Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הרכב הוא סקודה פיבוריט 92 1.3 קרבורטור.

לצערי אני לא יודע כמה הרכב עבר מאז הטיפול האחרון כי הקילומטרז לא עבד עד עכשיו... אבל אני מעריך שעבר כ15 אלף מקווה שלא יותר בתקופה של כשנה אולי קצת פחות.

הטיפול נעשה בזריזות עקב חוסר זמן ככה שאני מפחד שפיספסתי משהו.. אשמח אם תבחנו אותי.

התחלתי עם הפלאגים... הצאתי פלאג וישר החלפתי לחדש סגרתי וחוזר חלילה כדי לא להתבלבל בחוטי ההצטה.. (מצורפות תמונות של הפלאגים לפי מספרי צלינדרים, מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על מה קורה בפנים בעזרת התמונות?)

לאחר מכן פירקתי את הבורג בקרטר והוצאתי את הפילטר שמן ורוקנתי את כל השמן.

לאחר מכן החזרתי את הבורג, ומיליתי את הפילטר שמן הישן בשמן פרסטון חצי סינטטי ,החזרתי אותו למקומו ומיליתי את השמן הנ"ל למנוע עד החצי והרצתי אותו לכחמש דקות.

לאחר מכן שוב רוקנתי, מיליתי פילטר שמן חדש בשמן LM חצי סינטטי עם התוסף בבקבוק הכסוף, מרחתי קצת שמן על הגומיה של הפילטר סגרתי הכל ומיליתי.

החלפתי פילטר דלק.

בלמים הרפידות נבדקו לפני כחודש במוסך אז לא נגעתי.

פיספסתי משהו במקרה או שהכל בסדר?

השמן של ליקווי מולי נראה אפור כזה כאילו הוא משומש כבר זה אמור להיות ככה?

אפשר חוות דעת על מצב הפלאגים?

תודה מראש

:)

RIMG0006.jpg

RIMG0007.jpg

RIMG0008.jpg

RIMG0009.jpg

פורסם

אכן מצב הפלגים לא מעיד על בעייה, ומצב הפלגים, מעיד שהם לא נסעו הרבה קילומטר, ומצבם טוב מאד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הפילטר אויר הוחלף ביחד עם כל בית הפילטר אויר לצנרת שהרכבתי מכמה רכיבים שפירקתי בפירוקייה ובסוף הותקן עליה פילטר אויר פתוח שעברתי איתו לא יותר מ2K ק"מ.

צירפתי תמונות למי שמעוניין.

השאלה שהכי מטרידה אותי היא האם השמן של ליקווי מולי בבקבוץ הכסוף חצי סינטטי עם התוסף אמור להיות אפור ולא שקוף כמעט?!

הוא נראה כמו שמן משומש.

RIMG0012.jpg

RIMG0015.jpg

פורסם

הסר דאגה מלבך ליקווי מולי חצי סינטטי, עם התוסף מוס 2MOS2, במיכל האפור, צבעו אפור, והשמן תקין ,

ובוודאי לא משומש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה עכשיו אני אלך לישון רגוע! ממש דאגתי מהשמן הזה למרות שהוא ידוע כשמן טוב חשבתי שאולי דחפו לי משהו מזוייף למרות שהוא עלה 130 שקל.

פורסם

הפלאגים לא עברו כזה הרבה לדעתי,

למה כל האזיקונים מחוברים?

עריכה: הבנתי שהם מחוברים לצינור של הפילטר אוויר, עדיף לך לשים את הצנרת בין 2 האזיקונים, או לקשור אזיקון מהצנרת לשאר האזיקונים.

התמונה האחרונה היא לפני החלפת פילטר דלק?.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...