Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהונדה סיוויק מודל 2002 שלי קיים אלטרנטור 50A שקצת חלש על המערכת, האם ישנה אופציה להחליף את האלטרנטור באחד גדול יותר (מקורי) או שהאופציה היחידה היא לבצע הגדלה על הקיים, נלקח בחשבון שיהיה צורך גם להחליף מצבר לגדול יותר.

אם למישהו יש נסיון בעניין אודה לו אם ישפוך קצת אור על הנושא.

פורסם

ממש נראה לי לא סביר שבהונדה סיוויק 2002 , קיים אלטרנטור 50אמפר בלבד.

בדוק שנית נושא זה.

וגם, איזו מערכת יש לך, וכמה אמפר היא צורכת?

האם בוצעה בדיקת כיסוי צרכנים (כולל מערכת) במד זרם (השראתי)?? זוהי בדיקה מתחייבת וראויה טרם הוצאת כספים שאולי הוצאה זו, מיותרת היא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטרף לשאלה

לא בהכרח הונדה סיויק

אבל איפה אפשר למצוא אלטרנטורים "מוגדלים" או "מגודלים" מחלפים או משהו?

באזור מרכז

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אבל איפה אפשר למצוא אלטרנטורים "מוגדלים" או "מגודלים" מחלפים או משהו?

באזור מרכז

מצאתי שיטה שהוכחה כיעילה->ספר טלפונים\http://www.d.co.il, טלפון קווי,לפחות אצבע אחת פנוייה->הבנת את הרעיון?!

המילים שיפוץ\שידרוג\אלטרנטורים יעזרו לך בחיפוש

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

עקב התופעה האנטרופולוגית שבה מכוניות מדגם הונדה סיביק מושכות לעיתים רבות "ערסים" נוצר שוק ער של מוצרי אפטר מרקט. מוצרים אלו כוללים ספוילרים 50 כ"ס, מדבקות "NO FEAR" של 30 כ"ס וגם אלטרנטורים מחוזקים כדי להעיר את השכנות ברחוב ב 2 בלילה כי הם חושבות שיש רעידת אדמה מ 4 פיונירים "1000W".

ועשיו קצת יותר ברצינות. קל מאוד למצוא אלטרנטורים מחוזקים לסיביקים (במיוחד אם יש לך גישה לשוק האמריקאי) וקל גם להתקין אותם.

חיפוש קצר מראה את התוצאה הזו:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2001-05-NEW-HONDA-CIVIC-HIGH-OUTPUT-ALTERNATOR-160-AMPS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33573QQihZ003QQitemZ130018481284QQrdZ1

אלטרנטור 160 אמפר לדגמי סיביק בין השנים 01-05 כאשר מחירו כ- 250$ ועלות המשלוח הבין לאומית 38$.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לכל הספקנים תודה על ההענות, אכן בוצעו בדיקות ולרכב הזה באמת יש אלטרנטור 50A בגודל דינאמו של אופניים שמתקשה לסחוב לי 2 מגברים פייז וסאב 350W. בדיקה בשוק האמריקאי זה רעיון טוב השאלה אם המנועים שלהם בשנתונים האלה מקבילים לשוק האירופאי.

• תוכן חדש...