Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני מעוניינת לקנות יאריס טי ספורט

כרגע במלאי של 2004 יש להם רק כחול ושחור ונשארה להם מ2003 אדומה (צבע שאני מעדיפה) הם מסכימים לעשות לי עליה הנחה של 5Kעליה שווה?

???הרי רכב חדש מאבד בשנה הראשונה משהו כמו 10%מהמחירון לא??מישהו יכול לייעץ לי מבחינה כלכלית מה לעשות כי מצד אחד אני חוסכת עכשיו 5K אבל מצד שני בעוד חודש המחיר שלו יירד באופן משמעותי(כניסת דגמי 2004)....עזרה בבקשה :roll::roll::roll:

פורסם

אם אין הבדל בן דגמי 2003 ל 2004 למה לא לקנות...

הרי אף אחד לא שואל אותך איזה מודל ובודק ברישיון.. נכון? :lol:

בקיצור לכי על זה...

תחשבי על היתרון לכשתרצי למכור את הרכב ה ק"מ יהיה יחסית נמוך כי את מרוויחה שנה (כמעט).. לאומת 2004 שמפסידים על החודשים האלה (כמוני)... :roll:

את ירידת הערך של 2003 הם כבר חישבו לך בהנחה שאת מקבלת...

תתדחדשי :wink:

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם
הוא אמר שרק באוקטובר אבל זה לא בטוח .....

עדי

במידה ואת לחוצה לרכב ובאמת צבע אדום יגיע רק באוקטובר לדעתי עדיף לקחת שנת 2003.

יתכן שהרכב ירד במחירון יותר מהר מדגמים של 2004 אבל גם תזכי לנצל אותו יותר במקום להמתין עד אוקטובר.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לדעתי, לחסוך 5K ולהתאזר בסבלנות.

ירידת הערך שתחול על הרכב "החדש" שקנית לא שווה את זה.

הרי לא תחזיקי את האוטו יותר משלוש שנים, אני טועה?

חבל על הכסף.

דניאל

MCS 2008

פורסם
לדעתי, לחסוך 5K ולהתאזר בסבלנות.

ירידת הערך שתחול על הרכב "החדש" שקנית לא שווה את זה.

הרי לא תחזיקי את האוטו יותר משלוש שנים, אני טועה?

חבל על הכסף.

דניאל

מצטרף לדניאל ומוסיף: היאריס שונתה ב-2004, עם תא נוסעים משודרג וכיול מתלים משופר (לטענת טויוטה).

פורסם

נכון... לא שווה לוותר על שנה תמורת 5K

לדעתי אם כבר להתפשר , אז על הצבע...

אני חושב שהTS נראית טוב יותר בצבעים המטאליים הבהירים כמו כחול מטאלי בהיר או כסוף.

נ.ב. באנגליה ובשאר מדינות העולם היא משווקת עם SUNROOF וגם בגרסת 5 דלתות...

מישהו יודע אם קיימות האופציות האלו גם בארץ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא קיים בארץ...בחו"ל יש גם טורבו...

לפי מה שהבנתי מהם ההבדלים היחידים הם:

גריל קדמי שונה הגה(ציפוי שונה) ועוד קצת קוסמטיקה מסביב למאווררים של המזגן והידית הילכים חוץ מזה אמרו שאין יותר שינויים רק קוסמטיקה וממש קצת..

מצטרף לדניאל ומוסיף: היאריס שונתה ב-2004, עם תא נוסעים משודרג וכיול מתלים משופר (לטענת טויוטה). אתה בטוח בקשר לזה?

פורסם
לא קיים בארץ...בחו"ל יש גם טורבו...

לפי מה שהבנתי מהם ההבדלים היחידים הם:

גריל קדמי שונה הגה(ציפוי שונה) ועוד קצת קוסמטיקה מסביב למאווררים של המזגן והידית הילכים חוץ מזה אמרו שאין יותר שינויים רק קוסמטיקה וממש קצת..

מצטרף לדניאל ומוסיף: היאריס שונתה ב-2004, עם תא נוסעים משודרג וכיול מתלים משופר (לטענת טויוטה). אתה בטוח בקשר לזה?

זה מה שרשום בהודעה לעיתונות :lol: (וכן, בדקתי את זה בעצמי, אני בעלים של יאריס לפני מתיחת הפנים - ע"ע הסימלון).

לוח המחוונים ב"חדשה" מצופה בפלסטיקים נעימים יותר (למראה, בעיקר) ונראה פחות מצועצע. טויוטה מבטיחה שיפור כיול (לא בדקתי) ובנוסף יש שינויים בפגושים, סבכה קידמית, פנסים קידמיים ואחוריים ועוד כמה נגיעות קטנות פה ושם.

לא ביג דיל - אבל בהתחשב בהנחה המצומצמת שהציעו לך (יאריס 2003 עולה במחירון לוי יצחק 91 אלף שקל!) לחכות ל-2004 כנראה ישתלם הרבה יותר.

פורסם

אני חושב שהTS נראית טוב יותר בצבעים המטאליים הבהירים כמו כחול מטאלי בהיר או כסוף

אדום לא יפה? 8)

פורסם

אני חושב שהTS נראית טוב יותר בצבעים המטאליים הבהירים כמו כחול מטאלי בהיר או כסוף

אדום לא יפה? 8)

יפה מאוד, אבל השאלה מה יותר חשוב - כסף ודגם מחודש ומשודרג (גם אם מעט) או ישן בצבע הרצוי ועם אובדן כלכלי מסויים. פה זה כבר הופך לשיקול בלבדי שלך.

פורסם

91Kזה למשומש זה לא אומר שהירידה המשעמעותית של רכב חדש כבר ירדה?

הם גם נותנים לי שלט נוחות ואזעקה שנחשבים מבחינתם כתוספת של 2000 ללא תשלום זה הפסד כלכליי כזה גדול לאחר שנתיים שלוש?

פורסם
91Kזה למשומש זה לא אומר שהירידה המשעמעותית של רכב חדש כבר ירדה?

הם גם נותנים לי שלט נוחות ואזעקה שנחשבים מבחינתם כתוספת של 2000 ללא תשלום זה הפסד כלכליי כזה גדול לאחר שנתיים שלוש?

אז זה אומר (אם הבנתי אותך נכון ב-100%) שאת מפסידה 4000 שקל (ההפרש של ירידת הערך המיידית ל91 אלף שקל מה-95 שתשלמי). כל זה פחות 2000 שקל שהם נותנים לך כתוספת (שההורים שלי קיבלו סתם כך, בלי תשלום גם כשקנו לפני שנתיים לא במבצע ולא בסוף שנת דגם). כלומר 2000 שקל+הפסד מתיחת הפנים. אם זה הרבה או מעט תמורת הצבע העדיף לך זה שיקול שלך בלבד.

• תוכן חדש...