Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אם כבר להתפשר , אז על הצבע...

אני חושב שהTS נראית טוב יותר בצבעים המטאליים הבהירים כמו כחול מטאלי בהיר או כסוף

אדום לא יפה? 8)

אדום יפה...

אבל לא הייתי מוכן להפסיד כל כך הרבה בגלל צבע...

כמו שרועי אמר, זאת כבר החלטה שלך...

אני מאוד מקווה שתא הנוסעים שופר, כי כשישבתי בה בסוכנות לפני כ3 חודשים

הפלסטיקה נראיתה פשוטה וזולה, וזה ממש הרתיע אותי...

קצת מקלקל לעומת המראה החיצוני היפה וההתנהגות+מנוע טובים.

גם הרדיו דיסק האיטגרלי נראה פשוט, זול , ואינטגרלי מדי... כלומר אי אפשר להתקין משהו אחר...

אה, וגם אין סאן רוף... ברגע שהיה לך סאן רוף, אי אפשר לחזור אחורה

:wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא אכפת לי לוותר על אדום אבל כרגע יש להם במלאי של 2004 רק כחול שאני לא ממש אוהבת ושחור שזה לא נראה לי כדאי.... יש כסופה1 בתצוגה אבל בכל אופן תצוגה... :? לא נראה לי חכם למרות שהיא עומדת שם פחות מחודש...

לא ממש בא לי לחכות חודשיים..יותר נכון אין מצב שאני מחכה חודשיים שבועעיים זה נראה לי הרבה

פורסם
לא אכפת לי לוותר על אדום אבל כרגע יש להם במלאי של 2004 רק כחול שאני לא ממש אוהבת ושחור שזה לא נראה לי כדאי.... יש כסופה1 בתצוגה אבל בכל אופן תצוגה... :? לא נראה לי חכם למרות שהיא עומדת שם פחות מחודש...

לא ממש בא לי לחכות חודשיים..יותר נכון אין מצב שאני מחכה חודשיים שבועעיים זה נראה לי הרבה

תחכי, מה כבר יקרה... :roll:

אגב, קנית רכב מתצוגה היא לא דבר רע כל כך.

אילB מפורום תפוז קיבל הנחה די מכובדת על C3

מתצוגה והוא מרוצה מהאוטו.

סתם קוריוז.

MCS 2008

פורסם

אני יום ראשון אבדוק בקשר לתצוגה אבל לא נראה לי שהם יעשו לי הנחה הם קשוחים אבל ננסה 8)

האמת שהם גם לא ממש רוצים למכור את התצוגה...

פורסם

אם את באה לקנות את רכב (וכל דבר) בלחץ, ברור שתעשי החלטות פזיזות.

אם אפילו שבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעיייייייים זה יותר מדי בשבילך - למה שלא תקני כבר T ספורט יד שנייה ?

תוכלי לסגור עניין עוד השבוע.

אם את מתלבטת עד כדי כך - תראי ותסעי בשני הדגמים (03 ו-04) ותראי אם מתאים לך או לא.

דר"א, הכחול שיש להם במלאי זהה לצבע היאריס של הצוקרמנים ?

אם כן, זה נראה אחלה ביותר לדעתי.

הערה נוספת - צפוי שסוכני המכירות ינסו להמתיק את הגלולה בכל מיני מתנות ושטויות, אבל לא תמיד זה לטובתך.

• תוכן חדש...