Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נתייחס לעניין במקסימום אובייקטיביות אז כולנו יודעים טוב טוב שבכל עבודה יש את הסיכונים שלה ואת הסיכוי שתמיד יכולות להתרחש "פאשלות" כאלה ואחרות.

בכל מקום טוחנים נהלים מבוקר עד ערב - ואני בטוח שגם לשוטרים לא חסרים נהלים. השאלה היא באיזה מקרים אפשר להיצמד לנהלים בשביל להגיע להישגים טובים בעבודה - ובאיזה מקרים אפשר שלא לנהוג לפי הנהלים. במילים אחרות אם השוטרים היו מדוממים מנוע ואז יוצאים מהרכב ומתחילים במרדף - תמיד קיים סיכוי שממקום אחר יצוצו הגנבים עם רכב מילוט ויברחו. הסיכוי, דאז, להיכנס חזרה לניידת ולהתחיל בפרוצדורת התנעת הרכב ונסיעה עלולה לעיתים לגרום לביזבוז אדיר של זמן יקר.

יש נהלים שלא תמיד מתאימים לכל המצבים - ולכן יש שיקול דעת, בכפוף לסיכונים, שצריך להפעיל השוטר (או בעל התפקיד). משום מה תמיד מצפים לשלמות חסרת תקדים מהשוטרים - אבל אסור לשכוח שגם בעבודה שלהם יש פאשלות ויש סיכונים, כמו (כמעט) בכל עבודה. להזכירכם, מבלי ללכת רחוק מידי, תסתכלו על המלחמה האחרונה וצה"ל - ותראו איזה פאשלות היו ל"צבא הטוב בעולם". מבחינתי לפחות, לצבא ה"טוב בעולם" לא צריכות לקרות פאשלות בסגנון המסוקים שכל שני וחמישי מתרסקים אחד על השני בגלל קרבת יתר... אבל זה רק אני - והיו גם כאלה שתירצו את זה בצורה שאומרת ש"בכל מלחמה יש תקלות\תאונות\אובדן - ואם על כל 800 גיחות יש אובדן של מסוק אחד או שניים, זה לא נחשב למשהו קריטי במונחים של מלחמה". יכול להיות שיש בזה משהו, אבל דברים דביליים (מבחינתי) בסגנון הזה לא צריכים לקרות. אותו הדבר קורה גם במשטרה.... לפעמים יש דברים דביליים שקורים - וזה חלק מהפעילות השוטפת והסיכונים הקיימים בעבודה הזו.

נכון שההודעה נשמעת קצת אופטימית - אבל צריך להבין גם את הצד השני (וזה לא אומר שכל השוטרים מושלמים, זה לא אומר שאין אוכלי חינם וזה עדיין לא אומר שצריך להיות חוסר הערכה מוחלט כלפי שוטרים - פשוט צריך לשים דברים על דיוקם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם כבר במרדפים עסקינן אז...

החלטתי לבדוק ואז ראיתי את זה

הגיע הזמן! סוף סוף המשטרה עושה משהו חיובי.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...