל אין את הרצון. אך הפעם אני מאמין שהם יגיעו לגנב כי יש פה עוגמת נפש למשטרה עצמה.

פורסם

וליתר דיוק :

ביח' התנועה בה התנדבתי הנוהג היה להשאיר את הניידת דולקת ולא נעולה, גם כאשר אין אף אחד במרחק 10 מ'.

איך אף אחד עוד לא עלה על הרעיון של להיכנס לניידת ולהתחפף - לא מבין , אבל זה יבוא.

פורסם
אני לא מאמין שהוא שוחרר. לפחות לא עד שיסגיר את חבריו.

בארץ כשהמשטרה רוצה היא יכולה למצא כל אחד, יש את היכולת בדרך כלל אין את הרצון. אך הפעם אני מאמין שהם יגיעו לגנב כי יש פה עוגמת נפש למשטרה עצמה.

כאשר הבורה ז"ל שלי נגנבה, היה איתי בתור ל"חוקר" (צעצוע) עוד בן אדם אחד שהרכב שלו נגנב. אבל מה, מסתבר שזה הרכב השלישי שנגנב לו ביומיים האחרונים. והכול על אותו גנב. פעם ראשונה הגנב ברח לו, פעם שניה הוא תפס את הגנב, הגנב ישב שעתיים בחקירה, אמר לשוטרים שברגע שהוא יוצא מהתחנה הוא הולך וגונב לאותו אדם את הרכב השלישי, ומה אתם חושבים שקרה? שוחרר והלך לקח את הרכב השלישי.

אחלה משטרה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כאשר הבורה ז"ל שלי נגנבה, היה איתי בתור ל"חוקר" (צעצוע) עוד בן אדם אחד שהרכב שלו נגנב. אבל מה, מסתבר שזה הרכב השלישי שנגנב לו ביומיים האחרונים. והכול על אותו גנב. פעם ראשונה הגנב ברח לו, פעם שניה הוא תפס את הגנב, הגנב ישב שעתיים בחקירה, אמר לשוטרים שברגע שהוא יוצא מהתחנה הוא הולך וגונב לאותו אדם את הרכב השלישי, ומה אתם חושבים שקרה? שוחרר והלך לקח את הרכב השלישי.

אחלה משטרה.

זה היה באיזור נתניה נכון? אני מכיר בנאדם שדבר כזה קרה לו

פורסם

תפסיקו ללכת, נמאס כבר.

כל הלכלוכים שלכם צריכים להיות מכוונים לשוטרי הצעצוע שיושבים במשרדים.

השוטרים בשטח עושים עבודה מסוכנת ומגעילה והכל כדי שלנו יהיה קצת שקט

כל הכבוד לשוטרים שלא הירהרו לשנייה, ומיד יצאו למרדף רגלי אחרי החשודים.

פורסם

אם כבר במרדפים עסקינן אז:

אתמול נסעתי בסביבות שש וחצי רבע לשבע באוטובוס לכיוון ר"ג ולפתע טרקטור ענק יוצא מהתחנת דלק ליד אוסם לתוך פ"ת, אחריו שתי ניידות והשוטרים אשכרה יורים בו סטייל yipi-cay-yey-mother fucker!!!

הקיצר האוטובוס נעצר כי הטרקטור עבר קרוב מידי והניידות משני צידיו יורים, אני מביט מהחלון האחורי כשהוא חולף אותנו ורואה איך הוא מגיע כמעט עד בלינסון, כיוון שהיו ברמזור מכוניות הוא עקף אותם על המדרכה, עבר את הצומת, ואז מן בום של מתכות כזה, המון עשן, והוא נעצר!(ליד הדקה ה-90/פונדקי איילון)

כל השוטרים רצו וטיפסו על הטרקטור והשביתו אותו, המשכנו ליסוע, בחזרה הביתה ראיתי שהטרקטור עדיין איפה שנעצר והשוטרים בודקים הכל.

החלטתי לבדוק ואז ראיתי את זה

אופנוען

• תוכן חדש...